zdenek1712 Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Ahoj, mam ve fabii oreginal radio škoda na kazety a chci koupit na CD-symphony ,bude normalně fungovat na to stare zapojeni nebo budu muset zajet do autoeletrikaře a nechat to zapojit znovu.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Mělo by jít. Dokonce i konektory ba měly bejt stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12htp47kw Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Zdenku, jak si dopadl? Taky mam na kazety a chci na CD nebo CD/MP3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Ja mám rádio originál Symphony s CD + 8x repro originál,je to vo výbave JOY.Som s ním v podstate spokojný,len mi vadí že nemá podsvietenie,iba ak zapnem aspoň parkovačky a ak to nieje podsvietené tak to cez deň je slabo vidieť,ve´d to poznáte.Rozmýšľal som že by som to vymenil za iné rádio napr.Kenwood KDC-4051UG.Rádio mám nastavené tak že ho vôbec nezapínam a nevipínam stredovým tlačidlom,zapína sa a vypína zasunutím a vytiahnutím kľúča tak to mám nastavené v rádiu. Chcem sa spýtaťči bude stačiť iba: -vybrať pôvodné rádio pomocou vyťahovákov -odpojiť konektor ISO,anténu a neviem či tam ešte niečo bude -vybrať rámik pôvodného rádia -založiť rámik nového rádia -použiť ISO redukciu na zaplátenie voľného miesta po pôvodnom väčšom rádiu (plastová časť) -zapojiť nové rádio -založiť ho do otvoru -hotovo. Takto som sto robil na Favorite aj Felícii,len tam to nebolo cez kľúčik iba napriamo. Bude to takto fungovať aj na fábii keď má 8 reprákov,myslím že malo byť,ale dám na radu ak to n iekto robil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Takéto vyťahováky som doma našiel: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 bude fungovat, musíš zkontrolovat zapojení stáleho a spínaného plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 objasni mi zapojenie stáleho a spínaného plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Stálý plus je napájení, který zálohuje paměti rádia - naladěný předvolby, nastavení korekcí atd. Spínaný je zapnutí po otočení klíčkem - vytažením klíče se rádio zase vypne, aby se nevybíjela baterka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.