Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím.Tato "záhadná" funkce Climaticu mě už taky překvapila,ale není v tom nic nadpřirozeného.Stačí nastavit ovladač,kterým se určuje kam to bude foukat v interiéru,na ofukování předního skla a klimatizace se sama zapne.Vypnout lze tlačítkem AC nebo otočením ovladače z polohy ofuku předního skla. ;) Ovšem v návodu k obsluze se o tomto jaksi soudruzi ze Škodovky nezmiňují... :w00t1: Takže:buď je to nějaká nesrovnalost,nebo bonus v ceně navíc. :palec2:

Vloženo (editace)

tak pokračováni řešení reklamace

- Hučí ventilátor climatroniku na 1 stupeň když je dlouho zapnutá klimatizace - v řešení bude se vyměňovat (dotaz na výrobce) - do 14 dní by měl být údajně nějaký inovovaný ventilátor, tudíž škoda o problémech ví -zatím lze řešit buď výměnou celého ventilátoru (demontáž přístrojovky) nebo montáží nějakých magnetu které mají hřídelku někam přitlačit :) (bez demontáže přístrojovky) takže zatím se kloním k variantě 2 jelikož rozdělání přístrojovky by mohlo vyvolat více nepříjemností

- Občas nefunguje stahování oken přes dálkový ovladač - v řešení dotaz na výrobce - výrobce o tomto problémů ví zatím není k dispozici, řešení nepomohlo by ani výměna jednotky

BTW: a ten plast co mi chybí u řidiče pod palubovkou, asi zapomněli soudruzi na fabrice přidat mám ho tam mít :)

Editováno: , autor: KoNG
Vloženo

Ten problem s otvaranim okien cez dialkove mam aj ja. Pripisoval som to tomu, ze som z velkej dialky otvaral auto a okna. Vtedy to neslo. Ked som bol blizsie pri aute, teda na druhy pokus, tak to uz fungovalo, ale to som uz mal odomknute, len som otvaral okna. Musim to vyskusat castejsie.

Vadi mi vsak, ze nestaci podrzat dialkove len chvilu, ale az do uplneho stiahnutia okien.

Vloženo (editace)

správná funkce je v momentě kdy se otevře auto a držíš odemknutí mají se stahovat okna. Což mi většinou na parkovišti kde stojí ostatní auta ruzných značek nefunguje pouze se otevře auto okna se nestahují. Počítám s tím že když z 8metrů odemknu auto tak auto přijímá i signál na stahování oken ale bohužel to tak nefunguje a otvírání z 1metru je mi víte na co :)

Vloženo (editace)

tak pokračováni řešení reklamace

- Hučí ventilátor climatroniku na 1 stupeň když je dlouho zapnutá klimatizace - v řešení bude se vyměňovat (dotaz na výrobce) -takže magnet nelzepoužíttudíž budu čekat až soudruzi inovují ventilátor a pak budu vyzván aby my "rozmrdali" pulku auto aby ho mohli vyměnit zčehož samozřejmě nemám vůbec radost ! :aggressive:

- Občas nefunguje stahování oken přes dálkový ovladač - v řešení dotaz na výrobce - výrobce o tomto problémů ví zatím není k dispozici řešení ,nepomohlo by ani výměna jednotky - beze změn trvalý stav

- Navíc tím že se ušetřilo na zadním koberečku na plastech tak mi nedrží U přihrádka museli mi ji podlepit páskou :kuk:

- Tlumení u řidiče se z výroby nedává takže ho soudruzi nezapoměli dát prostě se ušetřilo 120kč / doobjednal jsme si ho páč občas zavadím svojí velkou nohou o nějaký kabely a nerad bych něco vytrhnul i manželka měla problém že ji nožka lezla tam kam neměla :smich:

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

technikus: díky ;)

další pokračováni řešení reklamací

- Hučí ventilátor climatroniku na 1 stupeň když je dlouho zapnutá klimatizace - ventilátor se utišil tak to zatím nebudu řešit hlavně z důvodu demontáže přístrojovky !

- Občas nefunguje stahování oken přes dálkový ovladač - v řešení dotaz na výrobce - výrobce o tomto problémů ví zatím není k dispozici řešení ,nepomohlo by ani výměna jednotky - beze změn trvalý stav

- Navíc tím že se ušetřilo na zadním koberečku na plastech tak mi nedrží U přihrádka museli mi ji podlepit páskou :kuk: - přes reklamaci na Škoda lince dolepení koberečku v servise - problém vyřešen

čísla dílů: 5J78688881BS , 5J78688871BS

- Tlumení u řidiče se z výroby nedává takže ho soudruzi nezapoměli dát prostě se ušetřilo 120kč / doobjednal jsme si ho páč občas zavadím svojí velkou nohou o nějaký kabely a nerad bych něco vytrhnul i manželka měla problém že ji nožka lezla tam kam neměla - na záruku domontováno - vyřešeno

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

- Občas nefunguje stahování oken přes dálkový ovladač - vyřešeno - od 45týdne je k dispozici softwarový update BCM jednotky na verzi 22 která by tohle měla řešit

Nově vzniklé :(

- kůží obšitý volant na 2 místech řeže nepříjemně do ruky (suky) - dotaz na výrobce

- v zimním obdomí se hodně krát stalo, že nastartují motor naskočí na 600ot/min a klepe celým autem - dotaz na výrobce (soft. v ŘJ motoru aktuální)

- dochazí k přepnutí z MDI na rádio - dotaz na výrobce

jinak spokojenost po zimně nachystány prahové lišty a nerez koncovka výfuku :) a dodělal jsem si MDI

Vloženo (editace)

no starostmi bych to nenazval provoz vozidla mi to naštěstí nijak drasticky neohrožuje - ale zřejmě chci mít vše tip top u auta za téměř 400tis lol což očividně asi v servise nedokážou občas pochopit :aggressive: ale člověk se kolem toho musí naběhat :)

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

další pokračování řešení problémů :)

- kůží obšitý volant na 2 místech řeže nepříjemně do ruky (suky) - dotaz na výrobce - výměna volantu

- v zimním obdomí se hodně krát stalo, že nastartují motor naskočí na 600ot/min a klepe celým autem - dotaz na výrobce (soft. v ŘJ motoru aktuální) - přehráno na

- dochazí k přepnutí z MDI na rádio - dotaz na výrobce - přehrán ona verzi 0111 (samodomo)

Vloženo

Ahoj,chcem sa spytat na tu polozku z Upgradu,kryt motoru, mozes mi prosim poslat cislo,ak je to sucastou prislusenstva,neviem to najst,resp. kde si ho zohnal. Pod oktavkou ho mam

a hlavne teraz v zime mi to pride super a kedze som v ocakavani roomstra,tak by bolo fajn to mat tiez.diky

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

tak dnes vyřešeny závady z 28.12

bohužel po aktualizaci SW v jednotce motoru se již nezobrazuje pamět tempomatu na maxíku pouze se rožně kontrolka fever.gif

a nevím co vše se vymaže přehráním SW ale motor mi přijde jako by byl nový a vůbec nezajetý - prostě to nejede :( a to má již 10tis. za sebou.

no a navíc další závada vržou přední sedačky při bočním pohybu na nich aggressive.gif

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...