Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

dnes jsem po delší době otevřel kapotu a našel jsem jednu odpojenou hadičku. Zítra auto prodávám, tak se chci zeptat, od čeho ta hadička je. Auto jezdilo normálně, ale radši se ptám. Díky.

post-599-039459000 1285693462_thumb.jpg

Upraveno od oggy

jedna strana patri pod ten plastovy kryt resp do neho ho to zapojis....a druha stranna patri do motora...ale to uvidis az ked zlozis cely plastovy kryt....cez hadicku ide vzduh na odvetravanie...

to si nemyslím, v těchto místech je hadička z EGR ventilu do plast.krytu motoru

Jasné,je to hadička k EGR ventilu,konce má gumové a trubička je kovová.

tak nevím Laco, zda na mojem autě šetřili ;) , ale trubička je plastová, páč se mi nalomila (při výměně EGR ventilu), tak jsem jí musel přelepit černou páskou, no a jak jsem byl na LPG garančce, tak se servisákovi rozpadla nadobro, tak mi tam dal měděnou, takže teď už je to na věčné časy a nikdy jinak :)

• Autor

Díky. Hadičku jsem zapojil, hned jak jsem na to přišel. Asi nebyla vypadlá dlouho. Auto jezdilo normálně, jen den předtím, když jsem stál na křižovatce, tak to chvílema vybrovalo a motor byl víc slyšet. Jako když vedle Vás projede vybrační válec. Po zapojení hadičky to už nikdy neudělalo, a auto jede v pohodě. Dnes jsem ho prodal. Jen jsem chtěl vědět, jestli se s tím nemohlo nic stát.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.