Listopad 22, 201410 r hele, ja se v motoru nevrtam.. dodržuju servisní ukony a to tak, že auto odvezu tomu, kdo tomu rozumí.. tzn veci kolem LPG vozím plynari, který vymění potřebné díly, dá tam svoje které má ověřené, auto nastaví , já zaplatím a jedu domů, díky tomu nemám a neměl jsem s auty problémy. ,,na to abych se v tom vrtal sám a pak zde lovil rozumy fakt nemám ani čas ani náladu.. Súhlas. Ale len v prípade že to po zásahu tvojeho plynára funguje....
Listopad 23, 201410 r Ano, tuti. Len by som to upravil na "nájsť iného plynára po ktorého zásahu/údržbe/nastavení to auto funguje" Stačí: Kritérium je jednoduché: auto funguje bez problémov. A pre často neúspešné hľadanie plynára podľa horeuvedeného, si problémy začínajú niektorí zúfalci riešiť sami. Buhužial je v našich zemepisných šírkach vcelku ťažké nájsť remeselníka, ktorý je šikovný, má znalosti a prehľad a zároveň je poctivý. A automechanici niesu výnimkou. Čo sa týka vrtalov, ktorý musia do všetkého hrabať i keď mu to funguje, takých tu máme spústu. Napríklad si nechajú montovať turbotrysky len preto že o tom dakde počuli... :-*
Listopad 23, 201410 r nepoculi vyskusali, mam 2 auta na plyn na prvom bola zmena citelna, na druhom neviem porovnat lebo boli od montaze ale to je uz riadne ot soudruzi
Leden 30, 201510 r Tak po roce po výměně svíček odešel další kabel Tesla,resp. fajfka. Tak zbývající 2kabely Tesla šly pryč a nahrazeno Vikou,který tam už 2byly rok a drží.uvidíme. Měl jsem připravené denso K20TT,ale stávající brisky po roce ok tak tam zatím zůstávají Upraveno Leden 30, 201510 r od milosk
Leden 31, 201510 r No, otázkou je, jestli ti kábl odejde "po výměně svíček", dovolil bych si to tipnout na poškození kabelu vlivem manipulace. Ne, že bych pomlouval tvou práci, ale znám přístup a vím, že to prostě někdy jde špatně sundat a tím může dojít k prasklince v kabelu.
Leden 31, 201510 r Hmm. Na tom niečo je. Mám na traktore celkom slušné káble. Koncovky sú mohutné a zaliate spolu s káblom. Vždy to ťahám zo sviečky za koncovku a raz som to roztrhol tak, že na sviečke ostal kontakt z fajfky a kabel sa utrhol priamo pri kontakte....
Leden 31, 201510 r paule, je to jak rikas, prave pred rokem jsem si jeden zavinil sam, i jsem to sem psal, ale tohle asi je vlastnost.Od te doby ok a ted dalsi Problem je, ze to okovani u Tesly neni az nahoru na kabel, jeste je kus izolacni gumy a v tom se to opet proslehlo, Rekl bych, ze ta guma pod plechem je proti originalu, i tem Vikam, strasne mekka. Jestli ty Viky vydrzi, zatim rok a to se neda rict, tak je doporucim misto originalu, pac jsou kvalitne zalite a oplechovane jako origos. cas ukaze.
Leden 31, 201510 r Ty Tesly stojí fakt za prd i podle mě. Mám tam taky už Vika a super, jsou měděné a za pár stovek.
Březen 5, 201510 r Tak dnes po roce a 18000 km šli dx15ltc-1 ven, při nízkých otackach kolem 2000 jemné skubani,uz nikdy. Dal jsem Denso k20tt,tak uvidíme,priste uz žádný experimenty a vracím se k ngk.
Březen 31, 201510 r pokud se nepletu, pokud tam máš Denzo Yridium K20TT tak ty jsou na inteval výměny 200 tisíc...
Prosinec 10, 20159 r Nejlepší zapalovací svíčky ( motor mpi oct1 85kw ) bez ohledu na cenu ? dobré recenze jsem četl na : NKG Lpg Laser Line Denso Iridium Tough VK20 může někdo hodit vlastní zkušenosti ? ...výdrž, projevení problémů, specifika atd + tip na kvalitní olej ? Upraveno Prosinec 11, 20159 r od vartex77
Prosinec 11, 20159 r Dáváme zájemcům Denso VK20(př. IK20), ty fungují a máme je vyzkoušené ve svých autech ....olej takový, co předepisuje výrobce, třeba Mogul, výměny po 15 tisících, na mých 1.6 74 a 1.6 75 kW nikdy v minulosti nebyl problém.....
Duben 21, 20169 r Zdarec všem , prosím o radu .... Koupil jsem Seat Toledo rok 2000 1,6 / 74 kw. Mám problém : auto krásně startuje , drží otáčky ,ale problém nastane při rozjezdu .... Auto začne ztrácet na výkonu a chce jakoby chcípnout .... Takto to trvá cca 30 vteřin pak se to uklidní a je vše v pořádku .... Po přepnuti na Lpg též bez problémů .... Můžete mi někdo poradit zda vyměnit svíčky mám brisk silver , nebo co jiného s tím mám dělat .... Už si opravdu nevím rady .... děkuju moc ... Kabely i svíčky jsou nové....Diagnostika neukázala nic ....
Duben 21, 20169 r ..tak ještě popiš jak to jede na BA a jak na LPG. jestli to ma stejny projev.. pokud to dela na BA tak s tim LPG nema nic společného, pokud jen na LPG, pak doporučuju navstevu plynaře, popřípadě změnit dílnu, pokud si s tim plynař neví rady... když jsi to auto kupoval tak to jelo normalně?
Duben 21, 20169 r Auto jede stejně na BA i na LPG , problém je po startu když je motor studenej cca 30 vteřin chcípá ale jen při rozjezdu , volnoběh v normálu nekolísá drží ... Po zahřátí vše funguje jak má .... Bude to nejspíš něco s BA , LPG funguje bez problémů. Upraveno Duben 21, 20169 r od Kopeček
Duben 21, 20169 r Škrtící klapka vyčištěná tou by to být nemělo.... Hodně se tady psalo o svíčkách , které mi doporučíte??? Pak mě ještě napadlo nechat vyčistit ultrazvukem vstřiky .....
Duben 21, 20169 r nechte polemiky stranou a napiš co je to vlastně za systém, kolik najeto, co se na tom všechno dělalo...neměnil se náhodou filtr v sání???
Duben 21, 20169 r V roce 2012 bylo namontováno LPG stag 300 při 236 000 km ted ma auto najeto 340 000 km. po koupi auta se měnily kabely ( bosch ) , svíčky Brisk silver , nové čidlo teploty , čistila se škrtící klapka včetně zákl. nastavení , výměna filtru sání ....
Duben 21, 20169 r Takže z těchto údajů si troufnu říci, že jsou špatné plynové vstřikovače, mají rozdílné zdvihy, tím pádem se systém rozlaďuje a tím začne ovlivňovat mapu benzínu....proto je tam problém s nastavením dávky při startu a motor nejde správně, zkusit jezdit pár dní na benzín jestli to dělá taky....neměnit věci, na co, problém je podle mě v tom co jsem psal....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.