Publikováno Červenec 25, 201015 r Ahoj lidi, mám problém a nevím jak ho vyrešit, možná tu bude nějaký zkušený elektrikář a bude mít chuť pomoct. Senzory mám na nárazníku, vše proměřeno. kabeláž na sensory z jednotky je na 100 v pořádku. Propípané všechny okruhy, funkce v pořádku,. Po připojení Napájení na pin číslo 10 - 12V a zem na pinu 14 je na sensorech možné změřit správné pracovní napětí. Mám problém že funkce není správná a právě proto se obracím na Vás. pin 12 podle mě bude vypínač, nevím jeslti mám přivést trvale 12V at funguje, dále back up pin 4 podle mě musím zapojit na světla. Signál zařazení zpátečky. PAS ENABLE bude nevím jeslti nemá být zem nebo 12V, nějak mi to nejede, nějaký nápad? Dík moc předem.
Červenec 26, 201015 r A nebude lepší se kouknout do dílenké příručky? Tam je to docela jasně zakresleno. Když zapojíš K-line tak Ti přes VAG řekne auto samo, co je špatně.
Červenec 26, 201015 r DP je super, ale mám pocit že to nemá origo senzory. no a tej schéme tiež nejak moc nerozumiem čo je to za park asistent?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.