Host Lacer Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Zdravim vsechny, chci koupit autoradio Symphony CD do fabky a zajima me, jestli nekdo tusite od kdy se tento model montoval? (jde mi o to na jaky nejstrasi kousek muzu dnes narazit) a jestli nekdo mate zkusenosti se zivotnosti laseru, popripade jaky typ tam je? A posledni vec, je mozne nejak zjistit stari radia ( treba zadanim nejakeho kodu v MENU nebo jednoduse jestli neni rok vyroby napsany nekde na radiu?? Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 kod v menu je stoprocentne, nicmene ho na tento model neznam. a pokud radio budes mit v ruce, tak by na sobe melo mit nalepku s modelem,vyrobcem a datem ve formatu MM/RR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Jak poznám,jestli symphony komunikuje s maxidotem??Dá se to nějak zjistit u koupě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Každé komunikuje,jen některá po Canu,nekterá po třídrátu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Tak teda všechny půjdou zapojit na ten maxík?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 Zdravim, do této rubriky pisu pomerne malo a tak se chci zeptat jestli existuje nejaky kabel pro origo Symphony do ktereho by se dalo pripojIt externi zarizeni - třeba mp3 prehravac??? Diky za info... Pokud by nahodou existoval, tak kde ho koupit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 obavam se, ze pokud to radio nema externi vstup ( trebas pro changer, nebo telefon ), tak toho nijak nedosahnes. navic na changer se prepne jen pri existujici komunikaci s nim a telefon je povetsinou monofonni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 V posledni dobe se mi cas od casu stane, ze mi radio sezere CD a nechce ho ani za nic vratit. Nekdy pomuze nechat vyple zapalovani, jindy si to po urcite dobe rozmysli sam. Dalsi vecicka, ktera me vadi je, ze se mi cas od casu samo resetne (vypne, zhasne, zapne naskoci a hraje to co naposled), neni to pravidelne a tudiz ani neumim onu vec nasimulvoat. Napada nekoho co s tim a jak na to ? (Menit se mi ho neche) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 CD mi beha bez problemu, ale resetovani se mi taky cas od casu prihodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 jj CD mi to taky nechce vracet, ale v 90% pripadu mi to nevraci paleny CD, origo slapou v pohode Radio staci vypnout a zapnout a umoudri se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Horsi je, jak zmetek nevrati CD ktere zrovna poslouchat nechci ale uz sem si i zvyk, pustim si proste radio a je Mozna by to vyresilo vymena radia ale mi se symphony libi nejvice, zadne mi tam designove nesedi. Jinak o restartovani radia se mi nekdy postara sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 To same se stava i me... Bohuzel, taky zrovna v tu nejnevhodnejsi chvili... jinak se mi obcas stane, ze nepreharava ORIGO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 jestli to nejni original made by Crake.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Kluci nezkousel jste nekdo tohle??? Zajimalo by mne jestli se to da pripojit k symphony... chtel bych tam bouchnout mp3 prehravac a tohle je pomerne zajimava cena i reseni - tedy pro mne... http://www.conrad.cz/adapter-line-in-35-ja...o-mini+dp49045/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 2Crake: ja se schvalne podivam na zapojeni tech pinu, ale narovinu Ti povim, ze asi budes zklaman. neustale plati to, co jsem psal vyse o prepnuti na changer ( v tom modrem je prave vstup na changer + canbus ), jen pri komunikaci. ale je mozne, ze pri pouziti k-line tuto skutecnost radio nevyzaduje. musim to vyzkouset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Diky ... pokud by se zadarilo bylo by fajn... pokud ne, taky to asi preziju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Zdravim. Na webovom shope bratislavskeho predajcu Skoda http://eshop.valusek.sk/katalog.php?cpr_id...=&katalog_type= Su uvedene 2 radia, ktore maju kod radia Symphony AAO400004, ale netusim preco je za nimi este X respektive CX. V katalogu Skody s prislusenstvom je zase za kodom B . Prosim neviete co tie pismena znamenaju. Este ma zaujala cena tych radii 6 366,50 SK/8 330,00 SK s DPH. D Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 To vypada jako tzv. vymenne dily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cicko Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Zdravim. Tieto poruchy som zatiaľ nespozoroval. Skôr sa mi stáva, že ho zapnem a nič, zostane hluché, bez ohľadu na to či je zapnute alebo vypnute zapalovanie. Riešením je vypnúť-zapnúť a ide. Dufam ze to nebezi pod MS Windows? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 To vypada jako tzv. vymenne dily... Repase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Někde to tu bylo, ale už to nemůžu najít. Chci připojit SYMPHONY k Maxikovi. Stačí propojit dva dráty? Radio -----------------------------------Maxi-DOT (20pólová - zelená) ----------------- (32 pólová) 8 (druhý displej, CLOCK) --------- 9 (CAN-BUS komfort (high)) 9 (druhý displej, DATA )------------ 10 (CAN-BUS komfort (low)) Viz obr. Pokud to tak je, ještě jak a kde (nejvhodnější místo a způsob) se připojit na ty CAN-BUSy? Je to obyčejný vodič a můžu to k němu přiletovat? Jo a ještě jak se pozná Sympfony, který jde připojit k Maxikovi jedním nebo druhým způsobem (viz příspěvek Cosby)? Všem děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Strojvůdce: mam naprosto stejny dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 To nám nikdo neporadí? Cosby jsi tu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Ja jsem to normalne pripajel za budiky kousek za tou vicepolovou svorkovnici., jsou to tenke dratky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 A zapojení jak je to u mně na obrázku? Dva drátky, toť vše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.