Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

pri vymene pneu som si vsimol hrdzavy okraj prednych kotucov.

je tam vydroleny material a rozne ryhy.

myslite ze je to na vymenu ? :(:(

sorry za zle foto z mobilu.

post-7-1148499201.jpg

• Autor

este jeden pokus o detailne foto :

post-7-1148499273.jpg

Kdyz se kouknu na 1. foto, tak se mi nezda, ze by kotouc byl na vymenu ani...Taky si myslim, ze tam nemas velkou hranu a muzu se zeptat kolik maj ty kotouce najeto? Ten rez bych neresil, ale kdyz se odlupuje material- z fotky to jde blbe videt.. -_-

No tak nevim, ale viděl jsem podstatně horší a brzdili i tak dost slušně. Čeho se jako obáváte podle mě jsou jak nový.

Jojo vypadaj dobre ja bych je tam nechal...ten rez to je uplne normalka a vsetko kolem...kdyz kouknu na ty co ma tata... ;)

ty kotouče ještě něco vydržej!!, a jestli myslíš takovej ten prolis, tak ten je normální už je tam odzačátku -_-;)

Ak ti to vadi,prebehni to dratenym kartacom. ;)

nebo je nech lehce stáhnout na soustruhu, jenže stejně to bude hnedka rezaví!!!!

Ta "hrozná rýha" je po odebrání materiálu při vyvažování, ta už tam prostě byla.

• Autor
Ta "hrozná rýha" je po odebrání materiálu při vyvažování, ta už tam prostě byla.

vdaka za upokojenie.

kotuce maju 45 000 km.

Ty jsou ještě v poho, to nahoře vůbec neva, až je budeš mít takový tak jsou na výměnu :smich: Použité foto z fora...

post-7-1148647018.jpg

Ty jsou ještě v poho, to nahoře vůbec neva, až je budeš mít takový tak jsou na výměnu :smich:

ty sou husty... po jaky dobe necinnosti takhle zrezively?

není to moje foto vzal jsem to tady z fora jak tam píšu ale myslím že to bylo stále v provozu...

aha, ale jestli s tim nekdo jezdil :huh:

Takhle vypadali kotouče na 106 co si koupila máma nebo možná ještě trošku hůř, brzdli to nic moc, ale pak se srazila rez a sou jak nový ;)

Taky bych ty kotouce neresil - vypadaji uplne normalne... I kdyz tu rez odstranis, tak po par dnech je tam ta rez zas, tak jak pise Klaca... ;)

S těma od heckeera bych se bál objet barák :p:p

colins: ja mam v podobnom stave kotuce a maju najazdene 83tkm. ich hrubka je 20mm takze este v pohode. minimalna je 19mm a nove maju 22mm.

Škodovka zaručuje životnost kotoučů na 80 000km.

ty kotouče ještě něco vydržej!!, a jestli myslíš takovej ten prolis, tak ten je normální už je tam odzačátku -_-;)

To není prolis, to je odfrézovaný při vyvažování při výrobě

To je snad vtip, to by se muselo najezdit těch 80000 km tak maximálně do dvou let, mě kotouče totálně zrezavěly na pracovní ploše asi po třech letech i když auto jezdí denně asi po 35000 km, destičky jsem zbrousil do roviny, namontoval nové kotouče a jsem zvědavý za jak dlouho zhnijou, škoda že nestojí 200 Kč jako kdysi na Favorita, to bych s radostí měnil jen kotouče a destičky by byly OK

Ja teda nevim, ale ja po 65tis. a 3 a pul letech mam kotouce skoro jako nove. Zhora pochopitelne zrezle jsou, to je na kazdem aute, ale jinak jsou naprosto v pohode. Predpokladam, ze jeste nekolik let vydrzi zcela v pohode.

Ja teda nevim, ale ja po 65tis. a 3 a pul letech mam kotouce skoro jako nove. Zhora pochopitelne zrezle jsou, to je na kazdem aute, ale jinak jsou naprosto v pohode. Predpokladam, ze jeste nekolik let vydrzi zcela v pohode.

Napodobne,najazdenych 65tkm a kotuce uplne v pohode :)

ty kotouče ještě něco vydržej!!, a jestli myslíš takovej ten prolis, tak ten je normální už je tam odzačátku -_-  ;)

To není prolis, to je odfrézovaný při vyvažování při výrobě

no jo nevěděl jsem jak to vysvětlit ;)

To je snad vtip, to by se muselo najezdit těch 80000 km tak maximálně do dvou let, mě kotouče totálně zrezavěly na pracovní ploše asi po třech letech i když auto jezdí denně asi po 35000 km, destičky jsem zbrousil do roviny, namontoval nové kotouče a jsem zvědavý za jak dlouho zhnijou, škoda že nestojí 200 Kč jako kdysi na Favorita, to bych s radostí měnil jen kotouče a destičky by byly OK

auto jezdí denne po 35000 km??? :o:huh:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.