Wittmann Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 nedělám, seznam pošli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dornbos Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Tak jen tak z hlavy etka mě dneska nějak nefrčí či co....: Chladič klimatizace s vysoušečem, komplet trubky dle typu motoru (není nutný na MPI jsem napasoval TDI truby :-D), většinou je potřeba i jinej chladič vody + sahara (taky záleží co tam máš za motor), klimakompresor + držák kompresoru, jinej alternátor, u MPI jiná řemenice, převodní kladka, napínací kladka, klíňák tuším 5 drážkovej, průchodku do příčný stěny, držáky trubek, komplet topení, kabeláž motor + interiér (já jsem si ji vyrobil, ale je s tím dost práce - schánět piny a konektory...), ovladače klimatizace, BSG (centrální řídící jednotka), ventil do kastlíku, ř.j. dochlazování, čidlo teploty do chladiče, čidlo tlaku klimatizace. Jinak jak jsem psal záleží na typu motoru, výbavě auta apd., takhle jsem to měl já v classicu MPI... A bacha na to kde to budeš kupovat, nejdřív si to nastuduj jak co vypada, kupoval jsem komplet klimu na MPI a odvezl jsem si 2/3 klimy na TDI a pak dohadovaní s tím co ti to prodal nestojí za to, nejlíp jestli ti tady někdo vypíše lepší seznam z etky i s kódama a potom brát díly přesně podle kódů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 je to SDI a myslim ze tam je stejna i z tdi..? :-D ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertos Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Ahojte. Vedeli by ste mi odporucit niekoho, kdo by vedel robit klimu na fabiu 1 mpi. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertos Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Pani nikto nevie poradit kdo mi dorobil klimu do fabie mpi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 prodat Fabii a koupit s klimou :-) :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertos Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Tak do toho by som moc nesiel kedze mam to na plyn a som s tym maximalne spokojny. Auto vyuzivam denne a jazdim dost km a nedam na fazulu dopustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 souhlas, pokud ti auto jinak vyhovuje, tak je nesmysl ho měnit. Možná upřesni lokalitu, kde jsi ochotný úpravu podstoupit. Myslím, že např. Vaša, Rolbař by to udělali, ale to máš asi dost z ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertos Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Tak tak vela veci si dokazem uz opravit. A som s nim spokojny. Najlepaie by bolo slovensko. Popripade rozumnej dohode by som zasiel aj do CZ. Nepoznas niekoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 pokud si dokážeš spoustu věcí opravit, tak se do toho pusť. Je to sice drbárna, ale dá se to - na svém autě jsem to kdysi dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertos Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Neviem ci by som to dokazal uz som pozeral aj fotky len to by chcelo potom zoznam dielov a nejaky schemu. A najviac sa bojim elektriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Před lety jsem k tomu sepisoval návod, bylo to v sekci "instalační manuály", ale po přechodu na nové forum to zmizelo. Vše potřebné zjistíš tak, že si stáhneš Dílenskou příručku a nainstaluješ Etku (elektronický katalog náhradních dílů) - a v nich porovnáš auto bez klimy a s klimou - tím zjistíš potřebné díly a najdeš i schéma zapojení. Úplně nejlepší je to pak na vrakovišti si nechat vymontovat ze stejného auta. Není to nějak extra náročné na dovednosti či vybavení, jen je to hodně montování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertos Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Hmm skusim este niekoho kdo by mi to naistaloval. V CZ teda to robi Vasa a Rolbar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr_gresle Vloženo 5. Září 2023 Sdílet Vloženo 5. Září 2023 V 25. 4. 2006 na 9:34, makov napsal: Ahoj je ten makov ještě v diskusích naživu? a nebo ho to přestalo bavit? Jan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.