robzab Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Po nastartování mi zůstala svítit žlutá kontrolka na palubce ABS + pod tím žlutý trojúhelník. Kde je problém nebo co s tím robit? Díky za rady. Jedna se O1, 1.9TDI 81kW, 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_cz Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Ahoj, nech si to připojit na diagnostiku a uvidíš co to háže za chybu. Mně se stalo nedávno a bylo to brzdovým spínačem. Stačilo ho vyměnit (cca 250Kč) a vše je OK. Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romar Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Ahoj měl jsem stejný problém.Bylo to čidlo ABS.Musíš zajet na diagnostiku.Tam ti zjistí které čidlo je špatné.Nebo to může být pojistka na baterii jak jsem se tady na foru dočetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavellllD Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Zdravim měl jsem stejný problém a vyřešil jsem to novou pojistkou u baterie, diagnostika ukazovala chybu čerpadla ABS. Po výměně pojistky vše funguje. Myslim že tam je 30-tka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Někdy je jen zaoxidovaná pojitka na boxu na akumulátoru Stačí vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 29. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Diky za rady a tipy, budu to resit az ted (byl jsem mimo), takze uvidime... Napisu pak kdo mel pravdu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandela Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Diky za rady a tipy, budu to resit az ted (byl jsem mimo), takze uvidime... Napisu pak kdo mel pravdu :-) Taky me svitila kontrolka ABS,na VAGu zavada cerpadla.Tim to ale nebylo,mel jsem zaoxidovany privodni kabel nad baterkou.Ten stacilo povolit a vycistit a bylo po problemu.Abs funguje jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mz 10 Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Čau, mám octavii 1, 1.9TDI 81KW a pořád mi svítí kontrolka ABS. V diagnostice se ukázala chyba 00290 Snímač otáček ZL. Když ho odpojím, nemá to žádný vliv. Na vagu nelze chybu smazat, je to opravdu snímačem? Ze začátku jen svítila a občas zhasla a šla smazat, ale teď svítí pořad a nelze vymazat. Díky za připadne rady... Zdena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 (editace) Čau, mám octavii 1, 1.9TDI 81KW a pořád mi svítí kontrolka ABS. V diagnostice se ukázala chyba 00290 Snímač otáček ZL. Když ho odpojím, nemá to žádný vliv. Na vagu nelze chybu smazat, je to opravdu snímačem? Ze začátku jen svítila a občas zhasla a šla smazat, ale teď svítí pořad a nelze vymazat. Díky za připadne rady... Zdena ¨to asi bude opravdu snimacem. me taky dneska zacla svitit kontorlka abs: trochu jsem si podriftoval na parkovisti, ale behem toho mi zacala svitit kontrolka ABS. mam podezreni na pojistku nad baterii (uz v lete mi blbla, ale jenom se poupravila a nemenila), tak snad to bude jenom v tom. popripadne, nevi nekdo, jake cisla pojistek s ABS souvisi? ...zitra se jeste mrknu, jestli mi nejaky kus snehu nevyhodil konektor od kola... daval jsem tomu na parkovisti celkem kapky jakmile jsem si tady precetl rady a postrehy, tak myslim, ze problem zitra odstranim :-) Editováno: 19. Prosinec 2010, autor: nohic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomík 2 Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Dobrej svítí mi kontrolka ABS a když jsem to měl na diagnostice tak mi to psalo zadní levý čidlo.co by jste mi poradily prosím,děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Nevím jak u O1 ale u F1 byla pojistka ABS na baterce jako plíšek , jsou to totiž desítky ampér. Když pise dignostika čidlo může to být jeste přerušeny (uhnity nebo uklepany) drát k němu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Musis sa este raz pozriet a skontrolovat ci pise mechanicku chybu alebo elektricku.Ak mechanicku prstenec je mimo alebo je preseknuty.aak elektricka tak novy senzor ale ten sa v 99% vybera tazko a aj tak treba dat dole bubon a vybit a vysmirglovat otvor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahajdacz Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Ahoj prosím o radu. Dne při cestě mě zničeho nic rozsvítilo ABS a vykřičník zhasli světla. Když jsem motor vypl už nenastartoval ani neudělá cvak prostě nic a všechny kontrolky svítí dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.