Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

(O2 Face/Pred Face) Prosím o radu jak udělat kablík na multifunční volant facelift A prosím o popis konektorů vše mam jen mi chybí popis.

Doporučené odpovědi

Publikováno

(O2 Face/Pred Face) Prosím o radu jak udělat kablík na multifunční volant facelift

A prosím o popis konektorů vše mam jen mi chybí popis.

post-10388-1279557117,3313_thumb.jpg

• 1 měsíc později...

(O2 Face/Pred Face) Prosím o radu jak udělat kablík na multifunční volant facelift

A prosím o popis konektorů vše mam jen mi chybí popis.

co na tom chces popsat : ) zluty strcis do krouzku pod volantem , cerny do volantu ktery vede do tlacitek , fialovy se napichne na bag no a tamto das na to kde vidis ze to patri nic jinyho tam neni

Upraveno od vwberni

• 2 týdny později...

co na tom chces popsat : ) zluty strcis do krouzku pod volantem , cerny do volantu ktery vede do tlacitek , fialovy se napichne na bag no a tamto das na to kde vidis ze to patri nic jinyho tam neni

Zapojit to můžeš ale chodit ti to nebude, jelikož to nebude komunikovat! Řešení není, bohužel

a proč by to nechodilo? to nechápu!

není to náhodou tím, že je tam jiná podvolantovka? resp. face octavia má jiný komunikační protokol?

tady se mluví o OII!!!!!!

ale ten volant je jiný ;-)

prohledej fórum někde to tu je... i to co se všechno musí vyměnit, když se dává face volant do předface octy

• 2 týdny později...

Pardon chlapi , že vám skáču do rozjeté debaty ;) , je to trochu něco jiného, ale neporadil by mi někdo s něčím podobnýn? Trochu podobným.Měním O1 za OII a chtěl bych si do budoucí dát volant OII s multifunkcí .

Mohl bych tento volant na čas , než koupím druhé auto, dát i do té O1 ? Mechanicky by měl jít , mám tam nyní OII RS , potřeboval bych ale vědět zda to pujde zprovoznit i po stránce airbagu a houkačky - SAMOZŘEJMĚ BEZ TĚCH MULTIFUNKCÍ - ??. Myslím jestli budou pasovat konektory na ty co jsou v O1 . A jestli to nebude hlásit nějakou závadu ??

...........důvod je ten , že ten co tam nyní je prodávám, a budu mít za něj jiný, ještě ho ale nemám a s autem jezdím

Díky za rady .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.