Sportovecs Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Omlouvám se pokud zakladam tema duplicitne,ale nic s klimou sem tu na 1.4 MPi nenasel. Mám problém s tím že na muj vkus mam linou fabii.. Nevim jestli je linejsi nez pred rokem a pul kdyz sem ji koupil,ptz je mozny ze chci vic a vic..a pritom jede stejne jako pri koupi. Co me ale zarazi je to,ze kdyz zapnu klimatizaci,tak se trosicku zvysi otacky (to je normalni,to vim) a trosku se ma zvysit tim padem i spotreba. Jde o to ze na dalnici se zaplou klimou nevytahnu vic nez 125 km/h. Proste to 130 po rovine neda ,z kopce jo,ale noha je na podlaze. Pri rozjizdeni musim otacky vytahnou skoro na 3000 aby to nechciplo a u kazdyho rychlostniho stupne proste musim slapat mnohem vic ,nez kdyz je klima vypla. Co se tyce spotreba tak usek Motol > Troja ted o prazdninach,kdyz je mensi provoz davam za 8 litru na 100.. pri klimatizace zaple je to nekdy i 10 a pul litru na 100. Je to normalni? A jak poznam,jestli to auto jede takhle normalne nebo je line,kdyz na diagnostice mi to nenaslo u motoru zadnou chybu? Jinak mam 1.4MPi 44 KW ( precipovano na 51 KW,ale rozdil sem nepoznal a byl liny to reklamovat), rok 2002. Diky moc. P.S. Casto tady piste o VAGU.. Chci se zeptat - to je diagnostika normalni? A na kolik vyjde cena porizeni cca? Zvladne VAG i amatar a laik jako ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 VAG - potřebuješ kabel a noťas , kabel cca 500Kč . Jinak kdy jsi menil vzduchový filtr,svíčky ? vyčistit klapku a možná je tam i nějaká chyba . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sportovecs Vloženo 17. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Aha,ja zadal VAG do vyhledavace a naslo mi to nejakou sadu za 15000,- Ok..notas mam,kabel koupim a nejaky navod jak na to?.. Je to slozity?. Jinak ted z hlavy nevim,kdy sem menil,mrknu ale na to. A rikas : nejaka chyba...Ale co kdyz to zadnou chybu nenajde?..co pak? Jinak diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 hledej KKL kabel. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 (editace) http://www.sejvi.cz/?29,diagnostick%FD-kabel-kkl-usb-obd2-kompatibiln%ED-s-vag-com třeba tady kabel Jestli nebude chyba tak to bude těžký .Jestli jseš někde od Brna tak VAG mám .Může být i špatný kompresor klimy to je těžký chce to prvně vag a pak zkoumat. Editováno: 17. Červenec 2010, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Já koupil tenhle http://www.aukro.cz/item1151702790_profi_diagnostika_usb_kkl_vag_vw_audi_skoda.html a naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sportovecs Vloženo 17. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 (editace) Dobre,urcite koupim,diky za rady. Ale jeste nez mi to prijde...prijde vam to normalni? - ta spotreba a ze to vic jak 130km/h s klimou a vic jak 150km/h bez klimy neda? Tak KKL Kabel objednan... ale... pisou vhodny software..jako napriklad VAG.. Ten potrebuju taky??a jeho cena??? Editováno: 19. Červenec 2010, autor: Sportovecs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.