Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Moje nové přibližovátko, zatím mám jen jednu fotku, moc jsem jej nefotil. O víkendu přidám další. Mám jej asi 2 měsíce. Je to 1,9 TDI, měnil jsem za Octavii I 1,8T 20V. Zatím jsem mile překvapen a spokojený.

Z výbavy v autě chybí snad jen tempomat ( ten budu brzo dodělávat ), navigace, vyhřívání sedaček a ještě pár nepotřebných maličkostí :o))))

post-52059-1278946649,8149_thumb.jpg

Vloženo

Já mám 16 Scout na zimu a 17 na léto... Je to jen o zvyku. Ovšem pravda je že jsem za posledních 8 let na 3 autech na 7 sadách různých disků uhodil pouze tyto škodovácký...

Vloženo

Byl to jediný motor, o kterém jsem k Roomsteru uvažoval.

Ty kola vypadají opravdu moc dobře ( ty se mi hodně líbí, manželce zase prosklená střecha :o))) - až budu měnit pneu, zkusím jestli tam nenarvu aspoň 45 jestli se vejdou do podběhu. Ale když se jezdí opatrně tak to jde. I když po D1 u Vyškova je to hodně velké trápení :o)))

Vloženo

No já uhodil 16", ale myslím že svoji roli v tom hraje o něco měkčí zimní guma a taky nepředpisový rozměr 195/45R16... jsou o 1cm užší a hlavně o 4,5mm nižší a to na takavé slupičce je hodně znát.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...