svsv Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Dík, ten volant je hlavně z toho důvodu, že mi připadá věnec standardního volantu příliš úzký. Dal jsem tam co bylo první po ruce a jak to tak bývá, provizorní řešení vydrží nejdéle ... Ovladače ventilace bych ale raději volil právě třeba výměnou za origo (viz výše). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Ty pochromovany/pokoveny ovladace ma nove VW Polo... ted jsem s nim par tydnu jezdil a musim rict, ze je to moc pekne - takove honosnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 (editace) problém všech ovladačů klimatizace je v tom že jsou jako celek nejdou objednat pouze ovládací kolečka nebo jsem je nikde nenašel Editováno: 31. Říjen 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 (editace) A nešlo by to případně tedy z vw polo? Nemá někdo možnost zjistit zda by to pasovalo, případně číslo dílu? (Obrázek níže) Editováno: 2. Listopad 2011, autor: svsv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 VW polo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 je to jeden z teh dvou :-) 6R0 820 045 E , 6R0 820 045 J uz nad tim taky laboruju :-) .. na allegru je toho spouta tak proc jeden nekoupit a trosku si pohrat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 no pi krat voko pasujou i zadni konektory :-) jen by to htelo oriznou krytku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 (editace) A nebylo by jednodušší vyměnit jen ty kruhové ovladače? Jestli tedy mají stejné rozměry... Editováno: 3. Listopad 2011, autor: svsv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 Anebo vyměnit ten zadní plast + čudlíky a nasadit z Roomstera/Fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Sice to nejsou nerez ovladače, ale jen pro zajímavost : http://www.aluramecky.cz/e-shop/aluramecky/skoda/skoda-fabia-ii-aluramecky-na-ovladace-id:717.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Jak se mi Alu rámečky na ovládačích docela líbí na OII tak na FII/Room se mi tyto-tento model vůbec nelíbí-hlavně ta foto z dálky prostě ukazuje, že to tam je jak pecka na oko. Na tom ovládači světel to docela jde. No prostě jedinné řešení nové-jiné ovládače, až jednou někdo nějaké najde, nebo to začne dělat nějaká manufaktura, tak dostane Nobelovu cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Tiež sa mi to nepáči, na prvý pohľad vidno, že to tam nepatrí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Jo, me se toto taky nelibi, ale kde u nas sehnat pouzitelny origo ovladace ?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biliv Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Zdravim, tělo ovladače (plast.obal, knoflíky atd) je totožné. Musíš ale ponechat původní plošný spoj (tišťák) kvůli komunikaci viz příspěvky výše. Tak že pouze rozebereš starý ovladač, vyndáš tišťák a namontuješ do nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biliv Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 A nešlo by to případně tedy z vw polo? Nemá někdo možnost zjistit zda by to pasovalo, případně číslo dílu? (Obrázek níže) Jsou totožné. Tuším ale, že mají červené podsvícení... kouknu a dám info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Hosi, mohl by mi nekdo promerit otvory pro ovladace topeni v faceliftu ? Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Nasel by se nekdo ohotny s etkou a zjistil mi zda ten plast co je kolem ovladacu topeni je i jako nahradni dil ? Mam nutkani si riznout jde mi o verzi bez klimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Povytahuji toto vlákno výše. Už jsem zde viděl a zase ztratil nějaké téma, foto, kde jsem viděl jak někdo nahradil ty nevzhledné špalky ovládaču u předface něčím jiným, a teď to nemohu za boha najít. Už to teda má někdo vyřešené a našel něco co tam pasuje? Vyměněné jemom ty hnusné špalky? O výměně celého ovladače se nemá cenu asi bavit, to raději vymění celé auto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.