Červen 16, 200619 r Autor A čo by im teda doposiaľ bránilo dávať tento bežný volant k športovým sedačkám? A ešte to urobiť ako novú položku v cenníku? To sa mi nezdá.
Červen 16, 200619 r Tak pánové. Objednávám (za 2 týdny) novou Octavii. Jestli mi nedovolí RS (nesmíme mít sportovní doplňky jako spojlery apod a já nechci Combi, které ho nemá) a nenechám se zlákat světlým interiérem, tak to bude Dynamic II a multi-kulti volant... pak řeknu el Sí
Červen 18, 200619 r koukam ty ses na oktavky docela zatizenej co? Uz pata v rade je to OFFTOPIC, ale přesto: Prvni byla v prvni práci tady v ČR - v rychlosti přesahující 180 km/h jsem na dálnici předjel ředitele (v Passatu 1,8T), tak mi jí vzali a dali mi diesel, který nejel, protože měl porouchanou váhu vzduchu. Nechal jsem to opravit a nikomu jsem to neřekl, páč by mi jí znovu vzali Pak jsem jenom 2x změnil práci - to je ta 3. a 4. No a teď jsem byl "uloven" a zatím jsem se nerozhodl, jaká bude ta pátá. Jinak za to, že to je pořád Octavia můžou částečně omezení firemních fleet-ů, ale taky fakt, že Octavia se mi líbí víc než Superb a hlavně jsem spokojen se servisem a jeho dostupností. Tak asi tak el Sí
Listopad 4, 200717 r Trojramenny MF volant z Golfu GTI Montaz nie je jednoducha, ale da sa zvladnut, treba volant z GTI, airbag, prirubu na tyc a riadiacu jednotku, spolu to stoji okolo 15t. Vyzera to potom asi takto: /logo VW je nahradene logom Skoda/ http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopi...=17&t=25403 Upraveno Listopad 4, 200717 r od stowasser
Listopad 28, 200717 r Ahoj, včera mi přišla nová kára, se 100 % jistotou oznamuji, že multifunkční volant pro Dynamic je čtyřramenný
Listopad 28, 200717 r Trojramenny MF volant z Golfu GTIMontaz nie je jednoducha, ale da sa zvladnut, treba volant z GTI, airbag, prirubu na tyc a riadiacu jednotku, spolu to stoji okolo 15t. Vyzera to potom asi takto: /logo VW je nahradene logom Skoda/ http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopi...=17&t=25403 No neco takovyho by nebylo vubec spatny, ale cekal jsem ze skodovka s podobnym volantem prijde sama!! A zatim nic... Upraveno Listopad 28, 200717 r od Doli
Prosinec 21, 200717 r Trojramenny MF volant z Golfu GTIMontaz nie je jednoducha, ale da sa zvladnut, treba volant z GTI, airbag, prirubu na tyc a riadiacu jednotku, spolu to stoji okolo 15t. Vyzera to potom asi takto: /logo VW je nahradene logom Skoda/ http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopi...=17&t=25403 Uchytenie volantu z golfu GTI je to iste ako z O2? Mozno by to bolo pekne aj v O1
Leden 14, 200817 r Novy triramenny multifunkcni volant z noveho Passatu CC, treba se neceho podobneho dockame u Skodovky... Za par let...
Leden 14, 200817 r Třeba něco dotáhne Sup, tam by se mohl objevit trošku solidní volantík, ať už v nějakém paketu, nebo později v RSu
Leden 14, 200817 r Třeba něco dotáhne Sup, tam by se mohl objevit trošku solidní volantík, ať už v nějakém paketu, nebo později v RSu Jojo, v te spor. verzi by tam mohlo byt neco "lepsiho"!!
Leden 14, 200817 r Novy triramenny multifunkcni volant z noveho Passatu CC, treba se neceho podobneho dockame u Skodovky... Za par let... pěknej interiér, nejen volant
Leden 15, 200817 r No jsem zvědavej jestli se někdy dočkáme. Tenhle nevypadá zle.. Co vic bys jeste chtel?!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.