Publikováno Srpen 27, 201015 r Mám felicii 1.6 r.v. 99.Když je motor studený,tak po nastartování asi po 2sekundách chcípne.startuji až 7krát za sebou.potom motor zní jako tříválec,když přídám plyn,motor se zadusí a střelí do sání,auto se celé třepe.asi po minutě se motor uklidní a běží jak má.v zimě to nedělá.rozdělovač mám nový a klapka se čistila.po napíchnutí na PC to žádnou chybu neukazovalo.můžete mi někdo poradit co s tím?
Srpen 27, 201015 r Přisává falešný vzduch někde pod přírubou nebo povolenou hadicí - třeba k posilovači - a CML si neví rady co s tím. Jjak se to ohřeje, spára se zatáhne a je pokoj - než to zase vystydne.
Srpen 31, 201015 r Autor Přisává falešný vzduch někde pod přírubou nebo povolenou hadicí - třeba k posilovači - a CML si neví rady co s tím. Jjak se to ohřeje, spára se zatáhne a je pokoj - než to zase vystydne. Dík moc za info.V zimním období to ale nedělá.Kdyby přisávala falešný vzduch,tak to dělá celoročně.Zdá se mi,že když stojí auto na slunku déle (cca 4-5hodin),tak že to dělá víc.
Srpen 31, 201015 r Výběr míst jsi zúžil - je to skoro tutově hrdlo na sání, které se na sluníčku ohřívá pod horkou kapotou - a zbytek motoru ve stínu je studený. Rozdíl rozměrů stačí k vytvoření štěrbiny, kterou se přisaje vzduch. Jak se motor ohřeje, ohřeje se i zbytek hlavy se sacím potrubím, takže se roztáhne = štěrbina se zatáhne. V zimě to nedělá, protože ledové nebo ohřáté je všecko pod kapotou skoro stejně.
Září 1, 201015 r Autor Výběr míst jsi zúžil - je to skoro tutově hrdlo na sání, které se na sluníčku ohřívá pod horkou kapotou - a zbytek motoru ve stínu je studený. Rozdíl rozměrů stačí k vytvoření štěrbiny, kterou se přisaje vzduch. Jak se motor ohřeje, ohřeje se i zbytek hlavy se sacím potrubím, takže se roztáhne = štěrbina se zatáhne. V zimě to nedělá, protože ledové nebo ohřáté je všecko pod kapotou skoro stejně. Dík moc.Vyzkouším a uvidím.Každopádně se ozvu jak to dopadlo.Včera byla zima,tak auto ok.Nemusel jsem u práce startovat pořád dokola jak trubka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.