Září 16, 201014 r já se tam asi chystám(a to ani nemám škodku), ale vypadá to že klubová účast bude hodně slabá, kua co je sváma!!!
Září 16, 201014 r Tak kolik Vás asi bude, já nejedu, ale mohl bych zavolat Davida aby zase pro SKODAHOME zajistil ten plácek ?
Září 16, 201014 r ty taky nepojedeš? chystáš se na finále co? plácek pro dvě auta asi nemá smysl to je fprdeli se po dlouhý době někam chystám a nikdo známej nejede
Září 16, 201014 r Nyní jsem zajistil opět naši plochu. Za vjezdem doprava a na horizontu vlevo asfaltový plácek (pro nováčky) staří mazáci vědí. Přeji Vám hezký sraz a doufám, že se světšinou uvidím na Chaberském podzimním srazu.
Září 16, 201014 r Diky sefe:-) jinak kdo by chtel odjizdet v sobotu ve skupine z Boleslavi, at se mi ozve pres SZ. Nebo kdyby nekdo jel pres Boleslav do Doks tak taky.
Září 16, 201014 r Tak jo ale musim ještě umejt chorvatský mouchy jo a vkolik chceš jet??? Upraveno Září 16, 201014 r od Riper
Září 16, 201014 r Nevim to zalezi na domluve. Cca v 8 nebo 8:30?? Ty musis umyt mouchy, ja cele auto a jeste nejak pridelat tapec, jo a taky trochu prospat. Dnes mam nocni a zitra celkem narocnej den na cestovani.
Září 16, 201014 r Na jednu stranu si myslím že tak brzo je to zbytečný viděl bych to na 9:00 co ty na to? ostaní co by jely z MB nebo přes se můžou taky vyjádřit
Září 17, 201014 r já to vidim že dorazim až nějak kolem 11ty hodky ;)snad mě vpustěj ale že by plácek byl vyasfaltovanej to nevim :D
Září 17, 201014 r K času odjezdu se nikdo nehlásí takže vyjíždím cca v 9:00 z MB a sejdem se tedy na místě.
Září 18, 201014 r malá účast??my když sme byli na těch posledních,tak aut tam bylo taky celkem málo pak dejte náký fotky pro nás co tam nebyli
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.