piskot Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Nevíte někdo něco podrobnějšího o tomto projektu?? Na netu jsem našel pár fotek a taky video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidSK Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 V interiéry sa mi páčia kľučky zo Š 120L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olin Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Co vím, již ji vyvíjejí od loňského roku a měla by vní mít prsty společnost Impromat, která již má zkušenosti z vývoje Fabie Kit Car první generace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piskot Posted July 7, 2010 Author Share Posted July 7, 2010 Přesně tak vyvíjejí ji už dost dlouho a o panu Brůzlovi to jsem slyšel taky. Zajímal by mě motor, co jsem se dočetl tak by to měla být 16ka a výkon kolem 195koní. Už aby se to rozjelo a dali se používat náhradní díly z těchto vozidel:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlasta Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Oficialně představeno http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=16211&title=novy-soutezni-vuz-fabia-r2-aktualizovano-o-fotografie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts