jaydoo Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Já iPhone používám mám GSMIII a vše mě funguje normálně rSAP na iPhonu jde taky zprovoznit ale není to plnohodnotné ale vše funguje ako to myslíš?? Cez JB a zakupenim rSAP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 PIN lze zadat přes dotykovou navigaci nebo rádio, ale první spárování jen jako GSM2 stejně bez Maxi-Dotu podle toho co vím není možné. Není možné aktivovat viditelnost bluetooth jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 takze jedine reseni je aby to podporovalo jak starej maxi dot?muzu vas poprosit jake to jsou jednotky sjakym oznacenim?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 ako to myslíš?? Cez JB a zakupenim rSAP ? no pokud máš na iPhonu Jealbreak tak si můžeš doinstalovat (koupit) neoficiální aplikaci která tě simuluje rSAP a iPhone se poté chová jako by měl rSAP a tak i funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 (editace) Starý Maxi-Dot v O2 do MR2009 podporují tyto jednotky s rSAPem: 7L6 035 730 3C8 035 730 5N0 035 730A 5N0 035 730B 5N0 035 730C + GSM2: 1Z0 035 729 1T0 035 729B Jinak si myslím, že to v této sekci nemá co dělat.... Editováno: 11. Září 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 no ale znam lidi kteri maji v octavce pred Fl.prave gsm III,tak jak oni teda sparujou ten tel?kdyz maji starej maxi dot??nejde ten pin zadavat na columbusu?? Mam take O2 MR06 do auta jsem dal gsm premium III - 3C8 035 730 C a funguje perfektne, figl je vtom ze pokud chces sparovat telefon musis jednotku dat do O2 FACELIFT sparovat telefony či jina BT zařízení a pote das zpet do sveho auta. Tyto nove jednotky umi pouze novy protokol BAP pro zobrazovani na Maxidotu, proto na pred FACE modelech nefunguje menu TELEFONU na Maxidotu. Jinak funguju na IPHONE 3GS fw5.0.1, Nokii E66 a s Columbusem SW3810a. Pripojit novou jednotku a sparovat telefony v aute kde je jiz BT instalovana je otazkou peti minut. Potom uz vse ovladas na NAVI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfredd Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Má už někdo propojený iPhone 5 s jakoukoli jednotkou GSMIII. Mám r.v. 2008, takže jsem out s jakýmkoli iPhonem, ale koupil bych si novou. Problém je, že se mi nechce breakovat iPhone, protože na 5 ještě ani není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Mam iPhone 5 (iOS 6.0.1) s GSM III a vse funguje uplne bez problemu. Ale sparovani mi trvalo o dost dele nez u iPhone 4S a podarilo se to asi az na paty pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asistent333 Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 (editace) Počkej, bez Jailbraiku ? Tzn. iPhone 5 již podporuje rSap ??? Diky Editováno: 25. Prosinec 2012, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 (editace) Nevim jak rSAP, ale mam posledni verzi FW (alespon na zacatku prosince byla) v Colombusu a funguju bez problemu (bluetooth handsfree, telefonni seznam, bluetooth audio) Editováno: 25. Prosinec 2012, autor: skodaforum20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 verze fw v columbusu nemá s GSM nic společného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asistent333 Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 (editace) Tak jak je mozné, ze Skodaforum20 to s iPhone 5 funguje ? Mám pětku ještě nerozbalenou, ovšem jsem ani nepočítal, ze by mi to šlo bez Jailbreaku, který ještě na iPhone 5 není :-( Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 (editace) skodaforum20 bud nemá GSMIII nebo má GSMIII jednotku která umí oba profily!!! rsap a klasický hfp profil!!! skodaforum20: jakou máš GSMIII jednotku? její číslo - najdeš pod sedačkou spolujezdce! iphone 5 neumí rsap!!! a pokud má rsap - třeba nějaký vývojový kus tak musí mít v menu telefonu na columbusovi položku sms a může posílat sms z columbusu - což velmi silně pochybuji! můj názor je že má jednotku 7P6 která není GSMIII!! je to