Publikováno Září 12, 201014 r tak jsem konečně taky TÁTA máme Matýska 47 cm a 2,8 kg a všichni jsou zdravý a spokojený
Září 13, 201014 r tak Stando velká gratulace....a jestli jsi do teď něco nenaspal do zásoby....máš smůlu, již se min 2 roky nevyspíš :) ...drž se...hlavně ať je vše OK po zdravotní stránce jak u prcka tak i u maminy....
Září 13, 201014 r Stando, jak jsem již psal do sms, gratulace veliká....hlavně to zdraví a ať Ti synáček dělá radost.
Září 13, 201014 r Autor tak Stando velká gratulace....a jestli jsi do teď něco nenaspal do zásoby....máš smůlu, již se min 2 roky nevyspíš :) ...drž se...hlavně ať je vše OK po zdravotní stránce jak u prcka tak i u maminy.... Marku, pomalu si zvykám, stačilo, když byla žena těhotná, tak mi tady každou noc hekala oba jsou zdravý a v pořádku. během pád dní mu budou sundavat podpůrný dýchání a pak sem dát hezčí fotky Gratulace k chlapákovi, pojede na svůj první sraz do Chaber?? na podzim asi ne, ale na jarní jo všem ostatním děkuji
Září 13, 201014 r já se taky ještě jednou přidávám, další příznivce okřídleného šípu a ženich pro mou dcerku. Zapitý je statečně, tak teď už bude dělat jen a jen radost.
Září 13, 201014 r Doufám že tobě i mamině Matýsek vyřídil gratulaci, jak jsem mu psal velký gratulace taťuldo
Září 15, 201014 r Tak ještě jednou GRATULACE, na škodahome to můžeme zapít jen by mě zajímalo co to měl malej na sobě za "TUNING"?
Září 16, 201014 r Autor Jani děkuji, koukám, že tě tady poslední dobou potkávám často Díky Máro, to by jsme mohli, v pátek bych tam chtěl být. tuning už od mala ne, narodil se o měsíc dřív, tak neměl uplně dovyvinutý plíce, slepovaly se mu plicní sklípky, ale dýchal sám, tak byl chvilku na podpůrným dýchání, aby pěkně dorostly, ale už má vše sundaný a co nevidět, bude u mámy, tipuji už od zítra
Září 28, 201014 r To je svištík poved se vám rodino Naše málá první 3měsíce buď jedla nebo spala.Teď se naučila na bříško,ale zpět už neumí tak pak prská a povřískává.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.