Přejít na obsah

Moc netáhne při klimatizaci

Sportovecs

Doporučené příspěvky

Omlouvám se pokud zakladam tema duplicitne,ale nic s klimou sem tu na 1.4 MPi nenasel.

Mám problém s tím že na muj vkus mam linou fabii.. Nevim jestli je linejsi nez pred rokem a pul kdyz sem ji koupil,ptz je mozny ze chci vic a vic..a pritom jede stejne jako pri koupi. Co me ale zarazi je to,ze kdyz zapnu klimatizaci,tak se trosicku zvysi otacky (to je normalni,to vim) a trosku se ma zvysit tim padem i spotreba. Jde o to ze na dalnici se zaplou klimou nevytahnu vic nez 125 km/h. Proste to 130 po rovine neda ,z kopce jo,ale noha je na podlaze. Pri rozjizdeni musim otacky vytahnou skoro na 3000 aby to nechciplo a u kazdyho rychlostniho stupne proste musim slapat mnohem vic ,nez kdyz je klima vypla. Co se tyce spotreba tak usek Motol > Troja ted o prazdninach,kdyz je mensi provoz davam za 8 litru na 100.. pri klimatizace zaple je to nekdy i 10 a pul litru na 100. Je to normalni? A jak poznam,jestli to auto jede takhle normalne nebo je line,kdyz na diagnostice mi to nenaslo u motoru zadnou chybu? Jinak mam 1.4MPi 44 KW ( precipovano na 51 KW,ale rozdil sem nepoznal a byl liny to reklamovat), rok 2002.

Diky moc.

P.S. Casto tady piste o VAGU.. Chci se zeptat - to je diagnostika normalni? A na kolik vyjde cena porizeni cca? Zvladne VAG i amatar a laik jako ja?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.sejvi.cz/?29,diagnostick%FD-kabel-kkl-usb-obd2-kompatibiln%ED-s-vag-com

třeba tady kabel

Jestli nebude chyba tak to bude těžký .Jestli jseš někde od Brna tak VAG mám .Může být i špatný kompresor klimy to je těžký chce to prvně vag a pak zkoumat.

Editováno: , autor: hanesek
Odkaz ke komentáři

Dobre,urcite koupim,diky za rady. Ale jeste nez mi to prijde...prijde vam to normalni? - ta spotreba a ze to vic jak 130km/h s klimou a vic jak 150km/h bez klimy neda?

Tak KKL Kabel objednan... ale... pisou vhodny software..jako napriklad VAG.. Ten potrebuju taky??a jeho cena???

Editováno: , autor: Sportovecs
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...