Pitrs2 Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Modry rucicky z R36 by octave taky slusely jak jsem zkousel Na fotce to sviti hodne svetle modre, ale v realu je to sytejsi modra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 Přesně takhle bych si to u mě taky tak představoval !!! Ale na to přijde až v zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 Az bude zima a nebude co delat? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 Přesně tak, teď mám hodně práce venku okolo baráku a tak. V zimě neni do čeho píchnout krom házení sněhu !!! Chci se tě zeptat co vše obnáší změnit podsvit maxidotu na modrou ? Má to tu člen Amogh takže vím že to jde http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=49348 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 zdravim chlapy prosim nema nekdo foto zapojeni diod nebo foto budiku uz novejsi jak tam sou poskladany diody dik moc vsem prehodil sem si nekde diodu a uz nemuzu najit ktera to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 Přesně tak, teď mám hodně práce venku okolo baráku a tak. V zimě neni do čeho píchnout krom házení sněhu !!! Chci se tě zeptat co vše obnáší změnit podsvit maxidotu na modrou ? Má to tu člen Amogh takže vím že to jde http://forum.skodaho...attach_id=49348 Jo, modry Maxidot jsem tu zahlid, ale sam jsem se do toho nepoustel. Nemam budiky s maxidotem navic na testovani, a dokud si neco nevyzkousim bokem, tak se do ostrejch budiku nevrtam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 zdravim chlapy prosim nema nekdo foto zapojeni diod nebo foto budiku uz novejsi jak tam sou poskladany diody dik moc vsem prehodil sem si nekde diodu a uz nemuzu najit ktera to je Cemu rikas novejsi budiky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 diody budou vzdy jen 3 v serii, takze to bude jedna z tech co ti nesviti, kdyz na ni budes merit napeti, tak to bude ta, na ktery bude vyssi nez na zbylych ledkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 No, rekl bych, ze jich v serii bude vic nez 3, jelikoz spodni displeje jsou napojeny na velky ciferniky (stalo se mi, ze sem otocil jednu LEDku a nesvitil cifernik vc. displeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Nevite nekdo jaky piny na kterym konektoru u budiku z Fabie I i II jsou pro napajeni podsviceni? G4 mam, Octavia I mam, Toledo/Leon 1M mam, ale Fabii jsem nikde nenasel. Jde mi o to abych mohl vyzkouset podsviceni doma a nemusel behat do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Tak jsem se zase trochu činil ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Taky už bych zachvili se měl zajímat o to "jak na to" zima za dveřmi tak ať jsem připravenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horcoff Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Je tu někdo z okolí Hodonína, kdo by udělal modro-červené podsvícení?? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Tak jsem se pustil do vyvoje vlastniho osvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mira Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Hezke! Ja mam kombinaci bila/oranzova, ale tohle je spis do cervena, ze jo? Doladil jsem tlacitka, voltmetr a radici paku : http://miradata.cz/galerie/auto/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Ano, je to kombinace červená - bílá. Tohle je zatím prototyp. Celé to skladam z SMD LED a dělám si vlastní desky. Předělat climatronic je hračka, tohle je o dost těžší, když to má nějak vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Tak jsem konecne zase trochu pokrocil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Vedeli by ste mi poradit, chystam sa nahodit podsvietenie spodne na vsetky dvere aby sa dalo vydiet kam stupate pri vystupovani. Predne su mi jasne napojim ich zonsvetielok v dverach ale vzadu netusim, nemam tam elektricke okna. Odkial potiahnut napajanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1503 Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Čau borci, najde se tady někdo z okolí Znojma, popř. Brna na kompletní přesvícení interiéru v mé O1 - budíky, volant, klimatronic, okna, rádio, prostě celé ?? Cenu respektuji ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Pres brno jezdim celkem pravidelne cca 1x mesicne (na vikend tam a pak zpatky). Mohli by sme se domluvit tak, ze bys mi do Brna dovezl uz vyndany dily, ja je pres vikend predelam a v nedeli cestou zpatky opet do brna privezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1503 Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 (editace) no ale já nemám možnost to rozebrat a dovest :-( kurňa, co teď ??? Přibližná cena by byla asi kolik prosím Tě ? Editováno: 29. Prosinec 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Čevela Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 ta cena by zaujimala aj mna kedze to vyzera luxusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Tak konečně vlastní stránky v provozu. Klikněte na banner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Chlapci mam k vam otazku dokazem prepajkovat maxidot ??? viem pajkovat SMD ledky uz som spravil par pristrojoviek ale bolo mi odporucane prepajkovat maxik alebo dat novy pretoze ked jazdim dlhsie s auto zacne mi vynechavat maxik ked je auto studene vsetko pekne ukazuje ... a budiky s maxidotom som este nemal rozobrate ... diki moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Na jakym aute? Ja to delal jen na Octavii. Problem je v tom, ze moznosti barvy jsou jen zluta nebo cervena, jiny barvy nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.