Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes ráno přijdu k autu a vidím vylomený zámek a koukám dovnitř a symphony v PRDELI!!!!!!!!Kdyby ti ču...ci alespon to rádio vytáhli normálně,jenže mi u toho rozlomily držák na nápoje a skurvili mi celý ten plast.Asi profíci!!!!přikládám foto

post-9-1149182930.jpg

• Autor

Tady bylo moje symphony!!!!!!!!!

post-9-1149182982.jpg

Bylo pojisteno?

• Autor

Ne!!!!!!!!!

Upřímnou soustrast :(

Myslím si, že to víceméně čeká jednou každého. Osobně neznám nikoho, komu by ňácí hovna alespoň jednou nevybrali auto.....

• Autor

Vždy to parkuju před barákem a v poho,včera večer už nebylo místo tak jsem to dal pod stromy a ráno tohle,to rádio už stejně neprodají páč tam byly v prdeli ty držáky a ono drželo jen ze zadu,ale je v prdeli šuplík,držák nápojů a hlavně od šroubováku zničený celý ten plast

Ouu....tak to fakt zamrzí. Možná ani ne tak to rádio, jako ty věci okolo... :(

• Autor

Může mi někdo podle ETKY zjistit kolik asi stojí ten béžový středový panel???diki

Hezký podpis nějaké buzničky! Ještě Ti mohli odštípat konektory a mohl bych je prohlásit za opravdové "profesionály".

Může mi někdo podle ETKY zjistit kolik asi stojí ten béžový středový panel???diki

362+DPH

• Autor

diki cosby B)B)B)

dobri zm*di, dostat je do ruky...

Hajzlové!!!! Sekat ruce :076

Kurvy vyjebane ! ZABIT ICH JE MALO :angry::aggressive: UPRIMNU SUSTRAST :(

Kamaradovi nedávno vybrali hudbu z kufru..jediné co říct na jejich obhajobu je to,že byli slušní...auto "nějak" otevřeli nic neponičili...nikde ani škrábnuti...jen woofer v pr...

Pardón..z neznámeho důvodu to tam skočilo 3x :disgust:

:huh:

:disgust:

Upraveno od džou

• Autor

Sousedovi vzali taky symphony a udělali to ůplně stejně jak mě,buzny zasraný

sou to svině kokám že ty konektory co ti tam visej sou v prd.li maj urvaný to jištění proti vypadnutí , tak to museli bejt úplný č.ráci. Sekat ruce a byl by klid.

• Autor

Přesně tak,hovada

Dnes ráno přijdu k autu a vidím vylomený zámek a koukám dovnitř a symphony v PRDELI!!!!!!!!

Tak to je sůra...... jen tak pro informaci máš tam nějaký alarm nebo tak něco ???

Fakt hovada, tolik zničenejch věcí kvůli "obyčejnýmu" rádiu.

Kamarádovi taky vykradly sice jen 120 ale měl tam přístrojovku z Erka, ale rozlámaly celý ten středový panel na rádio než to rádio dostaly ven. Asi podobný s....

No já mám firemního Praktika a ještě se mi to nestalo tak jsem asi jedinej. Je mi to divný protože ho mám fakt pořád čistýho, vevnitř vypucovanýho jako obývák dokonce na noc sklápím zrcátka a co myslíte, že je skoro každej víkend ? nějakej zmrd mi obrací zrcátko naschvál.Bydlím v okrajové části většího města, ale jeden debil si na začátku ulice otevřel hospodu a chodí tam samý socky :angry::angry::angry::angry:

Asi si dám na barák kameru sice je to firemní auto, ale ta práce s tím aby bylo čistý a v pořádku a pak přijde takovej kokot :angry:

P.S. Dokonce si vyndavá i to kolečko z rádia víte, že je vyndavací :p

Skús ten škrabanec najsôr zľahka niečím nahriať, ako niekto radil na takéto škrabance. Vraj sa to samo zacelí. Len sa to nesmie prehnať. A ak by to nevyšlo, tak kúpa nového to istí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.