Termoska Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 Ahoj lidi, nevíte někdo jak demontovat ten středový tunel, nějak jsem na to nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 tak za prve si v blbej sekcii. neviem preco to davas do podvozku. to ze ides nastavovat rucnu brzdu predsa s tunelom okrem toho ze ho davas dole nic nema. takze presuvam do interieru. a za druhe to to niekde je. nechce sa mi to hladat takze v skratke. vycvaknes zadnu priehradku alebo popolnik. pod nim mas dva hviezdickove sroby, vysrobujes. odmonujes laktovu opierku, ak nemas neriesis. vycvaknes popolnik pred radiacou pakou. pod nim tva sroby, odsrobujes. na maximum zatiahnes rucnu. vycvaknes stredovy diel v prednej casti smerom hore. vycvaknes ramik okolo radiacej a bud das hlavicu dole alebo ju tam nechas, moze sa poskrabat ked tam je. vycvaknes plast pod ruckou. nadvihnes stredovy diel a odpojis kabel od zapalovaca a cely plast vytiahnes. nastavis rucku a zmontujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Okrem tohoto "vycvaknes zadnu priehradku alebo popolnik" nemusíš už rozoberať nič,v pohode sa tam dostaneš kľúčom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Pokud máš loketku, tak to de hůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 (editace) no pokud jde jen o přitažení ručky, tak jsem v životě tunel kvůli tomu nerozebíral Editováno: 25. Srpen 2010, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.