Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Koukni tady a tady a tady.

diky, tak ten treti kablik dam zase do hajzlicku :D

a budu muset na navstevu do Skodovky:-)

Pak zase napiš. Já odcházím pracovat. <_<

tak jsme vyzkouseli jeste jednu symphony a taky nefunguje, tak to vypada na navstevu u pana VASila :D

tak jsem hledal v DP a k radiu je tam jen toto, ale je to hooodne stary vydani <_<

post-22-1151999024.jpg

Hm. Tak jsem koukal do VISu a tam je taky jen tohle. Ale u oktyvky je i LCD displej přístrojů, tak jestli to je stejný nebo ne, to vůbec netuším. Doufám, že ten můj servisák to bude umět, ale až 10týho. <_< Kurňa a Cosby se klidně dovolenkuje. :D Kdo to dělal, ať se nám ozve. :(

Ale teď na to koukám, tak ten kód vyjde stejnej, u oktávky s LCD+CD+aktivní anténa jako u fábie s CD. Takže tomu vůbec nerozumím a nechám si poradit. :angry: A jestli to nebude fungovat, tak........asi nic.

ja se k tomu taky asi dostanu nejdriv v pondeli...... <_<

leda Martinoslav :worthy , kdyby to v Usti domluvil, tak bych si i vylet udelal ;)

Can High komfort Pin 9 na kombi přístrojit nebo Pin 12 sv.XS2 na BSG s pojit s pinem 8 na Rádiu

a

Can Low komfort Pin 10 na kombi nebo Pin 9 sv.XS2 na BSG s Pinem 9 na Rádiu

Remus: diky :) , uz je propojeno, jen to nemaxidoti, musime vydrzet na nekoho s VAGem ;)

Tak symphony se skutecne musi kodovat aby fungovalo po spojeni s maxitrotlem. Ovsem zpusob kodovani je rozlicny pro ruzne verze radii. Tzn., ze na dalku vam prd poradim :(

a kdy muzu prijet :D

Ty?? Nikdy :smich:

Prijed pristi tyden s Klacou ;)-_-

kdy, kdy?

kdy, kdy?

kdýýý? v úterý jsem asi v České Lípě a N. Boru

kodování je 405 - nap.ant., zobrazení na displeji, bez cd měniče

Remus: díky :)-_-

JaKr: Jeste nevim..... ale doma budu 100pro, tak se pri ceste muzes zastavit, jestli to nebude rovnou i vylet do Usti ;) Uz mas prohozeno?

jj., volant je na svém místě, původní v regálu a povedlo se mi i ponechat bag v bagu :D

foto foto foto :w00t1:

do pr..., foto mám ve foťáku a zapoměl jsem doma kabel, takže snad navečer :unsure:

No teda, Jardikuuu..... :disgust: Tos mi zkazil odpoledne :wallbash::smich::p:smich::D ::';)

No teda, Jardikuuu..... :disgust: Tos mi zkazil odpoledne :wallbash::smich::p:smich::D ::';)

:wallbash::wallbash::wallbash: na nic nečekám, už spěchám, dofakturuju a jedu domů a hned posílám :D;)

Tak se mi to libi -_-:D

Tak se mi to libi -_-:D

já že proto :smich:

• 2 týdny později...

ahojte, chcem sa len opytať kde sa da a za kolko zohnať MaxiDOT?

asi ste ich nemali od vyroby že? to by to radiop bolo zapojene spravne ;)

mne nejde ani tak o to radio, ved mam pioniera ale maxi sa mi dosť pači:-))

cauves, da se sehnat tady na Foru v bazaru a cena cca 3000 ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.