buko2760 Vloženo 12. Červenec 2010 Vloženo 12. Červenec 2010 Moje nové přibližovátko, zatím mám jen jednu fotku, moc jsem jej nefotil. O víkendu přidám další. Mám jej asi 2 měsíce. Je to 1,9 TDI, měnil jsem za Octavii I 1,8T 20V. Zatím jsem mile překvapen a spokojený. Z výbavy v autě chybí snad jen tempomat ( ten budu brzo dodělávat ), navigace, vyhřívání sedaček a ještě pár nepotřebných maličkostí )))) Citovat
Lewis Vloženo 14. Červenec 2010 Vloženo 14. Červenec 2010 Já jsem začal litovat hned druhým rokem, že jsem si nekoupil scoutíka s tímto motorem... njn (závist... ) Citovat
Václav Š. Vloženo 16. Červenec 2010 Vloženo 16. Červenec 2010 Na těch kolech už snad vůbec nejsou žádný pneumatiky. Sedmnáctky jsou na tom Scoutu krásný, ale je to fakt extrém. Tím spíš, že jej Škoda propaguje jako auto pro volný čas (tedy i do přírody). Citovat
bojler Vloženo 16. Červenec 2010 Vloženo 16. Červenec 2010 Na šestnáctkách je to skoro to stejný a je to úplně bez problému. O tom, že já rozdíl mezi 15 a 16 nepoznám vůbec radši ani nemluvim. Chce to nebát se a vyzkoušet. Citovat
Lewis Vloženo 17. Červenec 2010 Vloženo 17. Červenec 2010 Já mám 16 Scout na zimu a 17 na léto... Je to jen o zvyku. Ovšem pravda je že jsem za posledních 8 let na 3 autech na 7 sadách různých disků uhodil pouze tyto škodovácký... Citovat
buko2760 Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Vloženo 19. Červenec 2010 Byl to jediný motor, o kterém jsem k Roomsteru uvažoval. Ty kola vypadají opravdu moc dobře ( ty se mi hodně líbí, manželce zase prosklená střecha ))) - až budu měnit pneu, zkusím jestli tam nenarvu aspoň 45 jestli se vejdou do podběhu. Ale když se jezdí opatrně tak to jde. I když po D1 u Vyškova je to hodně velké trápení ))) Citovat
Lewis Vloženo 20. Červenec 2010 Vloženo 20. Červenec 2010 No já uhodil 16", ale myslím že svoji roli v tom hraje o něco měkčí zimní guma a taky nepředpisový rozměr 195/45R16... jsou o 1cm užší a hlavně o 4,5mm nižší a to na takavé slupičce je hodně znát. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.