Cjoctavian Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Len tak zo zvedavosti: ma niekto nejake skusenosti s karbonovou kapotou? Montaz, licovanie, kvalita, hmotnost..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 (editace) len tak zo zvedavosti: NACO? jazdi tu niekto z vas zo svojim autom profesionalne zavody? nevidim vobe ale vobec ziadny racionalny dovod davat na nase priblizovadla taketo nieco... nechcem nikoho urazit, ale domontovanie xenonov-jednoznacne ano, tempomat-ano... ale kapotu z uhliku? skus mi normalne vysvetlit naco by ti to bolo? samozrejme ze usetris mozno par kg, ale to ti vykompenzuje hmotnost paliva v nadrzi, nejazdi s plnou a mas to to iste, ja ked idem na dlhu cestu tak dam vzdy plnu ale po meste jazdim malokedy s viac ako 1/4 nadrze... nic ine ako frajerinu na tom nevidim...(moj nazor) inak vyzera dobre, zaujimavo atd...ale nechcem vediat kolko stoji...(odhadujem 600-1000 euro) Editováno: 11. Červenec 2010, autor: paldous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 (editace) Ved to je jasne - 99% aut, co to ma, tak to ma len pre image...(co vlastne nie je pre image? Kto potrebuje na RS 18" disky, ked v pohode stacia 17", kto potrebuje RS kridlo, ked je ucinne az od 200 km/h - aj ked je tu povolene len 130 km/h, kto potrebuje kozeny interier? atd atd...) Len som bol zvedavy, ci sa nasiel odvazlivec, co ju uz ma aj na Octavii (stoji 1100 €). Lebo napr. na Audi A4 som ju uz par krat videl a vizeralo to dobre - a nebola to len samolepiaca folia Editováno: 11. Červenec 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Nemá někdo obrázek jak by vypadala do karbonu polepená kapota a střecha na O2, něco jako má Olin . (mám jí dost posekanou od kamínků ) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.