Diamant Vloženo 16. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 A čo by im teda doposiaľ bránilo dávať tento bežný volant k športovým sedačkám? A ešte to urobiť ako novú položku v cenníku? To sa mi nezdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Tak pánové. Objednávám (za 2 týdny) novou Octavii. Jestli mi nedovolí RS (nesmíme mít sportovní doplňky jako spojlery apod a já nechci Combi, které ho nemá) a nenechám se zlákat světlým interiérem, tak to bude Dynamic II a multi-kulti volant... pak řeknu el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Super. Akurát nám to povieš až tak o 2 mesiace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 No, to jo. Taky bych byl radši, kdyby to někdy zjistil dříve el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 koukam ty ses na oktavky docela zatizenej co? Uz pata v rade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 koukam ty ses na oktavky docela zatizenej co? Uz pata v rade je to OFFTOPIC, ale přesto: Prvni byla v prvni práci tady v ČR - v rychlosti přesahující 180 km/h jsem na dálnici předjel ředitele (v Passatu 1,8T), tak mi jí vzali a dali mi diesel, který nejel, protože měl porouchanou váhu vzduchu. Nechal jsem to opravit a nikomu jsem to neřekl, páč by mi jí znovu vzali Pak jsem jenom 2x změnil práci - to je ta 3. a 4. No a teď jsem byl "uloven" a zatím jsem se nerozhodl, jaká bude ta pátá. Jinak za to, že to je pořád Octavia můžou částečně omezení firemních fleet-ů, ale taky fakt, že Octavia se mi líbí víc než Superb a hlavně jsem spokojen se servisem a jeho dostupností. Tak asi tak el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 vycerpavajici..rozumim, taky sem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garner Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 nemá niekto info, kde by sa dal objednať trojramenný RS kožený volant?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stowasser Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 (editace) Trojramenny MF volant z Golfu GTI Montaz nie je jednoducha, ale da sa zvladnut, treba volant z GTI, airbag, prirubu na tyc a riadiacu jednotku, spolu to stoji okolo 15t. Vyzera to potom asi takto: /logo VW je nahradene logom Skoda/ http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopi...=17&t=25403 Editováno: 4. Listopad 2007, autor: stowasser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
járýnek Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ahoj, včera mi přišla nová kára, se 100 % jistotou oznamuji, že multifunkční volant pro Dynamic je čtyřramenný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 (editace) Trojramenny MF volant z Golfu GTIMontaz nie je jednoducha, ale da sa zvladnut, treba volant z GTI, airbag, prirubu na tyc a riadiacu jednotku, spolu to stoji okolo 15t. Vyzera to potom asi takto: /logo VW je nahradene logom Skoda/ http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopi...=17&t=25403 No neco takovyho by nebylo vubec spatny, ale cekal jsem ze skodovka s podobnym volantem prijde sama!! A zatim nic... Editováno: 28. Listopad 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Snad po faceliftu bude, do té doby se nedá očekávat žádná změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Snad po faceliftu bude, do té doby se nedá očekávat žádná změna. No snad jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Trojramenny MF volant z Golfu GTIMontaz nie je jednoducha, ale da sa zvladnut, treba volant z GTI, airbag, prirubu na tyc a riadiacu jednotku, spolu to stoji okolo 15t. Vyzera to potom asi takto: /logo VW je nahradene logom Skoda/ http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopi...=17&t=25403 Uchytenie volantu z golfu GTI je to iste ako z O2? Mozno by to bolo pekne aj v O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Novy triramenny multifunkcni volant z noveho Passatu CC, treba se neceho podobneho dockame u Skodovky... Za par let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Třeba něco dotáhne Sup, tam by se mohl objevit trošku solidní volantík, ať už v nějakém paketu, nebo později v RSu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Třeba něco dotáhne Sup, tam by se mohl objevit trošku solidní volantík, ať už v nějakém paketu, nebo později v RSu Jojo, v te spor. verzi by tam mohlo byt neco "lepsiho"!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Novy triramenny multifunkcni volant z noveho Passatu CC, treba se neceho podobneho dockame u Skodovky... Za par let... pěknej interiér, nejen volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No jsem zvědavej jestli se někdy dočkáme. Tenhle nevypadá zle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No jsem zvědavej jestli se někdy dočkáme. Tenhle nevypadá zle.. Co vic bys jeste chtel?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Co vic bys jeste chtel?! Trošku jiné tvary, ale jsou to jen detaily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.