turboss Vloženo 25. Září 2010 Vloženo 25. Září 2010 Zdravím Páni, prosím Vás o pomoc pri nastavení mojho motoru na mojej octe tdi, zrejme podla vagu sú tam zle nastavené rozvody a papká mi to asi o 2 až 3 litre viac ako by to malo, chcel by som si to spraviť sám kedže ten čo to robil ma ubezpečoval že to je absolutne OK atd.. čo k tomu potrebujem, a hlavne podrobný návod, hádam to spolu dokážeme.. dakujem Vám vopred. prikladám odkaz z vagu nejaké namerané hodnoty: http://uploader.sk/imagehosting/4731v2w8ewo6nsp1qw71.jpg ešte obrázok z tdi grafu : http://uploader.sk/imagehosting/y4lof8gc6h44crjj56bu.jpg Citovat
turboss Vloženo 28. Září 2010 Autor Vloženo 28. Září 2010 Zdravím Páni, prosím Vás o pomoc pri nastavení mojho motoru na mojej octe tdi, zrejme podla vagu sú tam zle nastavené rozvody a papká mi to asi o 2 až 3 litre viac ako by to malo, chcel by som si to spraviť sám kedže ten čo to robil ma ubezpečoval že to je absolutne OK atd.. čo k tomu potrebujem, a hlavne podrobný návod, hádam to spolu dokážeme.. dakujem Vám vopred. prikladám odkaz z vagu nejaké namerané hodnoty: http://uploader.sk/imagehosting/4731v2w8ewo6nsp1qw71.jpg ešte obrázok z tdi grafu : http://uploader.sk/imagehosting/y4lof8gc6h44crjj56bu.jpg chlapi ved pomožte dakto... Citovat
cosby Vloženo 28. Září 2010 Vloženo 28. Září 2010 předvstřik máš v pořádku.Pokud bys měl špatně nastavené rozvody,byl bys úplně mimo toleranci.Udělej screen obrazovky-měřené hodnoty,první stránka Citovat
PROCHY603 Vloženo 29. Září 2010 Vloženo 29. Září 2010 PRECO ZAKLADAS DUPLICITNE A ROVNAKE TEMY!!! :feve: TVOJA TEMA O TOM ISTOM: MAS ZLE NASTAVENE ROZVODY!!! Citovat
turboss Vloženo 30. Září 2010 Autor Vloženo 30. Září 2010 předvstřik máš v pořádku.Pokud bys měl špatně nastavené rozvody,byl bys úplně mimo toleranci.Udělej screen obrazovky-měřené hodnoty,první stránka tu som pridal nejakých zopár fotiek z merania, dúfam že to pomôže, neviem čo si presne chcel vidieť, lebo Prochy mi napísal že su zle nastavené rozvody, tak neviem ...dík Citovat
PROCHY603 Vloženo 30. Září 2010 Vloženo 30. Září 2010 Daj sem hodnoty ked mas zohriaty motor az na cca 90 stupnov. Spotreba paliva 0,4L/HOD je zla hodnota. Citovat
cosby Vloženo 30. Září 2010 Vloženo 30. Září 2010 Máš to v pořádku,pokud je to do MR 2000,což asi AGR bude. Citovat
cosby Vloženo 30. Září 2010 Vloženo 30. Září 2010 ještě jedna věc.Předvstřik můžeš mít ok,ale můžeš mít posunutou vačku a na to je VAG krátký.Takže rozborka rozvodů a znova na přípravky Citovat
PROCHY603 Vloženo 1. Říjen 2010 Vloženo 1. Říjen 2010 Zdravím Páni, prosím Vás o pomoc pri nastavení mojho motoru na mojej octe tdi, zrejme podla vagu sú tam zle nastavené rozvody a papká mi to asi o 2 až 3 litre viac ako by to malo, chcel by som si to spraviť sám kedže ten čo to robil ma ubezpečoval že to je absolutne OK atd.. čo k tomu potrebujem, a hlavne podrobný návod, hádam to spolu dokážeme.. dakujem Vám vopred. prikladám odkaz z vagu nejaké namerané hodnoty: http://uploader.sk/imagehosting/4731v2w8ewo6nsp1qw71.jpg ešte obrázok z tdi grafu : http://uploader.sk/imagehosting/y4lof8gc6h44crjj56bu.jpg Daj si tie ROZVODY nastavit cloveku ktori sa tomu rozumie. Ten co to robil sa do toho urcite NEROZUMEL. Citovat
turboss Vloženo 3. Říjen 2010 Autor Vloženo 3. Říjen 2010 Daj si tie ROZVODY nastavit cloveku ktori sa tomu rozumie. Ten co to robil sa do toho urcite NEROZUMEL. Chlapi asi máte pravdu pohladám dakoho schopného, a dám to nastaviť, dakujem vám zatial, potom napíšem ako to dopadlo.. Citovat
