Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dík, ten volant je hlavně z toho důvodu, že mi připadá věnec standardního volantu příliš úzký. Dal jsem tam co bylo první po ruce a jak to tak bývá, provizorní řešení vydrží nejdéle ... Ovladače ventilace bych ale raději volil právě třeba výměnou za origo (viz výše).

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

problém všech ovladačů klimatizace je v tom že jsou jako celek nejdou objednat pouze ovládací kolečka :( nebo jsem je nikde nenašel

Editováno: , autor: KoNG
Vloženo (editace)

A nešlo by to případně tedy z vw polo? Nemá někdo možnost zjistit zda by to pasovalo, případně číslo dílu? (Obrázek níže)

Editováno: , autor: svsv
Vloženo (editace)

A nebylo by jednodušší vyměnit jen ty kruhové ovladače? Jestli tedy mají stejné rozměry... :help:

Editováno: , autor: svsv
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Jak se mi Alu rámečky na ovládačích docela líbí na OII tak na FII/Room se mi tyto-tento model vůbec nelíbí-hlavně ta foto z dálky prostě ukazuje, že to tam je jak pecka na oko. Na tom ovládači světel to docela jde. No prostě jedinné řešení nové-jiné ovládače, až jednou někdo nějaké najde, nebo to začne dělat nějaká manufaktura, tak dostane Nobelovu cenu :kol-47:

Vloženo

Zdravim,

tělo ovladače (plast.obal, knoflíky atd) je totožné. Musíš ale ponechat původní plošný spoj (tišťák) kvůli komunikaci viz příspěvky výše. Tak že pouze rozebereš starý ovladač, vyndáš tišťák a namontuješ do nového.

Vloženo

A nešlo by to případně tedy z vw polo? Nemá někdo možnost zjistit zda by to pasovalo, případně číslo dílu? (Obrázek níže)

Jsou totožné. Tuším ale, že mají červené podsvícení... kouknu a dám info.

• o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Povytahuji toto vlákno výše. Už jsem zde viděl a zase ztratil nějaké téma, foto, kde jsem viděl jak někdo nahradil ty nevzhledné špalky ovládaču u předface něčím jiným, a teď to nemohu za boha najít.

Už to teda má někdo vyřešené a našel něco co tam pasuje? Vyměněné  jemom ty hnusné špalky? O výměně celého ovladače se nemá cenu asi bavit, to raději vymění celé auto :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...