Přejít na obsah

škubání volnoběhu 74kW

Ondraasek

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám fabku 1.4 16V 74 kW, r.v.2001, najeto 104tis. NEmám s ní žádný problémy, tah má super, necuká při rozjezdech atp. Akorát se mi poslední dobou děje, že když zastavím a stojím na volnoběh, tak motor jakoby občas poškubne. Známej mi říkal, že je to normální, že to sepíná ventilátor. Jako na závadu to nejspíš není, kdoví, ale radši se zeptám. Třeba jste se s tím někdo setkali. Dělá to jak s puštěnou klimou, tak i bez. Svíčky mají cca 2 tis km najeto, kabelyj sou proměřené, nový paliový a vzduchový filtr. Snad to nebude nic vážného. Díky za rady

Editováno: , autor: Ondraasek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak záhada hlavolamu vyřešena. Navštívil jsem servis a tam mi bylo sděleno, že to dělají nakonec kabely. že jak je na nich prach a teďka ta vlhkost, tak to může být ono. Proběhla následná vyměna kabelů ke svíčkám cena 1300 Kč a auto už neškube a jede jak víno i na volnoběh :). Tak jen abystě věděli, že už je to vyřešené a kdyby to někdo řešil nekdy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...