Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

hele, ja se v motoru nevrtam.. dodržuju servisní ukony a to tak, že auto odvezu tomu, kdo tomu rozumí.. tzn veci kolem LPG vozím plynari, který vymění potřebné díly, dá tam svoje které má ověřené, auto nastaví , já zaplatím a jedu domů, díky tomu nemám a neměl jsem s auty problémy. ,,na to abych se v tom vrtal sám a pak zde lovil rozumy fakt nemám ani čas ani náladu..

Súhlas. Ale len v prípade že to po zásahu tvojeho plynára funguje....

tak treba najst ineho plynara :kol-28: ,len ci by ti niekto stacil? kol1

Ano, tuti.

Len by som to upravil na "nájsť iného plynára po ktorého zásahu/údržbe/nastavení to auto funguje"

Stačí: Kritérium je jednoduché: auto funguje bez problémov.

A pre často neúspešné hľadanie plynára podľa horeuvedeného, si problémy začínajú niektorí zúfalci riešiť sami.

Buhužial je v našich zemepisných šírkach vcelku ťažké nájsť remeselníka, ktorý je šikovný, má znalosti a prehľad a zároveň je poctivý. A automechanici niesu výnimkou.

Čo sa týka vrtalov, ktorý musia do všetkého hrabať i keď mu to funguje, takých tu máme spústu. Napríklad si nechajú montovať turbotrysky len preto že o tom dakde počuli...

:-*

nepoculi vyskusali, mam 2 auta na plyn na prvom bola zmena citelna, na druhom neviem porovnat lebo boli od montaze :kol-28: ale to je uz riadne ot soudruzi :kol-25:

• 2 měsíce později...

Tak po roce po výměně svíček odešel další kabel Tesla,resp. fajfka. Tak zbývající 2kabely Tesla šly pryč a nahrazeno Vikou,který tam už 2byly rok a drží.uvidíme.

Měl jsem připravené denso K20TT,ale stávající brisky po roce ok tak tam zatím zůstávají

Upraveno od milosk

No, otázkou je, jestli ti kábl odejde "po výměně svíček", dovolil bych si to tipnout na poškození kabelu vlivem manipulace.

Ne, že bych pomlouval tvou práci, ale znám přístup a vím, že to prostě někdy jde špatně sundat a tím může dojít k prasklince v kabelu.

Hmm. Na tom niečo je.

Mám na traktore celkom slušné káble. Koncovky sú mohutné a zaliate spolu s káblom.

Vždy to ťahám zo sviečky za koncovku a raz som to roztrhol tak, že na sviečke ostal kontakt z fajfky a kabel sa utrhol priamo pri kontakte....

paule, je to jak rikas, prave pred rokem jsem si jeden zavinil sam, i jsem to sem psal, ale tohle asi je vlastnost.Od te doby ok a ted dalsi Problem je, ze to okovani u Tesly neni az nahoru na kabel, jeste je kus izolacni gumy a v tom se to opet proslehlo, Rekl bych, ze ta guma pod plechem je proti originalu, i tem Vikam, strasne mekka. Jestli ty Viky vydrzi, zatim rok a to se neda rict, tak je doporucim misto originalu, pac jsou kvalitne zalite a oplechovane jako origos. cas ukaze.

Ty Tesly stojí fakt za prd i podle mě. Mám tam taky už Vika a super, jsou měděné a za pár stovek.

• 1 měsíc později...

Tak dnes po roce a 18000 km šli dx15ltc-1 ven, při nízkých otackach kolem 2000 jemné skubani,uz nikdy. Dal jsem Denso k20tt,tak uvidíme,priste uz žádný experimenty a vracím se k ngk.

• 4 týdny později...

1,4 63kW fabia II , kod CGGB nebo jak to je svička denso KJ20DR-M11

pokud se nepletu, pokud tam máš Denzo Yridium K20TT tak ty jsou na inteval výměny 200 tisíc...

K20TT nejsou yridiové, ale s niklem.

dneska mi je tam dal plynař.. neni to iridium.. aspon cena tomu neodpovidala.. :kol-28:

• 8 měsíců později...

Nejlepší zapalovací svíčky ( motor mpi oct1 85kw ) bez ohledu na cenu ?

dobré recenze jsem četl na : 

NKG Lpg Laser Line

Denso Iridium Tough VK20

může někdo hodit vlastní zkušenosti ? ...výdrž, projevení problémů, specifika atd

+ tip na kvalitní olej ?

Upraveno od vartex77

Dáváme zájemcům Denso VK20(př. IK20), ty fungují a máme je vyzkoušené ve svých autech ....olej takový, co předepisuje výrobce, třeba Mogul, výměny po 15 tisících, na mých 1.6 74 a 1.6 75 kW nikdy v minulosti nebyl problém.....

• 4 měsíce později...

Zdarec všem , prosím o radu .... Koupil jsem Seat Toledo rok 2000 1,6 / 74 kw. Mám problém : auto krásně startuje , drží otáčky ,ale problém nastane při rozjezdu .... Auto začne ztrácet na výkonu a chce jakoby chcípnout .... Takto to trvá cca 30 vteřin pak se to uklidní a je vše v pořádku .... Po přepnuti na Lpg též bez problémů .... Můžete mi někdo poradit zda vyměnit svíčky mám brisk silver , nebo co jiného s tím mám dělat .... Už si opravdu nevím rady .... děkuju moc ... Kabely i svíčky jsou nové....Diagnostika neukázala nic ....

..tak ještě popiš jak to jede na BA a jak na LPG. jestli to ma stejny projev.. pokud to dela na BA tak s tim LPG nema nic společného, pokud jen na LPG, pak doporučuju navstevu plynaře, popřípadě změnit dílnu, pokud si s tim plynař neví rady... když jsi to auto kupoval tak to jelo normalně?

Auto jede stejně na BA i na LPG , problém je po startu když je motor studenej cca 30 vteřin chcípá ale jen při rozjezdu , volnoběh v normálu nekolísá drží ... Po zahřátí vše funguje jak má .... Bude to nejspíš něco s BA , LPG funguje bez problémů.

Upraveno od Kopeček

takze problem v BA, mozna EGR, skrtici klapka,tlaky.. 

Škrtící klapka vyčištěná tou by to být nemělo.... Hodně se tady psalo o svíčkách , které mi doporučíte??? Pak mě ještě napadlo nechat vyčistit ultrazvukem vstřiky .....

nechte polemiky stranou a napiš co je to vlastně za systém, kolik najeto, co se na tom všechno dělalo...neměnil se náhodou filtr v sání???

V roce 2012 bylo namontováno LPG stag 300 při 236 000 km ted ma auto najeto 340 000 km. po koupi auta se měnily kabely ( bosch ) , svíčky Brisk silver , nové čidlo teploty , čistila se škrtící klapka včetně zákl. nastavení , výměna filtru sání ....

Takže z těchto údajů si troufnu říci, že jsou špatné plynové vstřikovače, mají rozdílné zdvihy, tím pádem se systém rozlaďuje a tím začne ovlivňovat mapu benzínu....proto  je tam problém s nastavením dávky při startu a motor nejde správně, zkusit jezdit pár dní na benzín jestli to dělá taky....neměnit věci, na co, problém je podle mě v tom co jsem psal....

Diky za info za par dni dam vedet co a jak ......

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.