piskot Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 Nevíte někdo něco podrobnějšího o tomto projektu?? Na netu jsem našel pár fotek a taky video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 V interiéry sa mi páčia kľučky zo Š 120L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Co vím, již ji vyvíjejí od loňského roku a měla by vní mít prsty společnost Impromat, která již má zkušenosti z vývoje Fabie Kit Car první generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 7. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Přesně tak vyvíjejí ji už dost dlouho a o panu Brůzlovi to jsem slyšel taky. Zajímal by mě motor, co jsem se dočetl tak by to měla být 16ka a výkon kolem 195koní. Už aby se to rozjelo a dali se používat náhradní díly z těchto vozidel:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Oficialně představeno http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=16211&title=novy-soutezni-vuz-fabia-r2-aktualizovano-o-fotografie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.