Únor 18, 201312 r rek bych ze to lambda regulace je, dám příklad co mi to dělá: dám plný plyn, lambda ukazuje 14% a delka vstriku ve 4500 otackach je 26ms zvednu bohatost na krivce plynu zopakuji plnou akceleraci a vyjde toto: lambda 3% delka vstriku 24ms kdyby to bylo tak jak rikate tak by se mi takto parametry nezměnili ale mel bych lambdu 0% a delku vstriku stejnou. neumim to vysvetlit nejsem automechanik ale je to tak. jinak to měřim na 4 nebo 5ku, dál jak do 5000 otacek jsem to nemřil protože mám nastavíno aby mi to ve 4500 otačkach přepínalo do benzinu. Silarme když jedu 160 km/h tak taky nestiham na korekce koukat, proto používám log auto zastavim a kouknu se zpetne co se dělo s bohatosti.
Únor 21, 201312 r no tak hoši kamešlem na hádky a budem řešit technický problémy. Například mně to jezdí dobře doufám že to chvilku vydrží. Mál ale jiný problém trefil jsem mega díru a dojebal jsem liťák a asi i homokinetak
Únor 22, 201312 r tak tak chlapci, zdržte se vzájemných provokací a zpět k tématu , nebo budu mazat příspěvky edit: tak jsem nakonec vzájemné provokace promázl
Únor 26, 201312 r pánové co se vyznáte, potřebuji od vás poradit. mám v mém autě (O1 RS) vstřikovací lištu valtek 30. měnili se pístky, už je tam i jiny reduktor, větší, nebo se zjistilo že auto je chipnuté. neustále mám problém po přepnutí z BA na LPG že trvá nějakou dobu (2km) než auto jede v klidu bez kolisani volnoběhu a bez škubani. montážnící už si neví rady a tak usoudili že je problém ve vstřikovací liště (to jsem si myslel od začátku) a to takový že se zalepují pístky a trvá to než se rozchodí a taky že asi nestihají kratké časy. chtějí mi tam dát vstřikovače lovato 2x2 a já se vás ptám: "nenaseru si tím ještě víc do bot? jsou vstřikovače lovato lepší než valtek 30?" chtějí po mě za to 1500kč, že půjdem jako napůl a práci neplatím. prosím kdo o tom něco víte tak se vyjádřete. díky
Únor 26, 201312 r Vstřikovače Lovato jsou jen trochu konstrukčně lepší než Valtec,nevýhodou je jejich rychlost...to už jsou zas lepší Landi Renzo Evo, ty mají časy přítahu 2.45 ms, odpadu 1.9 ms, odpor cívky 1.96 ohmů, Lovato je na tom hůř.....
Únor 26, 201312 r nabidli mi jen toto. takze jaka je rada? jit do toho nebo ne? jde mi tedy spíš o zalepovani pistku ve vstřikovači a rozlaďování lišty než o rychlost podle me. protoze po ujeti 2km na lpg auto jede skvele. jak je na tom co se tyce rychlosti valtek 30 vs lovato?
Únor 26, 201312 r pokud se ti zalepují pístky tak to nevyřešíš žádnýma vstřikama, to je pak problém plynu co tankuješ, zalepovat to bude všechno....filtr plynu musí být níž než vstřikovače, vyměňovat po 10 tisících, asi ti nic jiného nezbyde, nebo změň pumpu...
Únor 26, 201312 r no zrejme se zalepuji protoze trva chvili nez se to rozchodi (2km jizdy na LPG) a pak uz je to OK a teplota motoru (reduktoru) nehraje roli, ale plynem to nebude protoze tam tankuje milion jinych lidi a nemaji tyhle problemy. filtr plynu mam ve stejne urovni jako je vstřikovaci lišta, reduktor je níž. nebo cim by to jeste mohlo byt ze chvili trva nez se to vzpamatuje? takze bys nezkousel vymenit vstrikovace?
Únor 26, 201312 r Autor tak jestli jste s tvym plynarem spravne odhalili pricinu, tak ti vymena vstrikovacu podle me nepomuze... vsechno je to o plynu ktery tankujes moje valteky maj pres 100 000km a nikdy jsem je necistil. Ani kdyz jsem tam daval nove pistky, protoze jednoduse nebylo co cistit a to jsou vstrikovace mirne skloneny takze se v nich bordel usazovat muze. Jestli je opravdu ten plyn spatny tak vymena za jiny typ nepomuze...Navic kdyz tam das Landirenzo tak akorat budes misto vycisteni valteku resit drahou vymenu...
