RLP Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 A kolik ta dioda tedy stojí? Na co je ve dveřích připojena. Přemýšlel jsem, že bych si ji dal i na dveře spolujezdce a po zamčení by blikaly diody na obou dveřích. Bude v tom nějaký problém?? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 nie, ja mam takto a bez problomov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel2006 Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Ahoj všem, téma zní divne,ale nazval jsem to tak jak to je.... Před nedávnem jsem si koupil Octávku 1.9 TDI Combi... Všimnul sem si,že u řidiče je ve dvěřích červená dioda...to by mnelo asik blikat že jo? Profíkům to bude asi a smích ,ale nemám tušení k čemu to je Auto se normálne zamyká na dálku,a také se otevře...akurát nebliká ta dioda. K čemu to slouží? Nechci jet do Škodovky,protože možná jen odešla dioda za 2 kč,a oni nakecaji,že tam bolo neco špatný za 5 tisic Dekuji všem za odpověď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 neblika = nejde ti safelock zavada: mikrospinace v zamku, studenaky, zlomeny kabely ve dverni pruchodce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel2006 Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Ahoj, dekuji za odpověď. Nemáte nejaký návod jak rozdelat přední dvěře? Nechci tam odlámat nejaký západky.....nebo tak.. Jak nároční je oprava ?Třeba na kolik příde takoví spínač? A co je Safelock,potřebuju to ,nebo sa mohu nato vyprdnut ? Mne se zamyká auto aj se odemiká s klíčem na dálku...tak kčemu je Safelock. Dekuji Vám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 (editace) Chce to nejprv zkusit hledat, třeba zde: Rozsvěcí se ti stropní lampička když otevřeš dveře? Píská palubka když necháš rozsvícené světla a otevřeš dveře? Jestli ne tak to je špatný spínač a studené spoje v zámku edit: Chtěl jsem ti sem dát ještě jeden odkaz kde to je popsané a nofocené ale napsalo mi to že takový odkaz je zakázán administrátorem, takže smůla a další odkaz, tady z fóra zas pro změnu už neexistuje ... Editováno: 16. Červen 2010, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel2006 Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Ahoj, jjj všechno mi funguje z tech věci co si psal....jenom ta dioda nesvití ani neblká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 (editace) tak to taky muze byt chyba v diodce trebaba vypojeny konektor, nebo urvany kabel safelock je, ze zamceny auto nejde otevrit ze vnitr klikou, vlez si do auta a zamkni se dalkou (tlacitko na panelu na dverich nezamika do safelocku) a zkus zatahnout za kliku, jestli se ti odemknou dvere Editováno: 16. Červen 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel2006 Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Ahoj skusil sem to.Když sedím v aute,a uzamknu klčem,nedostanu se z auta... Když zatáhnu za páčku tak čudlíky ve dvěřích se zvednou,ale stejne se neotevří dvěře...musím to opět odemknout... To je asi ten lepší případ,jestly tomu chápu dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 (editace) jj, to ti safe funguje, takze problem je nekde v casti s ledkou a, vypojeny konektor - nekdo sundal tapec a pri nandavani zapomnel zapojit konektor b, vadna led - malo pravdepodobny c, spatky kabel - napr. urvany od ledky d, zoxidovany konektor e, spatna dverni jednotka Editováno: 16. Červen 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel2006 Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 OK dekuji...tak asponže tak... Nemůžete mi sehnat nejakou schému jak rozebrat dveře? Nevím kde jsou jaký vychitávky...abych neurval nejaký háček nebo zapadku... Ja jsem googlil,ale nic sem nenašel... PS: Jinak dekuji všem,co stráví čas stím ,že pomáha neskuseným se trochu zorientovat Servis je šílenej...psal sem do autorizovanej na nemenovanu pobočku,že mi to nebliká atd...ptám se co to může bejt,kolik to bude stát.. ,, Mno to ješte nevíme,počítejte min 2000kč...to je dobrý... Předem ví,že to bude min.2 litre....takže ikdyž je prdlá dioda za korunu třicet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 staci uplne jednoducha kontrola a to sluchova Vsechny dvere pri zamknuti musi 2 x zarachotit - pokud mas ty zamky z roku pod 2000 tak je to slusny rachot zamykani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 safelock uz vyzkousel, ten mu funguje, jen mu neblika ledka ve dverich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel2006 Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Jj jak to píše zdesim... Ale sem skoušel i druhou metodu.... Jestly se zaposlouchám naozaj...2 x to cvaká Takže Safelock