jardax Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Obvykle pouze ráno a při studeném motoru dochází k tomu, že se nejde plynule rozjet, dochází ke škubání a cukavému rozjezdu. Při zahřátém motoru (stačí cca 5km jízdy) se už problém neprojevuje. Jde o Octavia 1.9TDI, 66kW, 2 roky starou, najeto 100tis km. Poraďte prosím, co by mohlo být příčinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardax Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Nikdo nic netuší?ˇŽádný nápad ani zkušenost s obdobnou závadou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 chce to přijet a na píchnout na vag.. může to být špatné čidlo chladící kapaliny atd.. také problém s naftou či čerpadlo špatně dává.. možná i váha. tak si vyber.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilošK Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 ..ahoj ,podařilo se ti opravit to cukání? Mně to dělá taky a zatím nevím. díky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkrejcir Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Ahoj, me to delalo taky a pomohlo mi zaskrtit EGR ventil (stacilo zalomit hadicku a utahnout takovym tim plastovym stahovakem). Pozdeji jsem EGR nechal uplne zaslepit. Zkus a dej vedet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.