Červenec 3, 200619 r diky, tak ten treti kablik dam zase do hajzlicku a budu muset na navstevu do Skodovky:-)
Červenec 3, 200619 r tak jsme vyzkouseli jeste jednu symphony a taky nefunguje, tak to vypada na navstevu u pana VASila
Červenec 4, 200619 r Hm. Tak jsem koukal do VISu a tam je taky jen tohle. Ale u oktyvky je i LCD displej přístrojů, tak jestli to je stejný nebo ne, to vůbec netuším. Doufám, že ten můj servisák to bude umět, ale až 10týho. Kurňa a Cosby se klidně dovolenkuje. Kdo to dělal, ať se nám ozve. Ale teď na to koukám, tak ten kód vyjde stejnej, u oktávky s LCD+CD+aktivní anténa jako u fábie s CD. Takže tomu vůbec nerozumím a nechám si poradit. A jestli to nebude fungovat, tak........asi nic.
Červenec 4, 200619 r ja se k tomu taky asi dostanu nejdriv v pondeli...... leda Martinoslav , kdyby to v Usti domluvil, tak bych si i vylet udelal
Červenec 4, 200619 r Can High komfort Pin 9 na kombi přístrojit nebo Pin 12 sv.XS2 na BSG s pojit s pinem 8 na Rádiu a Can Low komfort Pin 10 na kombi nebo Pin 9 sv.XS2 na BSG s Pinem 9 na Rádiu
Červenec 4, 200619 r Remus: diky , uz je propojeno, jen to nemaxidoti, musime vydrzet na nekoho s VAGem
Červenec 4, 200619 r Tak symphony se skutecne musi kodovat aby fungovalo po spojeni s maxitrotlem. Ovsem zpusob kodovani je rozlicny pro ruzne verze radii. Tzn., ze na dalku vam prd poradim
Červenec 6, 200619 r Remus: díky JaKr: Jeste nevim..... ale doma budu 100pro, tak se pri ceste muzes zastavit, jestli to nebude rovnou i vylet do Usti Uz mas prohozeno?
Červenec 7, 200619 r jj., volant je na svém místě, původní v regálu a povedlo se mi i ponechat bag v bagu
Červenec 7, 200619 r foto foto foto do pr..., foto mám ve foťáku a zapoměl jsem doma kabel, takže snad navečer
Červenec 7, 200619 r No teda, Jardikuuu..... Tos mi zkazil odpoledne : na nic nečekám, už spěchám, dofakturuju a jedu domů a hned posílám
Červenec 17, 200619 r ahojte, chcem sa len opytať kde sa da a za kolko zohnať MaxiDOT? asi ste ich nemali od vyroby že? to by to radiop bolo zapojene spravne mne nejde ani tak o to radio, ved mam pioniera ale maxi sa mi dosť pači:-))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.