Noe Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 bez pinu na plasty, podklad, ručičky, NDpin jde vyčíst. kdyz nemam k tomu auto,jde ten pin vycist z tech budiku ? co to vycte ? VAG treba ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Vag tacho,nebo Vag K + Can Commander to vyčte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noe Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) Vag tacho,nebo Vag K + Can Commander to vyčte... super takze to k necemu je jeste se zeptam,da se zjistit jde li opravdu o maxidot podle toho stitku co je v zadu ? nebo podle neceho ? diky Editováno: 10. Únor 2009, autor: Noe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Dá, napiš číslo dílu (6Y0 920 xxx x). A dá se to taky poznat od pohledu, když koukneš na ten displej uprostřed z různých úhlů, tak má jiný lesk, než folie ciferníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 zjistíš pohledem, nebo to rozloupni, práce na 1O sekund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Tak bando a ted raďte: Jedu podle tachometru 80kmh, na Vagu to ukazuje 60kmh. Jedu podle oka cca 190kmh, podle tachometru 165kmh a podle Vagu 130kmh. Otáčky motoru jsou podle otáčkoměru 4000rpm a podle Vagu 3500rpm. Teplota motoru je podle teploměru 85C a podle Vagu 90C. Otázka: Kde je chyba? Odpověď: Nevím, proto se ptám Klásek (škoda 120 S4) odborník přes motory atd, rádobyodborníci ve škodovce, atd prostě neví Snad se třeba zde někdo najde Děkuji za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 teplota motoru je klasicka odchylka 5 stupnov nehra rolu. ň tachometer je nepresny a len informacny. ja mam gps rychlost 130 a na tachaci 145 a vag som teda neskusal ale skusim. vag rychlost tusim prepocitava. nemenil si velkost gum? najpresnejsia rychlost je gps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 To cartmanko: dobrej pokus o vsvětlení odchylek, nicméně ty by měli být v řádech procent a né desítek! Tam něco habruje s VAGem. Zkus tu rychlost změřit GPSkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Dodo: Přesně tak, kdyby byla odchylka jen cca 5kmh, tak neřeším, ale toto je masakr. Kola na autě jsou pořád stejná. Jinak s GPS to chci taky zkusit, ale až zase někdy vyndám Fabču z garáže. Jen jak to zkusím, budu informovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 to teda neni masakr. masakr by byl keby si mal podla gps 190 a vag ukazuje 130. ak mas na tachometri 165 a podla vagu 130 tak mozes mat aj posunutu rucicku tachometra. Ten tachometer je fakt uplne informacny a nic presne. zmeraj vag s gps. pocity a tachometer a otackomer a pocity do toho neplet. ved pocitovo mas v uzkej ulice niekde v taliansku aj pri 60 ze ides 120 a na dialnici pri 120 ze ides 60.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Jasnačka, tu GPS zkusím. V týdnu se na to dostanu, tak potom podám detailnější informace mého problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 a co kódování budíků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Kodování budíků nevím, poraďte jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Děkuji, pokusím se na to kouknout a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Zdravim nevie nahodou niekto ci by sa nedaly namontovat budiky z octavieII na fabiuI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 všechno jde, jen by to asi nebylo zrovna moc jednoduchý = levný a hlavně nechápu účel? pokud design, tak to je jednoduší předělat podklad budíků...jinej důvod mě nenapadá, protože i kdybych je měl doma, tak radši za pár šušní pořídím origo budíky co do Fably sedí bez úprav (a že by jich muselo být - třeva budíku a i komplet rámeček) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 všechno jde, jen by to asi nebylo zrovna moc jednoduchý = levný a hlavně nechápu účel? pokud design, tak to je jednoduší předělat podklad budíků...jinej důvod mě nenapadá, protože i kdybych je měl doma, tak radši za pár šušní pořídím origo budíky co do Fably sedí bez úprav (a že by jich muselo být - třeva budíku a i komplet rámeček) no mne prave o to ide aby som nemusel kompletne prerabat.tvar nieje problem to je hracka ale creva sa mi prerabat nechce.a prave oto mi ide ze nechcem mat tie male dysplejiky na jodinky a tak chcem to mat vsetko na jednom stredovom prave to sa mi paci nie to ako to ma fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Z OII do FI je to docela problém, hlavně v elektronice. Jednodušší je tam hodit budíky z FII před FL s maxidotem, někdo to tu už měl a elektrické zapojení je stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Z OII do FI je to docela problém, hlavně v elektronice. Jednodušší je tam hodit budíky z FII před FL s maxidotem, někdo to tu už měl a elektrické zapojení je stejné. to viem ze budiky z fabieII by sli ale prave o to ide ze mozem mat za velmi dobru cenu budiky z octavieII.kurna a nestacilo by iba niejak prerobit konektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 (editace) Tak prodej nebo vyměň za budíky z roomstra/F2 F1, F2, R... mají CAN 1.6... O2 má CAN 2.0.. v tom bude ten největší problém.. a to není přerábka konektoru... čeká tě víc problémů něž užitku.. Editováno: 12. Duben 2010, autor: Royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linde Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Zdravím všechny,prosím muže mi někdo poradit jestli budíky do 220km/h jsou stejně cejchované jako do 240km/h chtěl bych si pořídit indiglo budíky,ale ty jsem našel jen do 220km/h bude mi to ukazovat jinak?Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Stupnice je samozřejmě jiná, takže to bude i jinak ukazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 logicky to bude ukazovat zle. co si si myslel ze auto spozna, ze mas iny podklad a upravi pohyb rucicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linde Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 To je jasný,že mi to nerozpozná,ale přijde mi to stejně cejchované jen je to do 220km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.