avus Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Ahoj, poradite mi prosim nekdo jak zapojit Airbag z nove OII FL do me stare OI 2002? Zkusil jsem prehodit tu koncovku co jde do krouzku pod volant, ale bez uspechu. Kontrolka se stale rozsveci. Chyba na VAGu prilis vysoky odpor na airbagu ridice. Dik predem za jakoukoliv konstruktivni radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 pokud jsi zapojil draty na spravny piny, tak mas nejspis spatny krouzek u volantu nebo airbag staci pouze vymenit konektor, rozstrihnout propojku ve volantu a sletovat s novym konektorem, vse funguje, nic vic se delat nemusi zkus airbag v nejaky O2, jestli je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 taky sem nemel problem . delal sem teda f1 a davals em do ni volant z f2rs a byl stejnej problem s konektorem . preletovany a pohodka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 zkus misto airbagu pripojit do konektoru odpor 3 Ω, jestli pujde smazat chyba = spatny airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 12. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 zkus misto airbagu pripojit do konektoru odpor 3 Ω, jestli pujde smazat chyba = spatny airbag Zkusil jsem v druhem aute OII a bag se jevi jako spatny i tam. Dik kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.