MikeTTT Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Kdyby jsi chtěl další fotky, není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Chlapi díky. Pravda je, že zástěrky jsou schované a tolik neruší. Sice se mí líbí auto "bez", ale Yeti se opravdu hodně špiní. No ještě uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 úplně decentní , prostě k tomu vozu patří , bez zástřerek to vypadá tak divně Nevím , je to každého názor, ale investice v řádech do 1000 kč se asi vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 No, nevím, věc názoru, možná že Yeti vypadá líp bez zástěrek. Tulák zástěrky + koberečky dostal od prodejce, ale při konfiguraci jsem o těchto doplňcích mluvil, takže prodejce věděl, že je chci. Ve vesnici jsou už další tři Yety ( červený, 2x šedá). Tak, jako já koukám po nich, oni okukují mé auto. Tulák měl zástěrky první, nyní už je mají všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Tolik zas nestojí, jen 700,- Kč. Se zástěrkama mám dobrý zkušenosti z předchozího auta, a Yeti je dostal hned bez váhání. Nechci mít auto jako prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 poradte , jak to udelat aby se dali namontovat i na plastový lemy blatníků, nějak ořezat ? pánové v MB to nějak nedomysleli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Mě osobně se nä Yetim zástěrky(ani přední a vůbec ne zadní) moc nelíbí a nechci je ani z důvodu prokázaného oděru laku pod styčnými plochami zástěrek a lakovaných částí vozu (u Yetiho blatníky vpředu). Jinak všude na webu prodejců doplňkových lemů (třeba pro OI a OII) píší prodejci, že u vozů vybavených zástěrkami je nutné lemy upravit, takže jiné to zřejmě nebude ani u origo lemů, které beztak dodává do ŠA některá renomovaná firma, takže je na Tobě jak se rozhodneš, buď bez zástěrek a s neporušenými lemy, nebo budeš muset trochu lemy přiříznout a do toho bych já asi nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 na lemy šahat nebudu ale opižlat zástěrku za 300 bych mohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 (editace) tak jsou tam, zadní uplně v pohodě a přední stačilo malinko oříznout takovou malou hranu doroviny a sedí pěkně. někdo kdo je více zručnější než já by to jistě zvládl i líp , kdo budete dělat přední tak malá rada...když dáš rejd doleva tak udělej pravou stranu a pak obráceně.... i s ořezáváním 20 minut práce ... cena 590 za oboje ... a jak tak na to koukam tak na SUV zasterky patrej, slusej mu Editováno: 23. Listopad 2011, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 myslím že fungujou dobře, auto se tolik nemaže z boku viz foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Já si je nakonec dokoupil taky,jak na předek,tak i na zadek.Zvažuji i ten ofroad paket,ale neviděl jsem to ještě u nikoho naživo a z fotek to nemá ten efekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 off road paket na tmavých barvách nevynikne to je pravda, ale funkční je, opradu to chrání lemy blatníků ze všech stran, sem sním spokojen, dobrá investice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 takhle to vypadá s lemama : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 takhle to vypadá s lemama : ... zdravim, mam otazku. chcem namontovat tie zasterky a som si vsimol ze tam bude treba rezat aby to sedelo dobre. je s tym vela prace alebo bez problemov. nejak som este nemal cas to skusat a mam ich uz 2 mesiace doma. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 (editace) mezi těma značkama musíš jemně odříznout takovou malou hranu, nejlépe ostrým nožem nebo u nás se tomu říká perořízek nevím jak po vašem .-) , a tam jak je šipka tak je kus který se normálně nasazuje zevnitř na blatník to ale ted nejde použít tak jej odřízneš ale pozor né celej necháš jenom horní část tak aby se to opíralo o plastovej lem zevnitř viz foto červeně je domalovanej kus kterej sem uříznul, nebo to ještě vyfot nez do toho pujdes a já ti to označím kde řezat, jde to lehce chce to cit a cca 5 minut a máš hotovo. Editováno: 22. Prosinec 2011, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 tak to nejak skusim ako vidim na fotkach tak si rezal z toho lemu, to je prave to co ja necem ale to je jedno ked skoncim v robote teraz niekedy v sobotu tak na druhy tyzden sa skusim do toho pustit, perořízek to bude asi cuter po spanielsky po slovensky si neviem spomenut. ok diky za foto, nejak to dufam zvladnem potom poslem foto ... ach ten materinsky jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 fotka nože :-) a neřezal jsme celej lem ale jenom takový ten malý hrbolek podél lemu, vyfoť novou zástěrku a já ti ukážo co, nebo si ji tam jen tak na sucho přilož a hned uvidíš co tam překáží :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Ok. po sviatkoch sa do toho pustim. dufam ze budem mat par dni volna tak to skusim. a ako sa vola ten nozik po slovensky to si este stale neviem spomenut ale vedel som ktory to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 (editace) fotka nože :-) a neřezal jsme celej lem ale jenom takový ten malý hrbolek podél lemu, vyfoť novou zástěrku a já ti ukážo co, nebo si ji tam jen tak na sucho přilož a hned uvidíš co tam překáží :-) Zdravim Lada tak uz to mam orezane a namontovane. Diky Editováno: 28. Prosinec 2011, autor: floro0907 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 dobrá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefP Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 floro0907, kde jsi koupil prosím lemy blatníků. Jsou pěkné a určitě dost užitečné. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Na té bílé to vypadá hodně dobře!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 (editace) floro0907, kde jsi koupil prosím lemy blatníků. Jsou pěkné a určitě dost užitečné. Díky ... lemy som kupoval osobne v cechach od chlapika co ma tento obchod (http://www.superskod...flares-full-set) a montovali mi to tu v barcelone v servise kde som kupoval auto pretoze musis k tomu dokupovat este specialne lepidlo a aktivator. a cenovo to vyjde lacnejsie si myslim ked to kupis u skodovky a ti to aj namontuju. tu nieco klesli ceny a som ich kupoval v lete. S pozdravom floro0907 PF2012 Editováno: 29. Prosinec 2011, autor: floro0907 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Na té bílé to vypadá hodně dobře!!! to hej na bielej farbe je to vidiet super, akurat ta nevyhoda ze sa to rychlejsie spini, ale tak na to sa da ..... PF2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.