jardax Vloženo 26. Květen 2006 Vloženo 26. Květen 2006 Obvykle pouze ráno a při studeném motoru dochází k tomu, že se nejde plynule rozjet, dochází ke škubání a cukavému rozjezdu. Při zahřátém motoru (stačí cca 5km jízdy) se už problém neprojevuje. Jde o Octavia 1.9TDI, 66kW, 2 roky starou, najeto 100tis km. Poraďte prosím, co by mohlo být příčinou. Citovat
jardax Vloženo 29. Květen 2006 Autor Vloženo 29. Květen 2006 Nikdo nic netuší?ˇŽádný nápad ani zkušenost s obdobnou závadou? Citovat
garny Vloženo 29. Květen 2006 Vloženo 29. Květen 2006 chce to přijet a na píchnout na vag.. může to být špatné čidlo chladící kapaliny atd.. také problém s naftou či čerpadlo špatně dává.. možná i váha. tak si vyber.... Citovat
MilošK Vloženo 5. Říjen 2014 Vloženo 5. Říjen 2014 ..ahoj ,podařilo se ti opravit to cukání? Mně to dělá taky a zatím nevím. díky M. Citovat
rkrejcir Vloženo 31. Říjen 2014 Vloženo 31. Říjen 2014 Ahoj, me to delalo taky a pomohlo mi zaskrtit EGR ventil (stacilo zalomit hadicku a utahnout takovym tim plastovym stahovakem). Pozdeji jsem EGR nechal uplne zaslepit. Zkus a dej vedet :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.