funguje... Zítra skusím rozdelat dveře....každý mi napsal,že dioda prežije celý auták tak spíš to nebude zapojený,nebo špatný kontakt nebo neco takovího.... Doufám,že si nezbastlým dveře při rozebírání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel2006 Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) Ahojte, tak jsem rozebral dvere u ridice...byla prdlá dioda A mám to za pár kaček.... ,a servis mi psal prej min. 2tis,ase mne chteli pořádne Editováno: 22. Červen 2010, autor: Diesel2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 divny, ze umrela, ledka je skoro nesmrtelna, teda pokud ji predchozi majitel nezkousel pripojit rovnou na 12v hlavne, ze ted uz vse funguje a nebylo to drahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel2006 Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 jj.hodne lidi mi to říkalo...prej dioda vo většine případů prežije auták Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 ty 2 tisíce, to je dobrý vtip :-D jinak mě taky občas neblikala, stalo se to po namontování centrální dálky, ale pak se to nějak vzpamatovalo a je klid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanZ - Sodan.cz Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 jj.hodne lidi mi to říkalo...prej dioda vo většine případů prežije auták LED dioda dokáže svítit v trvalém provozu 10000 hodin. No a tato nesvítí, ale bliká...a jen pokud je auto zamčeno...takže opravdu bude blikat ještě 20 let po sešrotování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martased Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 jj, to ti safe funguje, takze problem je nekde v casti s ledkou a, vypojeny konektor - nekdo sundal tapec a pri nandavani zapomnel zapojit konektor b, vadna led - malo pravdepodobny c, spatky kabel - napr. urvany od ledky d, zoxidovany konektor e, spatna dverni jednotka toto vsechno mi funguje taky ale kdyz zamykam dalkou dioda neblika a kdyz zamykam klickem tak musim minimalne 3x ototcit do polohy zamknuti aby dioda zacala bliat uz jsem prolezl vsechny dvere i draty a porad nevim co stim:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 LED dioda dokáže svítit v trvalém provozu 10000 hodin. No a tato nesvítí, ale bliká...a jen pokud je auto zamčeno...takže opravdu bude blikat ještě 20 let po sešrotování Ono zas je otazka, jestli to blikani ji spis neublizuje, jako treba zarovkam apod., ty proudovy spicky (ikdyz mA), nevim presne jak je to u LEDek, ale taky tam je nejaky vlakno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franto35 Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Ahoj všem, téma zní divne,ale nazval jsem to tak jak to je.... Před nedávnem jsem si koupil Octávku 1.9 TDI Combi... Všimnul sem si,že u řidiče je ve dvěřích červená dioda...to by mnelo asik blikat že jo? Profíkům to bude asi a smích ,ale nemám tušení k čemu to je Auto se normálne zamyká na dálku,a také se otevře...akurát nebliká ta dioda. K čemu to slouží? Nechci jet do Škodovky,protože možná jen odešla dioda za 2 kč,a oni nakecaji,že tam bolo neco špatný za 5 tisic Dekuji všem za odpověď.... Ahoj, mne to robilo,ked som si vymontoval motorcek stahovania okien - volny konektor,bez pripojeneho motorceka.Inac vsetko chodilo bez problemov,len ledka neblikala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 toto vsechno mi funguje taky ale kdyz zamykam dalkou dioda neblika a kdyz zamykam klickem tak musim minimalne 3x ototcit do polohy zamknuti aby dioda zacala bliat uz jsem prolezl vsechny dvere i draty a porad nevim co stim:( Jo... tak to mám to samý, je to mikrospínačem v zámku...už vím i na kterých dveřích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanZ - Sodan.cz Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Ono zas je otazka, jestli to blikani ji spis neublizuje, jako treba zarovkam apod., ty proudovy spicky (ikdyz mA), nevim presne jak je to u LEDek, ale taky tam je nejaky vlakno. Budeš se divit, ale nevadí. U LEDky je to jiná technoologie než u žárovky! LEDka je přímo konstruována pro blíkání. Si vem, že superledky,infra i laserledky dokonce musí blikat, kvůli ochlazování. Je to tak, že bliká frekvencí, kterou nemáš šanci vidět´...většinou někde kolem 400Hz...a život jí to opravdu prodlužuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mira Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Jen bych rad doplnil (coz jsem se tu nikde nedocetl), ze safelock dioda se rozblika az pote co se spravne zamknou VSECHNY dvere. Nebo pote co 3x rychle po sobe zamknes (at uz dalkacem nebo klickem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.