turboss Vloženo 3. Říjen 2010 Autor Vloženo 3. Říjen 2010 (editace) Chlapi ešte ma napadla jedna vec pred pol rokom sme tam menili vstrekovacie čerpadlo nemože to byť tím ? že bude zle nastavené ? PRECO si menil naftove cerpadlo???? Dovod??? Dali ste tam spravny typ cerpadla. Editováno: 14. Říjen 2010, autor: PROCHY603 Citovat
juro sdi Vloženo 3. Říjen 2010 Vloženo 3. Říjen 2010 Podla toho grafu je čerpadlo nastavené správne( doba vstreku-časovanie). Množstvo vstrekovaného paliva nenastavíš. Jedine štart.dávku a tá s tým nemá súvis.... Citovat
turboss Vloženo 5. Říjen 2010 Autor Vloženo 5. Říjen 2010 Nazdar Páni, bol som včera s octou za kamarátom v seate, spravil kontrolu rozvodov aj čerpadla dobre že su nastavené, len sa mu nepáčilo že auto male stále rovnaký predvstrek aj za studena aj za tepla 42 až 47, auto ani nedími všetko je tam oká mi povedal, a cez vag 304 mne ukazuje stále 0,4l/h ked zaťažím motor ako klíma a pod. tak 0,8 l/h ešte jedna vec menil som tam palubovku tiež zhruba vtedy ked vstrekovacie čerpadlo, že by bola zle nakodovaná? že by bola korekcia ukazovatela paliva nsatavená ináč ale cez vag palubná dosk-prisposobenie-kanal 30. je tam 128 to je stred, Citovat
turboss Vloženo 10. Říjen 2010 Autor Vloženo 10. Říjen 2010 Páni žere to stále tak isto 8 litrov na 100 km, čo s tím, nemože to byť niečo z elektrikou alebo lambda, katalyzátor ? Citovat
PROCHY603 Vloženo 10. Říjen 2010 Vloženo 10. Říjen 2010 Ako vies ze to zerie 8L??? Podla coho si to zistil??? Rozvody su nastavene na 100%!!!! Citovat
turboss Vloženo 10. Říjen 2010 Autor Vloženo 10. Říjen 2010 rozvody mi pozeral kamarát v seate na 100 % su oká, bral som tam plnu, 8 to zožralo aj na dlhe traťe, len tak ručičkou paliva pohybuje ked jej stupim, ja neviem či je na chuja zapojené čerpadlo alebo čo ja už neviem, Citovat
PROCHY603 Vloženo 10. Říjen 2010 Vloženo 10. Říjen 2010 Natankuj nadrz uplne do plna. Odvzdusni aj nadrz nech mas fakt plnu nadrz . Prejdi cca300km a zas natankuj nadrz do plna-odvzdusni nadrz. A spotrebu videl kilometrami. Kedy sa zacal objavovat problem vysokej spotreby??? Vymena cerpadla alebo az po rozvodoch??? Citovat
turboss Vloženo 11. Říjen 2010 Autor Vloženo 11. Říjen 2010 jo jo urobím znovu ako mi vravíš, no po výmene čerpadla, ešte rozmýšlam skontrolovať poistky aké tam maju byť , a kabeláž od čerpadla, Citovat
PROCHY603 Vloženo 12. Říjen 2010 Vloženo 12. Říjen 2010 Mas zle nastavene cerpadlo.Poistky a kabelaz nemaju nic spolocne zo spotrebou. Citovat
turboss Vloženo 12. Říjen 2010 Autor Vloženo 12. Říjen 2010 ved mi povedali že spotreba sa nedá nastavovať že čerpadlo si samo reguluje, ako sa to dá opraviť či celé von ? Citovat
PROCHY603 Vloženo 13. Říjen 2010 Vloženo 13. Říjen 2010 (editace) Tak mi prezrad preco sa zvysila spotreba paliva po VYMENE cerpadla????? KAZDE JEDNO NAFTOVE CERPADLO SA DA NASTAVIT. LINK: http://www.dieselservis.sk/videa.html Editováno: 13. Říjen 2010, autor: PROCHY603 Citovat
turboss Vloženo 13. Říjen 2010 Autor Vloženo 13. Říjen 2010 máš pravdu, ale okolo mna su len takí čo chcu zarobiť na ničom, ja by som si to najradšej sám a mám istotu že to bude ok, ked dám niečo robiť tak doj.bú iné.. vedel by si mi poradiť? ..dík Citovat
PROCHY603 Vloženo 14. Říjen 2010 Vloženo 14. Říjen 2010 Napis si do profilu ODKIAL SI. OKRES,MESTO. Citovat
turboss Vloženo 14. Říjen 2010 Autor Vloženo 14. Říjen 2010 napíšem aj tu , žilinský kraj, Ružomberok Citovat
Host vladoc Vloženo 14. Říjen 2010 Vloženo 14. Říjen 2010 Daj sem hodnoty ked mas zohriaty motor az na cca 90 stupnov. Spotreba paliva 0,4L/HOD je zla hodnota. Preco je ta hodnota zla, mne ukazuje palubny pocitac na volnobeh bez zapnutych svetiel a ventilatora tiez 0.4 l /hod Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.