kardif Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Zdar, nevíte jak vyměnit tuto trubku odvetrání ? tak ten vrchní konec je jasnej ale ten druhej vede kamsi do motoru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kardif Vloženo 7. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 Nikdo neví ? je tam dost špatnej přístup je to oct1 rv2001 1.6 sr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 (editace) 2. konec by mal ísť niekam do sania, vôbec by som sa toho nebál Editováno: 7. Srpen 2010, autor: Jessy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 dolný koniec ide na diel kúsok nad olejovým filtrom, je to vidieť aj bez rozoberania, ale pri výmene bude lepšie demontovať to vzduchové čerpadlo, nech je k tomu lepší prístup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kardif Vloženo 12. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 dík za radu dost často si říkám zlatej favorit :-) tam byl přístup ke všemu krásnej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 sundat vzduchové čerpadlo musíš - nejdřív vycvakni nadice od filtru a od EGRu a konektor - povolíč imbusama šrouby na sání co drží konzoly čerpadla - čerpadlo vyjmeš - sundáš kabely z cívky ke svíčkám - rozleptanou hadici svlíkny z nalévacího hrdla oleje po sundání spony - dole u hrdla vyndáš segerovku a celou trubku už můžeš vyndat z5 opačný postup zaltý favorit já měl teda formánka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlejsek Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 (editace) ta zatracená hadice stojí víc jak litr!!! Pokud teda nekoupíš čínskou náhradu neznámé kvality. Nám už praskla druhá, najeto 150000 km, pokaždý ve stejném místě v tom vlnovci nahoře. Moje řešení je následující: -Vymontovat -Odříznout prasklou horní část těsně pod svarem, kde je trubka spojená. -Koupit ohnutou gumovou autohadici vhodného průměru (v mém případě je to "Odvodňovací hadice Š120" z Agrozetu České Budějovice za 25 Kč) -Nasadit mezi zbytek původní odvětrávací trubky a hrdlo plnění oleje, na trubce stáhnout šroubovou sponou. Zatím drží (3000 km) a pro případnou obnovu není potřeba velké rozebírání. Jinak poznámka k rozebrání, konzola čerpadla sekundárního vzduchu drží na 3 místech (1,6 BFQ), ten 3. šroub je spíš matka a je tak blbě přístupná, že mě se oplatilo nejdřív uvolnit 3x M6 matičky co drží čerpadlo v konzoli a až pak to celé odšroubovat, čerpadlo se dalo trochu uhnout. Nemusel jsem odpojovat zapalovací kabely, hadice šla vyndat i tak. Jojo, Favo ... Koukneš zeshora na motora vidíš silnici pod autem Editováno: 14. Srpen 2010, autor: Zlejsek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.