Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dík, ten volant je hlavně z toho důvodu, že mi připadá věnec standardního volantu příliš úzký. Dal jsem tam co bylo první po ruce a jak to tak bývá, provizorní řešení vydrží nejdéle ... Ovladače ventilace bych ale raději volil právě třeba výměnou za origo (viz výše).

• 4 týdny později...

Ty pochromovany/pokoveny ovladace ma nove VW Polo... ted jsem s nim par tydnu jezdil a musim rict, ze je to moc pekne - takove honosnejsi.

problém všech ovladačů klimatizace je v tom že jsou jako celek nejdou objednat pouze ovládací kolečka :( nebo jsem je nikde nenašel

Upraveno od KoNG

A nešlo by to případně tedy z vw polo? Nemá někdo možnost zjistit zda by to pasovalo, případně číslo dílu? (Obrázek níže)

Upraveno od svsv

VW polo:

post-5629-0-25831800-1320242268_thumb.jp

je to jeden z teh dvou :-) 6R0 820 045 E , 6R0 820 045 J uz nad tim taky laboruju :-) .. na allegru je toho spouta tak proc jeden nekoupit a trosku si pohrat :-)

no pi krat voko pasujou i zadni konektory :-)

jen by to htelo oriznou krytku :-)

post-63075-0-37884200-1320248133_thumb.j

post-63075-0-36616700-1320248146_thumb.j

A nebylo by jednodušší vyměnit jen ty kruhové ovladače? Jestli tedy mají stejné rozměry... :help:

Upraveno od svsv

Anebo vyměnit ten zadní plast + čudlíky a nasadit z Roomstera/Fabie?

post-5629-0-68217700-1320310679_thumb.jp

• 3 měsíce později...

Jak se mi Alu rámečky na ovládačích docela líbí na OII tak na FII/Room se mi tyto-tento model vůbec nelíbí-hlavně ta foto z dálky prostě ukazuje, že to tam je jak pecka na oko. Na tom ovládači světel to docela jde. No prostě jedinné řešení nové-jiné ovládače, až jednou někdo nějaké najde, nebo to začne dělat nějaká manufaktura, tak dostane Nobelovu cenu :kol-47:

Tiež sa mi to nepáči, na prvý pohľad vidno, že to tam nepatrí ...

Jo, me se toto taky nelibi, ale kde u nas sehnat pouzitelny origo ovladace ?.... :kol-49:

Zdravim,

tělo ovladače (plast.obal, knoflíky atd) je totožné. Musíš ale ponechat původní plošný spoj (tišťák) kvůli komunikaci viz příspěvky výše. Tak že pouze rozebereš starý ovladač, vyndáš tišťák a namontuješ do nového.

A nešlo by to případně tedy z vw polo? Nemá někdo možnost zjistit zda by to pasovalo, případně číslo dílu? (Obrázek níže)

Jsou totožné. Tuším ale, že mají červené podsvícení... kouknu a dám info.

• 6 měsíců později...

Hosi, mohl by mi nekdo promerit otvory pro ovladace topeni v faceliftu ?

Odeslano z Iphone 4S

• 2 měsíce později...

Nasel by se nekdo ohotny s etkou a zjistil mi zda ten plast co je kolem ovladacu topeni je i jako nahradni dil ? Mam nutkani si riznout :D jde mi o verzi bez klimy :)

• 1 rok později...

Povytahuji toto vlákno výše. Už jsem zde viděl a zase ztratil nějaké téma, foto, kde jsem viděl jak někdo nahradil ty nevzhledné špalky ovládaču u předface něčím jiným, a teď to nemohu za boha najít.

Už to teda má někdo vyřešené a našel něco co tam pasuje? Vyměněné  jemom ty hnusné špalky? O výměně celého ovladače se nemá cenu asi bavit, to raději vymění celé auto :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.