Defend lock - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Defend lock

TiGeRZ

Doporučené příspěvky

DIAGNOSTIK napsal:
Lepší je construct.Cenově stejný jen o třídu lepší materiál.

Spíš bych řekl, materiál stejný, jen o dost dražší než defend. Když jsem kupoval já, byl construct dražší oproti defendu o 1 000,-Kč. A to se nezmiňuji o výhodách defendu, oboustraný klíč a zamykání bez klíče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam defen lock v aute stalo ma to 4074 sk bez montaze montoval mi to servisak co robi taketo zariadenia v servise.No nemam nan zaruku nakolko montaz nebola v servise ale doma.Cena je mala preto ze to nakupoval priamo serrvis od vyrobcu inak ten moj je typ DC 2922A rotary lock inak stoji tak 8000sk ma zamykanie v manzete

Odkaz ke komentáři

Este jedna zaujimava skutocnost co sa tyka defen locku na ktoru musim upozornit.Ten znamy co mi montoval defen lock mi povedal ze v servisoch ked montuju defen lock nedodrzuju jednu vec maju to dokonca nariadene.Original defen lock ma specialne skrutky ktore sa pri montazi zatahovani deformuju.Oni tieto skrutky vymienaju za obycajne a to preto keby sa nahodou pokazil tak ho mohli lahko rozobrat.Inak ked sa pokazi da sa to tiez ale trva to cca 3 hodiny inak to maju za 10 min.Preco sa si tak lahko ukradne auto ked ma defen lock ze?Neviem ako to je s constructom zial mozno podobne ;)

Odkaz ke komentáři

pava napsal:
  DIAGNOSTIK napsal:
Lepší je construct.Cenově stejný jen o třídu lepší materiál.

Spíš bych řekl, materiál stejný, jen o dost dražší než defend. Když jsem kupoval já, byl construct dražší oproti defendu o 1 000,-Kč. A to se nezmiňuji o výhodách defendu, oboustraný klíč a zamykání bez klíče.

Už drahnou dobu má i construct s oboustraný klíč a pro vozy Fabia existují nyní dokonce obě dvě varianty zamykání, se stejnou úrovní zabezpečení, buď s nutností použít klíč, nebo s možností zamykat bez klíče. (oba dva typy se zámkem v manžetě).

Odkaz ke komentáři

Mikoho napsal:
Este jedna zaujimava skutocnost co sa tyka defen locku na ktoru musim upozornit.Ten znamy co mi montoval defen lock mi povedal ze v servisoch ked montuju defen lock nedodrzuju jednu vec maju to dokonca nariadene.Original defen lock ma specialne skrutky ktore sa pri montazi zatahovani deformuju.Oni tieto skrutky vymienaju za obycajne a to preto keby sa nahodou pokazil tak ho mohli lahko rozobrat.Inak ked sa pokazi da sa to tiez ale trva to cca 3 hodiny inak to maju za 10 min.Preco sa si tak lahko ukradne auto ked ma defen lock ze?Neviem ako to je s constructom zial mozno podobne ;)

Blázni! Znám několik lidí které montáže zabezpečovacích zařízení už několik let živí a jak mi říkali vyměnit hrhací matice za obyčejné, nebo ty trhací neutrhnout si nikdo z nich dodneška nedovolil ani jednou.

Odkaz ke komentáři

Mikoho napsal:

Zda sa mi to malo pravdepodobne , ze by to tak robili v serioznych servisoch . Po montazi predsa rucia za montaz a to nielen mne , vyrobcovi ale aj pred poistovnou . Pokial by sa to dokazalo , ze robia taketo veci , tak by si velmi uz potom nepichli .

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Já mám DefendLock za 4,5t kč. i s montáží.A co se týká těch trhacích šroubů,tak si myslim,že pokud bude chtít někdo ukrást auto s tímto,tak si ty šrouby s sebou vezme a ty trhací urazí...,anebo auto naloží na odtahovku a jakej byl Defend....? :ph34r::disgust::076

Odkaz ke komentáři

Mám Defend lock DC 2922A rotary lock a srdečně ho nikomu nedoporučuji. První se mi pokazil - zůstal zablokovaný naštěstí v odemčeném stavu. Uznali mi reklamaci (po 2,5 letech) a namontovali nový. Ten má ovšem takovou nectnost, že pokud se na něj lehce zatlačí, sám se lehce zamkne (zřejmě je tam mírné předpětí ovládacího pera) opakovaně se mi v poslední době stalo, že manželka nohou o něj zavadila a za jízdy se mi zablokovala řadicí páka!!! Není uzamčený úplně - odblokovat se to dá pootočením bez klíče, ale je to opravdu hodně nebezpečná vlastnost. Demontáž původního jsem si dělal sám - navrtal jsem do trhacích matic dvě dírky a vyrobil jsem si klíč se dvěma trny - stejný princip, jako je u rozbrušovaček. V servisu na to hleděli, oni na to používají takovou frézku - v podstatě takovou trubku s břity vespod - to bych svojí fábince nikdy neudělal! Příště radši zkusím Construct.

Odkaz ke komentáři

Vog napsal:
Jak dlouho trva otevirani defendlocka podle spusobu "bumping key"

podivejte se jak to delaji rusky.

http://video.google.com/videoplay?docid=-8453025499148001123

Vog

Tak to je dost drsné, u toho prvního jsem měl klíč z videoklipu, ten nový má klíč trochu jiný, asi bezpečnější, ovšem ten je zase stračně náchylný na mechanické poškození náběžné hrany a pak nejde zasunout. Prostě shit.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...