Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dík, ten volant je hlavně z toho důvodu, že mi připadá věnec standardního volantu příliš úzký. Dal jsem tam co bylo první po ruce a jak to tak bývá, provizorní řešení vydrží nejdéle ... Ovladače ventilace bych ale raději volil právě třeba výměnou za origo (viz výše).

• 4 týdny později...

Ty pochromovany/pokoveny ovladace ma nove VW Polo... ted jsem s nim par tydnu jezdil a musim rict, ze je to moc pekne - takove honosnejsi.

problém všech ovladačů klimatizace je v tom že jsou jako celek nejdou objednat pouze ovládací kolečka :( nebo jsem je nikde nenašel

Upraveno od KoNG

A nešlo by to případně tedy z vw polo? Nemá někdo možnost zjistit zda by to pasovalo, případně číslo dílu? (Obrázek níže)

Upraveno od svsv

VW polo:

post-5629-0-25831800-1320242268_thumb.jp

je to jeden z teh dvou :-) 6R0 820 045 E , 6R0 820 045 J uz nad tim taky laboruju :-) .. na allegru je toho spouta tak proc jeden nekoupit a trosku si pohrat :-)

no pi krat voko pasujou i zadni konektory :-)

jen by to htelo oriznou krytku :-)

post-63075-0-37884200-1320248133_thumb.j

post-63075-0-36616700-1320248146_thumb.j

A nebylo by jednodušší vyměnit jen ty kruhové ovladače? Jestli tedy mají stejné rozměry... :help:

Upraveno od svsv

Anebo vyměnit ten zadní plast + čudlíky a nasadit z Roomstera/Fabie?

post-5629-0-68217700-1320310679_thumb.jp

• 3 měsíce později...

Jak se mi Alu rámečky na ovládačích docela líbí na OII tak na FII/Room se mi tyto-tento model vůbec nelíbí-hlavně ta foto z dálky prostě ukazuje, že to tam je jak pecka na oko. Na tom ovládači světel to docela jde. No prostě jedinné řešení nové-jiné ovládače, až jednou někdo nějaké najde, nebo to začne dělat nějaká manufaktura, tak dostane Nobelovu cenu :kol-47:

Tiež sa mi to nepáči, na prvý pohľad vidno, že to tam nepatrí ...

Jo, me se toto taky nelibi, ale kde u nas sehnat pouzitelny origo ovladace ?.... :kol-49:

Zdravim,

tělo ovladače (plast.obal, knoflíky atd) je totožné. Musíš ale ponechat původní plošný spoj (tišťák) kvůli komunikaci viz příspěvky výše. Tak že pouze rozebereš starý ovladač, vyndáš tišťák a namontuješ do nového.

A nešlo by to případně tedy z vw polo? Nemá někdo možnost zjistit zda by to pasovalo, případně číslo dílu? (Obrázek níže)

Jsou totožné. Tuším ale, že mají červené podsvícení... kouknu a dám info.

• 6 měsíců později...

Hosi, mohl by mi nekdo promerit otvory pro ovladace topeni v faceliftu ?

Odeslano z Iphone 4S

• 2 měsíce později...

Nasel by se nekdo ohotny s etkou a zjistil mi zda ten plast co je kolem ovladacu topeni je i jako nahradni dil ? Mam nutkani si riznout :D jde mi o verzi bez klimy :)

• 1 rok později...

Povytahuji toto vlákno výše. Už jsem zde viděl a zase ztratil nějaké téma, foto, kde jsem viděl jak někdo nahradil ty nevzhledné špalky ovládaču u předface něčím jiným, a teď to nemohu za boha najít.

Už to teda má někdo vyřešené a našel něco co tam pasuje? Vyměněné  jemom ty hnusné špalky? O výměně celého ovladače se nemá cenu asi bavit, to raději vymění celé auto :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.