kitt Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Když jsem byl v servisu, tak u mého auta vyskočilo, že se má upravit kabeláž za ovladačem climatroniku. Něco je potřeba objednat a pak to upraví. Podle toho co jsem pochopil se to týká všech yetin. Je to pokyn ze škodovky. Jen pro info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 (editace) Ešte šťastie, že nemám climatronic Aj keď, dakedy mi chýba.. Ja (musím poklepať na drevo) som nemal s yetíkom problém Editováno: 5. Září 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaxyz Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Ano, potvrdzujem, uz som objednany aj ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 7. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Nemusí to souviset s climatronicem, jen jsem na obrazku viděl, že jde dolů a upravuje se kabeláž za ním. Asi při nejbližším servisu opraví každému koho se to týká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 U mna to iste. Pridali nejaku krytku aby sa neodieral kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzdeny Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Taky mi tam teď dávají krytku, ale něco se zadnímy světly, nevím co..dovím se zítra snad bude auto hotový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikas Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Dnes jsem předal Yetiho 4x4 1.8 TSI na 1. garanční prohlídku. (06/2009) Mám taktéž climatronic, ale tuto opravu mi dnes tedy nenaplánovali. (asi se tedy netýká všech) Naopak mi budou provedeny dvě opravy ze strany ŠKODA: NA VOZIDLE NUTNO PROVÉST: 1) Svolávací akce: - přestavovač vačkové hřídele 2) Dílenská akce: - montáž ochrany proti oděru (netuším na jakém místě) Už jste se někdo s těmito opravami setkal a byl pozván ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikas Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 2) Dílenská akce: - montáž ochrany proti oděru (netuším na jakém místě) to by vlastně mohlo být proti oděru toho kabelu že ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 to bude ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 mimochodem, v těch mrazech mi něco při přeřazení vrzalo pod podlahou vpředu a jsou to nějaké kabely či co v takovém tunýlku, který je úplně dole na přepážce mezi motorem a kabinou - je to vidět po otevření kapoty a pohledu seshora přes motor dozadu dolu pod auto - stačilo to namazat a je to, ale systémově to je špatně. Souvisí to s pohybem motoru tam a zpět při přeřazení... Máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan13 Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Můžeš prosím nafotit co přesně si tam namazal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Asi se to týká starších modelů, já byl na garančce nyní r.v.2/2011 a nic nařízeno nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.