GSMII s A2DP Editováno: 26. Prosinec 2012, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asistent333 Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 (editace) Rozumím, děkuji, Tzn. buď udělat z GSM III dvojku, což jsem slyšel, ze zhruba za 4.000,- Kč lze, nebo počkat na Jailbreak iP5 a koupit si rSap aplikaci na Cydii, je to tak ( nebo nepoužívat iPhone) ;-) Editováno: 26. Prosinec 2012, autor: žralok Necituj předchozí příspěvky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 (editace) Milhausek: Cetl jsem na zahranicnich forech, ze nektere starsi FW Columbusu neumeli poradne komunikovat s GSM jednotkou (resp. problemy s BT audiem nebo castecne nacitani tel. seznamu). Jinak, dle faktury za auto a vypisu vybavy bych mel mit opravdu GSM III. Jak je tomu ve skutecnosti zjistim co nejdrive a dam vedet. Trochu OT: Jinak, apple diky jeho restriktivni politice asi nikdy oficialne rSAP nepovoli (patent vlastni NOKIA). Udajne uz mel byt povolen v roce 2010 s nastupem iPhone 4 a zatim stale nic. EDIT: Tak jsem si konecne vzpomel. Jednotku mam 3C8 035 730 B Editováno: 12. leden 2013, autor: skodaforum20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 (editace) Moje čerstvé zkušenosti s iPhone a rsap. Telefon: iPhone 5, iOS 6.1, jailbreak SW: RSAPserver free Trial BT HF jednotka: 5N0 035 730 D Zkoušel jsem to několikrát, ale po zadání hesla a následném připojování, oznámí telefon chybu a maxidot nahlásí, že se spojení nezdařilo. Mimochodem i výrobce programu uvádí, že vzhledem k použitému chipu už od iPhone 4S rsap nefunguje a neví, jestli někdy bude. Tak nezbývá, než se připojovat klasickým způsobem pomocí Bluetooth proflu HFP 1.5, který gunguje jak u 4S tak u 5 naprosto bez chybičky (tel.seznam, síla signálu, přehrávání hudby přes BT). Editováno: 17. Únor 2013, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 oni u programu který si použil jasně uváději s kterým iphone to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Je to tak, jednoduše jsem to chtěl vyzkoušet a tady to uvádím pro ostatní, kteří tápou a rádi by to vyzkoušeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Zeptám se na trochu jinou věc, tak mě prosím neukamenujte. Mám iPhone 5, můžu normálně telefonovat přes HF, ale když chci přehrávat muziku, tak mi Columbus napíše "žádné bluetooth zařízní". Dřív jsem měl iPhone 4 a s tím to normalně fungovalo!!! Kde udělali soudruzi chybu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Mě to funguje takto: iPhone mám normálně spárovaný pomocí Bluetooth proflu HFP 1.5. Na iPhone pusím nějakou hudbu, stisknu tlačítko MEDIA na Columbusu a v nabídce stisknu tlačítko se symbolem BT. Hudba začne hrát z repro v autě. (iPhone 5 a jednotka 5N0 035 730 D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Úplně stejně mi to fungovalo u 4, ale u 5 ani ň. Telefonování funguje úplně normálně, ale přehrávání hudby ticho. Čeho jsem si všiml je to, že nemůžu nikde v menu najít "bluetooth stále připojen" nebo tak nějak se to jmenovalo. Plus přidám pár obrázků jak to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asistent333 Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Ahoj, vzhledem k tomu, že není možnost provozovat iPhone 5 s GSM Premium III, je možné udělat z GSM Premium III dvojku ? Potřebuji jen telefonovat, nic víc :-) Z toho co jsem zde pročetl jsem usoudil, že ani jailbreak iPhone 5, následné nahrání rSAP SW, nezaručuje fungování :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 novější gsmIII umí i režim GSMII.. pokud máš starší jednotku tak ji musíš vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asistent333 Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Vyměnit ? Co to znamená a kolik to stojí cca prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 prostě starou jednotku vyndat a koupit tam novou s podporou Ip cena tak něco kolem 3-3,5t s prací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.