Publikováno Červen 1, 200619 r Dnes ráno přijdu k autu a vidím vylomený zámek a koukám dovnitř a symphony v PRDELI!!!!!!!!Kdyby ti ču...ci alespon to rádio vytáhli normálně,jenže mi u toho rozlomily držák na nápoje a skurvili mi celý ten plast.Asi profíci!!!!přikládám foto
Červen 1, 200619 r Upřímnou soustrast Myslím si, že to víceméně čeká jednou každého. Osobně neznám nikoho, komu by ňácí hovna alespoň jednou nevybrali auto.....
Červen 1, 200619 r Autor Vždy to parkuju před barákem a v poho,včera večer už nebylo místo tak jsem to dal pod stromy a ráno tohle,to rádio už stejně neprodají páč tam byly v prdeli ty držáky a ono drželo jen ze zadu,ale je v prdeli šuplík,držák nápojů a hlavně od šroubováku zničený celý ten plast
Červen 1, 200619 r Autor Může mi někdo podle ETKY zjistit kolik asi stojí ten béžový středový panel???diki
Červen 1, 200619 r Hezký podpis nějaké buzničky! Ještě Ti mohli odštípat konektory a mohl bych je prohlásit za opravdové "profesionály".
Červen 1, 200619 r Může mi někdo podle ETKY zjistit kolik asi stojí ten béžový středový panel???diki 362+DPH
Červen 1, 200619 r Kamaradovi nedávno vybrali hudbu z kufru..jediné co říct na jejich obhajobu je to,že byli slušní...auto "nějak" otevřeli nic neponičili...nikde ani škrábnuti...jen woofer v pr...
Červen 1, 200619 r Autor Sousedovi vzali taky symphony a udělali to ůplně stejně jak mě,buzny zasraný
Červen 1, 200619 r sou to svině kokám že ty konektory co ti tam visej sou v prd.li maj urvaný to jištění proti vypadnutí , tak to museli bejt úplný č.ráci. Sekat ruce a byl by klid.
Červen 1, 200619 r Dnes ráno přijdu k autu a vidím vylomený zámek a koukám dovnitř a symphony v PRDELI!!!!!!!! Tak to je sůra...... jen tak pro informaci máš tam nějaký alarm nebo tak něco ???
Červen 1, 200619 r Fakt hovada, tolik zničenejch věcí kvůli "obyčejnýmu" rádiu. Kamarádovi taky vykradly sice jen 120 ale měl tam přístrojovku z Erka, ale rozlámaly celý ten středový panel na rádio než to rádio dostaly ven. Asi podobný s....
Červen 1, 200619 r No já mám firemního Praktika a ještě se mi to nestalo tak jsem asi jedinej. Je mi to divný protože ho mám fakt pořád čistýho, vevnitř vypucovanýho jako obývák dokonce na noc sklápím zrcátka a co myslíte, že je skoro každej víkend ? nějakej zmrd mi obrací zrcátko naschvál.Bydlím v okrajové části většího města, ale jeden debil si na začátku ulice otevřel hospodu a chodí tam samý socky Asi si dám na barák kameru sice je to firemní auto, ale ta práce s tím aby bylo čistý a v pořádku a pak přijde takovej kokot P.S. Dokonce si vyndavá i to kolečko z rádia víte, že je vyndavací
Červen 1, 200619 r Skús ten škrabanec najsôr zľahka niečím nahriať, ako niekto radil na takéto škrabance. Vraj sa to samo zacelí. Len sa to nesmie prehnať. A ak by to nevyšlo, tak kúpa nového to istí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.