Únor 26, 201312 r já nevím jestli jsme spravně odhadli příčinu. po ujetí 2km na LPG je vše OK, ale první 2km na LPG kolisaji otacky, skube to s motorem a vstrikovaci lista divně cvaká, zmateně, jakoby nepravidelně. čili jsme usoudili že je problém v ní, ale pístky jsou v ní nové a lišta byla seřízená. i přesto tenhle problém a tak plynař říkal že se zřejmě zalepují pístky, a tak se zkusí dát jiné vstřiky. nabídli mi výmenu za lovato vstřiky s tím že se na tom budu podílet 1500kč a já teď nevím jestli do toho jít nebo ne.
Únor 27, 201312 r Autor tak to Ti bohuzel neporadim Lavato vstrikovace s Valtekama porovnat nemuzu protoze je neznam... To si musis rozseknout sam, jestli veris svemu montaznikovi, ze vi co dela tak bych dal na jeho zkusenosti. Otazka jestli jen tak nestrili od boku a zkousi jestli to treba nepomuze... Na Tvem miste bych se zkusil primo domluvit s plynarem jestli si je jistej a co bude delat v pripade ze to bude stejne... ale jak Ti radej ostatni, jestli tankujes spatnej plyn, tak problem pravdepodobne s jinejma vstrikovacema nezmizi... Zkus sundat hadici za filtrem a sahnout dovnitr jestli je v ni ten mastny zluty sajrat. Jestli jo tak bych resil nejdriv to aby tam nebyl...Tzn vymenit filtr a zkusit tankovat jinde... Taky me napada na kolik mas nastavenou teplotu prepnuti a kolik ma teplotu lista kdyz se to prepne? Jestli tam mas na reduktoru nastavenou teplotu pod 25°C a na listu v motoru fouka (v tom je octavka znama ze do motoru zatahuje ). Pises ze to dela jen kdyz je motor studenej prvni 2km to taky muze byt spatne nalazeni otazka jestli ty dva kilometry nejsou presne to nez se ohreje lambda a zacne regulovat... Jeste jeden napad, ve stagu se muze taky nastavit korekce teploty plynu. Osobne jsem do toho jeste nehrabal protoze zadne auto ktere znam s tim jeste problemy nemelo. Ja bych na tvem miste nejdriv jeste zkusil trosku badat kde je problem, muzes zkusit zabalit listu zabalit reduktor, prepnout teprve az motor bude ohratej, zkusit doladit software...zkusit tankovat jinde plyn... Proste valteky musej chodit bez problemu, kdyz tam das jine vstrikovace tak to treba bude lepsi ale neresis pricinu ale nasledeky... Upraveno Únor 27, 201312 r od silarm
Únor 27, 201312 r do te hadice se mrknu. to je dobrej napad. co se tyce toho ohrati lambdasondy tak to nehraje roli protoze ono to nedela jen za studena. a navic mam nastaveno prepnuti pri 45 stupnich na reduktoru to prave dela i za tepla. teplota motoru (reduktoru) nehraje roli. proste prvni 2km jizdy na plyn. klidne i po 50km jizdy na benzin a manualnim prepnuti na plyn az to bude zahraty. co se montazniku tyce tak mi priznali ze nevi co s tim a strili od boku a uz jen zkousi.
Únor 27, 201312 r Autor tak jestli to je opravdu nezavisle na teplote motoru tak se tim toho dost vylucuje... jestli se i lista nejak divne chova podle sluchu tak bych si hned po prepnuti kdyz to blbne prepinal jednotlive valce mezi plynem a benzinem a treba prijdes na to ze za to muze jeden valec... sledoval bych pritom co delaj vstrikovaci casy a jak se chova motor... Treba za to muze jen jeden vstrikovac nebo jeho civka. Jestli se nepodari najit presne kterej valec to je, tak bych to vsechno poradne vycistil, vymenil filtr, natankoval jinej plyn a musi to chodit...
Únor 27, 201312 r kluci tak plyn pořád drží, necuká a korekce krásný mám ale problém se sekundární pumpou vzduchu kterou na novější 1.8čky montovali. nevim jestli to znáte ale je to takovej bazmek kvuli emisim, kterej za studenýho motoru fouká vzduch do katu aby se rychleji ohřál. a když jezdim na plyn tak se mi to kolikrát sepne i na teplym motoru a dokonce mi to kolikrat fouká i když mám vypnutej motor a vytahlej klíček neřešil jste to někdy někdo? nebo nevíte jak přesně to funguje jestli tomu vadí třeba bohatost směsi na volnoběh nebo tak...
