zdenek1712 Vloženo 12. Červenec 2010 Vloženo 12. Červenec 2010 Ahoj, mam ve fabii oreginal radio škoda na kazety a chci koupit na CD-symphony ,bude normalně fungovat na to stare zapojeni nebo budu muset zajet do autoeletrikaře a nechat to zapojit znovu.diky Citovat
Luďa Vloženo 12. Červenec 2010 Vloženo 12. Červenec 2010 Mělo by jít. Dokonce i konektory ba měly bejt stejný. Citovat
12htp47kw Vloženo 15. Únor 2011 Vloženo 15. Únor 2011 Zdenku, jak si dopadl? Taky mam na kazety a chci na CD nebo CD/MP3. Citovat
kimmi Vloženo 1. Duben 2012 Vloženo 1. Duben 2012 Ja mám rádio originál Symphony s CD + 8x repro originál,je to vo výbave JOY.Som s ním v podstate spokojný,len mi vadí že nemá podsvietenie,iba ak zapnem aspoň parkovačky a ak to nieje podsvietené tak to cez deň je slabo vidieť,ve´d to poznáte.Rozmýšľal som že by som to vymenil za iné rádio napr.Kenwood KDC-4051UG.Rádio mám nastavené tak že ho vôbec nezapínam a nevipínam stredovým tlačidlom,zapína sa a vypína zasunutím a vytiahnutím kľúča tak to mám nastavené v rádiu. Chcem sa spýtaťči bude stačiť iba: -vybrať pôvodné rádio pomocou vyťahovákov -odpojiť konektor ISO,anténu a neviem či tam ešte niečo bude -vybrať rámik pôvodného rádia -založiť rámik nového rádia -použiť ISO redukciu na zaplátenie voľného miesta po pôvodnom väčšom rádiu (plastová časť) -zapojiť nové rádio -založiť ho do otvoru -hotovo. Takto som sto robil na Favorite aj Felícii,len tam to nebolo cez kľúčik iba napriamo. Bude to takto fungovať aj na fábii keď má 8 reprákov,myslím že malo byť,ale dám na radu ak to n iekto robil. Citovat
Milhausek Vloženo 1. Duben 2012 Vloženo 1. Duben 2012 bude fungovat, musíš zkontrolovat zapojení stáleho a spínaného plus Citovat
kimmi Vloženo 1. Duben 2012 Vloženo 1. Duben 2012 objasni mi zapojenie stáleho a spínaného plus Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Duben 2012 Vloženo 1. Duben 2012 Stálý plus je napájení, který zálohuje paměti rádia - naladěný předvolby, nastavení korekcí atd. Spínaný je zapnutí po otočení klíčkem - vytažením klíče se rádio zase vypne, aby se nevybíjela baterka. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.