Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

diky, tak ten treti kablik dam zase do hajzlicku :D

a budu muset na navstevu do Skodovky:-)

Vloženo

tak jsme vyzkouseli jeste jednu symphony a taky nefunguje, tak to vypada na navstevu u pana VASila :D

Vloženo

tak jsem hledal v DP a k radiu je tam jen toto, ale je to hooodne stary vydani <_<

post-22-1151999024.jpg

Host Strojvůdce
Vloženo

Hm. Tak jsem koukal do VISu a tam je taky jen tohle. Ale u oktyvky je i LCD displej přístrojů, tak jestli to je stejný nebo ne, to vůbec netuším. Doufám, že ten můj servisák to bude umět, ale až 10týho. <_< Kurňa a Cosby se klidně dovolenkuje. :D Kdo to dělal, ať se nám ozve. :(

Ale teď na to koukám, tak ten kód vyjde stejnej, u oktávky s LCD+CD+aktivní anténa jako u fábie s CD. Takže tomu vůbec nerozumím a nechám si poradit. :angry: A jestli to nebude fungovat, tak........asi nic.

Vloženo

ja se k tomu taky asi dostanu nejdriv v pondeli...... <_<

leda Martinoslav :worthy , kdyby to v Usti domluvil, tak bych si i vylet udelal ;)

Vloženo

Remus: diky :) , uz je propojeno, jen to nemaxidoti, musime vydrzet na nekoho s VAGem ;)

Vloženo

Remus: díky :)-_-

JaKr: Jeste nevim..... ale doma budu 100pro, tak se pri ceste muzes zastavit, jestli to nebude rovnou i vylet do Usti ;) Uz mas prohozeno?

• o 2 týdny později...
Vloženo

ahojte, chcem sa len opytať kde sa da a za kolko zohnať MaxiDOT?

asi ste ich nemali od vyroby že? to by to radiop bolo zapojene spravne ;)

mne nejde ani tak o to radio, ved mam pioniera ale maxi sa mi dosť pači:-))

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...