Únor 27, 201312 r tak jestli to je opravdu nezavisle na teplote motoru tak se tim toho dost vylucuje... jestli se i lista nejak divne chova podle sluchu tak bych si hned po prepnuti kdyz to blbne prepinal jednotlive valce mezi plynem a benzinem a treba prijdes na to ze za to muze jeden valec... sledoval bych pritom co delaj vstrikovaci casy a jak se chova motor... Treba za to muze jen jeden vstrikovac nebo jeho civka. Jestli se nepodari najit presne kterej valec to je, tak bych to vsechno poradne vycistil, vymenil filtr, natankoval jinej plyn a musi to chodit... 1) ano, je to nezavisle na teplotě motoru. venkovní teplota však hraje roli, když je pod 5° tak je to znát a jak už je pod nulou třeba -10° tak to už je katastrofa. 2) koukal jsem do hadice co vede k liště, před i za filtr a nikde žadne sračky nejsou, je to uplne ciste, suche to neni, je to trosicku mastne. tudíž předpokládám že v plynu problém není. filtry jsou oba nové, 3)na fotce je znázorněn sklon lišty jak jsem ji měl původně a fotografie je aktuální jak jsem to udělal teď. hraje to nějakou roli? 4) rano po prepnuti zkusim prepinat ty vstřikovače a uvidim co to bude delat diky za rady a pokud jeste neco nekoho napada sem s tím... Upraveno Únor 27, 201312 r od LUCAS.89
Únor 27, 201312 r Autor puvodni sklon byl horsi protoze se mohlo vic bordelu usazovat v pistku, ale ja to mam taky zhruba tak. Ted jak to mas je to z pohledu usad lepsi... @SupermannXXX... jo pumpu sekundarniho vzduchu budu muset taky resit, neni uplne tesna takze musim odvrtat nyty a dat tam sroubky, taky jeden ze tri silentbloku co to drzi je upadenej. Ale system se mi chova uplne standartne. Nejsem si ted jistej co to pumpu spina teplota na lambde??? takze si zjisti ktere cidlo/a to ovladaji a zacni hledat pricinu...
Únor 27, 201312 r jeste se chci zeptat jak by to melo vypadat v te hadici za filtrem? melo by tam byt sucho? zadna mastnota? nebo to muze byt trochu mastne? sahl jsem ta prstem a byl mastny, ale jinak zadny sajrajt.
Únor 27, 201312 r no to bych Silarme prave potreboval vedět jaky cidla to spinaj, koukal jsem do schematu a jde tam pres rele signal primo z motorovy RJ. napadlo mě dát jednu LEDku na vystup z RJ a druhou na LEDku na pumpu a sledovat jestli to tu RJ vubec poslouchá. teď jsem našel nějaký anglický forum kde řešil borec to samý a dělalo to právě špatný relé, tak ho asi zkusim vyměnit nebo tam připojim ty LEDky a špatný relé tak taky zjistim...
Únor 27, 201312 r LUCAS.89ale ty nemáš v autě Staga ne? Hele nic proti, ale dat vstřiky Lovato do nepodporujícího systému (resp systém, který nemá v softwaru tuto volbu), může to jezdit, ale osobně se mi to moc nelíbí. A co tak, aby ti zapujčili novou lištu? Na odzkoušení? A hned máš po problému né?
Únor 27, 201312 r kluci tak plyn pořád drží, necuká a korekce krásný mám ale problém se sekundární pumpou vzduchu kterou na novější 1.8čky montovali. nevim jestli to znáte ale je to takovej bazmek kvuli emisim, kterej za studenýho motoru fouká vzduch do katu aby se rychleji ohřál. a když jezdim na plyn tak se mi to kolikrát sepne i na teplym motoru a dokonce mi to kolikrat fouká i když mám vypnutej motor a vytahlej klíček neřešil jste to někdy někdo? nebo nevíte jak přesně to funguje jestli tomu vadí třeba bohatost směsi na volnoběh nebo tak... Já mám 1,6l 75kW. Standartně čerpadlo sekundárního vzduchu pracuje při studeném motoru. Jedná se o to, aby se co nejrychleji ohřál katalyzátor na pracovní teplotu - je to zařízení ke zkvalitnění emisních norem. Standartně se mění předstih za horní úvrať (takže vlastně není předstih ale "postih" ) a tím se dociluje toho že palivo hoří ještě ve výfuk potrubí - nedokonalé zapálení ve válci. No a právě k tomuto nedohořenému palivu ve výfuk potrubí se přihání odfiltrovaný vzduch pro podporu hoření ve výfuku. Tímpádem docílili rychlého ohřátí katalyzátoru.
