Amos Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Ahojky,měl bych prozbu jaké byste doporučily mlhovky do předního nárazníku na OI 1998 Lx 1,6 clasic?.A je to možné napojit na původní kabeláž nebo jsou potřeba úpravy.Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 ja bych je nepripojoval ke stavajici kabelazi k mlhovkam ve svetlech, pridas tim 2x 55w, uz tahle jsou problemy se spinacem svetel a to by pres nej teklo dalsich 10A pridal bych pojistku a rele (treba do motoroveho prostoru), od puvodnich mlhovek bych vzal napeti na spinani rele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 zdesim: OC1 CLASSIC nema ziadne hmlovky vo svetlach. Treba natiahnut komplet kabelaz na predne hmlovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 4. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Mám na mysli nějaké co se vlezou do orig.mřížky u předního nárazníku.Můžete hodit nejaké fotky a výrobce?Předem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Nebylo by lepší koupit třeba starší světla s mlhovkama? Myslim že nebude problém sehnat bud tady v bazaru nebo treba na Aukru od nekoho, kdo predelaval na facelift. Udelat to zkrátka jako originál. Vím, že umístění mlhovek ve světlech sice neni úplně nejšikovnější, ale zase jsem ještě neviděl dodělávané mlhovky na O1, které by vypadaly dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 skusil bych tam nějak dostat s mlhovky s felicie po face, myslím že by to nebylo tak špatné a nebo ty světla s mlhovkama, budu předělávat na facelift a mám předface s mlhovkama jestli bys měl zájem, jsou v perfektním stavu, tak se ozvi přes PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.