mesr Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Dnes ráno přijdu k autu a vidím vylomený zámek a koukám dovnitř a symphony v PRDELI!!!!!!!!Kdyby ti ču...ci alespon to rádio vytáhli normálně,jenže mi u toho rozlomily držák na nápoje a skurvili mi celý ten plast.Asi profíci!!!!přikládám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Tady bylo moje symphony!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Bylo pojisteno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Ne!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Upřímnou soustrast Myslím si, že to víceméně čeká jednou každého. Osobně neznám nikoho, komu by ňácí hovna alespoň jednou nevybrali auto..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Vždy to parkuju před barákem a v poho,včera večer už nebylo místo tak jsem to dal pod stromy a ráno tohle,to rádio už stejně neprodají páč tam byly v prdeli ty držáky a ono drželo jen ze zadu,ale je v prdeli šuplík,držák nápojů a hlavně od šroubováku zničený celý ten plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Ouu....tak to fakt zamrzí. Možná ani ne tak to rádio, jako ty věci okolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Může mi někdo podle ETKY zjistit kolik asi stojí ten béžový středový panel???diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Hezký podpis nějaké buzničky! Ještě Ti mohli odštípat konektory a mohl bych je prohlásit za opravdové "profesionály". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Může mi někdo podle ETKY zjistit kolik asi stojí ten béžový středový panel???diki 362+DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 diki cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 dobri zm*di, dostat je do ruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Hajzlové!!!! Sekat ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Kurvy vyjebane ! ZABIT ICH JE MALO UPRIMNU SUSTRAST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Kamaradovi nedávno vybrali hudbu z kufru..jediné co říct na jejich obhajobu je to,že byli slušní...auto "nějak" otevřeli nic neponičili...nikde ani škrábnuti...jen woofer v pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Pardón..z neznámeho důvodu to tam skočilo 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
džou Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 (editace) Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: džou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Sousedovi vzali taky symphony a udělali to ůplně stejně jak mě,buzny zasraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 sou to svině kokám že ty konektory co ti tam visej sou v prd.li maj urvaný to jištění proti vypadnutí , tak to museli bejt úplný č.ráci. Sekat ruce a byl by klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Přesně tak,hovada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Dnes ráno přijdu k autu a vidím vylomený zámek a koukám dovnitř a symphony v PRDELI!!!!!!!! Tak to je sůra...... jen tak pro informaci máš tam nějaký alarm nebo tak něco ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fernetak Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Fakt hovada, tolik zničenejch věcí kvůli "obyčejnýmu" rádiu. Kamarádovi taky vykradly sice jen 120 ale měl tam přístrojovku z Erka, ale rozlámaly celý ten středový panel na rádio než to rádio dostaly ven. Asi podobný s.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 No já mám firemního Praktika a ještě se mi to nestalo tak jsem asi jedinej. Je mi to divný protože ho mám fakt pořád čistýho, vevnitř vypucovanýho jako obývák dokonce na noc sklápím zrcátka a co myslíte, že je skoro každej víkend ? nějakej zmrd mi obrací zrcátko naschvál.Bydlím v okrajové části většího města, ale jeden debil si na začátku ulice otevřel hospodu a chodí tam samý socky Asi si dám na barák kameru sice je to firemní auto, ale ta práce s tím aby bylo čistý a v pořádku a pak přijde takovej kokot P.S. Dokonce si vyndavá i to kolečko z rádia víte, že je vyndavací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Skús ten škrabanec najsôr zľahka niečím nahriať, ako niekto radil na takéto škrabance. Vraj sa to samo zacelí. Len sa to nesmie prehnať. A ak by to nevyšlo, tak kúpa nového to istí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.