Únor 27, 201312 r LUCAS.89 ale ty nemáš v autě Staga ne? Hele nic proti, ale dat vstřiky Lovato do nepodporujícího systému (resp systém, který nemá v softwaru tuto volbu), může to jezdit, ale osobně se mi to moc nelíbí. A co tak, aby ti zapujčili novou lištu? Na odzkoušení? A hned máš po problému né? přesně tak, nemám STAG, ale Elpigaz EOBD. Taky se mi to moc nelibi, že by to bylo takhle seskladany z veci co k sobe vlastně nepatří. Máš na mysli novou lištu Valtek 30? Co se na té liště může pokazit mimo pístků které mám nové? Ta cívka se přece jen tak nerozbije a hlavne tohle to dělá v podstatě od montáže, akorát že jenom v zimě. Nabízejí mi že se tam zkusí ty vstřiky Lovato, když to bude OK, zaplatím 1500kč, když ne, peníze mi vrátí a dají zpatky Valtek 30.
Únor 27, 201312 r Autor @lukas.89 ja mam tu hadici za filtrem uplne suchou... mozna by tam nejaka mastnota na stene lehce nasla ale opravdu hodne male mnozstvi urcite ne ze bych to citil na prstech... jak jsem psal ja bych zkousel na tvem miste vystopovat jestli to nahodou nedela jen jeden vstrikovac nebo jeho civka @supermanXXX ja ted resil podobny problem na volvu, porad mi sla naplno sahara, taky jsem si myslel ze to bude drzet seple relatko a mel strach aby se to nekdy v noci neseplo a nevyslehalo baterku, protoze je to stale pod proudem i bez klicku. Nakonec to bylo cidlem na teplotu nasavaneho vzduchu za intercoolerem. Me ale bezela vrtule porad, tobe to dela nahodile a asi ani nehlasi zadnou chybu. Takze bych si to relatko nasel a poradne do nej krapnul az se zase sepne Jinak nejlepsi na pochopeni funkce tehle serepaticek jsou ty ucebni materialy pro servisy. tam je to i s obrazkama pekne vysvetlene... Paul to taky pekne vysvetlil, mohl by z nej bejt dobrej ucitelskej jinak kdyz uz si tak povidame o vsem moznem, volvo taky vymetlo nejakou diru, ja to s tim autem tak koupil a musel vymenit disk a i lozisko ktere v jednom miste drhlo. Proc si myslis ze mas narazenej i kloub co ti to dela? Cvaka/lupe pri rozjezdu nebo zmene zatizeni, vibruje pri akceleraci? Upraveno Únor 27, 201312 r od silarm
Únor 28, 201312 r jj kluci vim jak ta pumpa po teoretický strance pracuje, škodovacky materialy mam taky bohuřel je tam popsana jen zakladní funkce a jak odzkoušet pumpu atd. no nic vyměnim rele a uvidim. podle mě i kdyby bylo špatný třeba teplotní čidlo nespínalo by to pči vyplém motoru. Přeci RJ musí mít nějakou podmínku typu: sepni pumpu když: motor je nastarovaný, bežá ve volnoběžném režimu, teplota chladici kapaliny je pod 30 stupnu atd. Ten kloub jsem zatim neměnil, nechal jsem jen zavařit a vyvařit to praskle kolo. nic tam necvaká a když s tim jezdim krátké trasy je to v pohodě. v sobotu pojedu 100km v kuse tak uvidim. Na delší trase to dělalo to že se brutálně rozvibroval volant a celý auto začalo brutálně táhnout na levou stranu a to je prave taky divný protože to by znamenalo že je špatná poloosa nebo ložisko na levé straně ale já díru trefil na pravou stranu. v sobotu to projedu a jestli to udělá, jakože asi jo, tak se začnou rozebírat poloosy atd. jinak v garáži jsem s kolama točil a jdou zlehka, tak nevim Upraveno Únor 28, 201312 r od SupermanXXX
Únor 28, 201312 r Autor jeste me ted napada s tim zalepovanim pistku... ted jsem serizoval dve auta co meli rozladenej hodne spodek rekneme 20-25% pritom stred a vysoke zatizeni rozhozene nebyly... To mi bylo divne vetsinou kdyz se to tak rozjede tak je to vice nebo mene skoro vsude. Obe auta tankuji jen z 95% u jednne cerpaci stanice. Zkusim se pri dalsi prilezitosti kouknout jestli tam taky neni mastnota v hadici a kdyz jsou kratke casy jestli nejsou pistky prilepeny a pri delsich casech to treba uz premuze... jo ty vibrace presne resim, kdyz jedu 20-30km tak nic nevibruje, kdyz jedu dlouhou trasu po dalnici tak to zacne vibrovat a je to uplne nezavisle od pridani ubrani plynu... od toho co byl ten disk bouchlej ale najelo auto 20 000km bez problemu zacalo to delat az ted. Upraveno Únor 28, 201312 r od silarm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.