hopa26 Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Že to mohlo být ošetřené lépe,tak o tom není sporu.Mám auto z 11/2011 tak jsem zvědavý,jestli to bude stejné jako u předešlého auta,nebo už znak z lepšího materiálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albert1204 Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Ten zadný stierač sa niekedy spustí aj mne už pri zapnutí zapalovania, nemám ho pritom zapnutý, ani nemám zaradenú spiatočku...zatial som to neriešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Zadní vyvýšení nárazníku u pátých dveří- stačí trošku sněhu který zmrzne a už nejdou otevřít. To navrhoval nějaký debil. Nechápu na co to vyvýšení tam je????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Ten zadný stierač sa niekedy spustí aj mne už pri zapnutí zapalovania, nemám ho pritom zapnutý, ani nemám zaradenú spiatočku...zatial som to neriešil Zadní stěrač taky nechápu, nekdy se zapne při zapnutí klíčku , nekdy se zapne při jízdě a někdy při zařazení zpátečky, ale to vyjimečně a vždy je vypnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albert1204 Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Mám aj Roomster a tam keď mám zapnuté stierače, tak pri zaradení spiatočky sa zadný stieračzapne vždy...Yeti to má fakt nejaké divné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Není to "běžné" chování. Zadní stěrač má sám jednou setřít při zapnutých předních stěračích a zařazení zpátečky. To bude asi nějaký šotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Tak ako Pawouk hovorí - zadný stierač má samostatne raz zotrieť iba pri zapnutých predných stieračoch a následnom zaradení spiatočky. Teda aj pri mojom to tak funguje - podotýkam, že nemám dažďový senzor. Je to dosť blbé, keď si stierač utiera kedy chce, hlavne suché, zasvinené okno - to časom aj môže doškriabať sklo. Problém bude asi v elektronike. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albert1204 Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 ja dažďový senzor mám, ale že by to nejak súviselo s tým? bol som minulý týždeň v servise, ale samozrejme že na tento problém som sa zabudlo spýtať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albert1204 Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 vadi58, presne tak, keď zapnem zapaľovanie a stierač mi prejde na sucho po špinavom okne, tak je to dosť nepríjemný pocit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 albert1204, doporučujem Ti urýchlene napísať Ježiškovi, aby Ti v predstihu doniesol debilníček, do ktorého si veľkými písmenami zapíš: Ísť do servisu s potentovaným zadným stieračom, aby som si nedodrbal zadné okno !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albert1204 Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 díky za radu :-) len nemám debilníček, do ktorého by som si poznačil, že mám napísať Ježiškovi, aby mi doniesol debilníček :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 (editace) vadi Editováno: 14. Únor 2013, autor: marek2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Ona i ta rada aby to dal do servisu může být někdy kontraproduktivní - na bráchově Fabii se mu také spouštěl zadní stěrač kdy se mu zachtělo. Servis na nic nepřišel (u nich se to neprojevilo) a dostalo se mu poučení,že můžou být "navlhlé" kontakty,nebo tak něco. Já to auto měl po něm a už se to nikdy znovu neprojevilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Mne sa nezdá byť kravinou upozornenie na možnú následnú finančnú ujmu z dôvodu odďaľovania odborného riešenia daného problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Ale jistě,nechť se o tom v servisu zmíní,o tom bez debaty,ale není to vždy spása. O jejich odbornost mám docela obavy. Bohužel. S škodováckým servisem mám celkem bohaté a ne příliš dobré zkušenosti. Ale nechme toho,to tady stejně nevyřešíme,stejně tak jako jeho samospouštěcí stěrač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 (editace) Pawouk, to som nereagoval na teba. Je však zaujímavé, že v tej vašej Fabii sa to vyriešilo zmenou majiteľa - elektronika je ale poriadna potvora Editováno: 17. Prosinec 2012, autor: vadi58 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 (editace) Brácha asi vyzařuje nějakou "záludnou energii". Já pak na ní měl problémy s motorem,ale to už je OT. Tak sorry. Třeba má kolega albert jen vadnou páčku pod volantem. Máš pravdu,současná auta jsou poněkud "přechytralá" ... Editováno: 17. Prosinec 2012, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Škodovka o tomto problému ví a jedná se o výrobní vadu, ale nemusí se nutně projevit. Vlhkost se dostala do sváru vodičů vedoucí do řídící jednotky, který je utěsněn nějakou bužírkou. Z tohoto sváru vedou vodiče asi do 5ti svorkovnic, takže se závada projeví několika způsoby. Vlhkost způsobí nejspíše zkrat. Referenční napětí 5V klesne a počítač se přepne do nouzového režimu. Mě se to projevilo blikáním kontrolkou žhavení a ztrátou výkonu. Tak to bohužel postihlo asi i mě. Rozblikalo se mi žhavení a ztráta výkonu. Po chcípnutí a nastartování to jede normálně, po několika dnech to samý. Diagnostika píše "005000 - ridici jednotka / P1388 - 000 - nefunkcni - Sporadická", po svátkách jedu do servisu tak se docela bojim co to bude, jestli taky svazek nebo něco horšího. Navíc mi nefunguje ESP/ABS - závada čidla, v lednu jsem to měl stejný, ABS chvíli jede a pak zase ne. Tenkrát jen vyčistili kroužek abs na ložisku a čidlo a bylo to ok, teď to samý jen na jinym kole...achjo, Yeťák mi moc hezkej dárek k vánocům teda nedal:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Ten zadný stierač sa niekedy spustí aj mne už pri zapnutí zapalovania, nemám ho pritom zapnutý, ani nemám zaradenú spiatočku...zatial som to neriešil V manualu pisou : Po kazdem druhem vypnuti motoru dojde k preklopeni stiraci listy zadniho sterace z duvodu prodlouzeni zivotnosti stiraci listy defaut zapnute jde to vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Překlopení není zapnutí...jen se stěrač překlopí,to přece dělají i přední stěrače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Tak to bohužel postihlo asi i mě. Rozblikalo se mi žhavení a ztráta výkonu. Po chcípnutí a nastartování to jede normálně, po několika dnech to samý. Diagnostika píše "005000 - ridici jednotka / P1388 - 000 - nefunkcni - Sporadická", po svátkách jedu do servisu tak se docela bojim co to bude, jestli taky svazek nebo něco horšího. Navíc mi nefunguje ESP/ABS - závada čidla, v lednu jsem to měl stejný, ABS chvíli jede a pak zase ne. Tenkrát jen vyčistili kroužek abs na ložisku a čidlo a bylo to ok, teď to samý jen na jinym kole...achjo, Yeťák mi moc hezkej dárek k vánocům teda nedal:-( Tak Yeti opraven, natekla voda do konektoru u jednotky ABS/ESP a vyrezly tam konektory. Výměna kostky ABS:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 majkl. - ta voda se tam dostala běžným provozem nebo jsi umýval motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Běžným provozem kolem drátu co měl špatný těsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 YETI po 300 000 km v bazaru SM: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 (editace) Je to bomba autíčko. Editováno: 27. Srpen 2013, autor: TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.