Červenec 30, 201015 r Do OTP se žádná poznámka nezapisuje.Možná jsi se ptal,ale někoho do o tom asi ví pramálo
Červenec 31, 201015 r No uprimne jsem cekal ze se to zhorsi ale prekvapuje bez spojky hrabe 1 a dvojka kdyz se chce tak taky Takze o proti 15" nepocituju zadny rozdil Co js rikal ,ze tam mas za motor?
Červenec 31, 201015 r do malyho technicaku se nic nezapisuje... jak bys to tam chtel dopsat? jedine vystavit cely novy Davson: on to urcite myslel tak, ze mu to hrade na 2 v zime na letnich 18" Upraveno Červenec 31, 201015 r od houmik
Listopad 16, 201212 r ahoj chci se zeptat muzu na obyc jednickovou fabku dat spidery r16 z fabky rs? v technicaku mam max rozmer 205/45 r16 to by melo odpovidat ne?
Listopad 17, 201212 r Presne treba pro fll je pro 16" et 43 , 42 nepude ani poznat a pro origo 16 na fabii je guma 205/45 r16
Květen 20Kvě 20 V 27. 6. 2010 na 12:53, houmik napsal: Nezapises cokoli pri koupi alu kol dostanes tzv. TUV, ktery presne pasuje k tvym kolum. Podle toho TUV si najdes svoje auto a tam mas vypsany rozmery, ktery jsou povoleny pro tvoje auto s timto typem alu kol, na tom neni nic k nepochopeni, daval jsem naskenovany priklad. Kola se zapisujou na zaklade toho TUV a typoveho listu, ale typovy list se vydava stejne na zaklade toho TUV, takze jiny rozmer, nez ktery je uvedeny v TUV, nezapises A navic origo Spidery nemas sanci zapsat, protoze ti k nim nikdo nevyda TUV a ani typovy list Skodovka si nepreje, aby jezdily OI TDI na 17" spiderech. Mám originální rs a ve velkem technicaku nemam zapsane 17” jenom 16” zrejme kvuli tomu ze je ti dovoz. Ani tak je nemuzu zapsat?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.