Jay Kay Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Před Prahou si poklice klidně nech, dneska hrozí ztráta poklice kdekoli a specielně v tomto a následujícím ročním období než to spraví, když vymeteš některou z děr na silnicích tak poklice odskakují jako divé, sám sem jich už za poslední měsíc potkal na silnicích a v příkopech asi dvacet..... Známý ale před lety přišel se zlepšováčkem a na každé kolo si dal skrz dvě díry plechového disku a následně přes žebro police tenkou bílo-šedou plastovou stahovací pásku a poklici Ti ani neukradnou ani ji neztratíš a ze dvou metrů si toho nikdo nevšimne No vidíš, JZ73 mě o minutku předběhl Tak kdy je vlastně ten Tvůj den D kdy se přesuneš do sekce Můj Yeti ??? Jj. Mohu potvrdit,tatik ma origo pokl.a davam mu to pokazde kdyz prezuje,ale uz se mu taky stalo ze mu to nekdo cisnul,paska nepaska. Holt zacinaji zlodeji chodit lepe vybaveni.....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 11. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Má zkušenost je tato: Textilní vypadají dobře, ale když přišla zima, začalo být auto cítit "zatuchle" a to právě díky vodě, která se v textilních koberců držela, kam se dostávala z bot (a to můžete oklepávat sníh z bot jak chcete). Proto jsem si koupil gumové a je to ok¨, ty gumové prostě oschnou. Na léto to zase přehodím, protože skutečně textilní vypadají lépe. A jiné než originální bych nekupoval. Předešlé řádky mohu jen potvrdit. Pokud auto jezdí jen krátké trasy,navíc parkuje venku, textilní koberečky nestačí vyschnout a jsou vlastně celou zimu mokré. Kupodivu jim to za šest let nijak moc neublížilo, ale už bych je nechtěl. Jsem zastánce gumotextilních. Snadná údržba a vypadají docela OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 11. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Pročítám články o Yetim a na tohle jsem před chvilkou narazil. Článek z konce prosince porovnává Yeti 1.4/90 a VW Tiguan 1.4/110, oba pohon 4x2. Docela zajimavé čtení. http://www.auto.cz/test-vw-tiguan-1-4-tsi-110-kw-vs-skoda-yeti-1-4-tsi-90-kw-dvakrat-4x2-53465 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Zajímavý čtení.Jen ta elektromechanická brzda u koncernu je sice hezká věc ale je velice poruchová a díky zimnímu období drahá záležitost.Stačí když přimrzne mechanická část a vyhoří celá jednotka co to ovládá není totiž zajištěná ochrana která by to zabezpečila před poškozením.Byl jsem u kamaráda v servisu a zrovna jednu měnil na pasatu a říkal že už mu volali další tři že jim to nejde.Je to nedomyšlený a drahý a hlavně mně osobně se to ani trochu nelíbí.Zlatá klasická ručka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robilad Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Zdravím, tak v pátek se snad konečně dočkám. Původně jsem chtěl počkat na 1.4 tsi, ale teď se naskytla nabídka, které jsem neododal. Předem chci říct, že nejsem závodník, auto bude zatíženo dohromady 130 kg (2 osoby) a po dálnici mi stačí 130 km/h. 4x4 by bylo lepší, ale kde na to má chudý student vzít prachy, že :-). Takže bude to Yeti 1.2 tsi experience, červená corrida, záruka 4 roky/120 tis. km, půl roku staré a najeto 14.000 km. PC přes 500, sleva tolik, kolik stojí nový Renault Thalia :-). Auto vypadá jak nové, jen pěkně zajeté. Zatím jsem měl možnost jet jen s automatem, ale v tom snad rozdíl nebude. Tak teď najít zimáky, nevíte někdo kde mají 215ky skladem? Nejlépe Conti nebo Dunlop. Nikde jsem nenašel, všude vyprodáno. No už se těším jak malej Jarda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 12. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Zdravím, tak v pátek se snad konečně dočkám. Původně jsem chtěl počkat na 1.4 tsi, ale teď se naskytla nabídka, které jsem neododal. Předem chci říct, že nejsem závodník, auto bude zatíženo dohromady 130 kg (2 osoby) a po dálnici mi stačí 130 km/h. 4x4 by bylo lepší, ale kde na to má chudý student vzít prachy, že :-). Takže bude to Yeti 1.2 tsi experience, červená corrida, záruka 4 roky/120 tis. km, půl roku staré a najeto 14.000 km. PC přes 500, sleva tolik, kolik stojí nový Renault Thalia :-). Auto vypadá jak nové, jen pěkně zajeté. Zatím jsem měl možnost jet jen s automatem, ale v tom snad rozdíl nebude. Tak teď najít zimáky, nevíte někdo kde mají 215ky skladem? Nejlépe Conti nebo Dunlop. Nikde jsem nenašel, všude vyprodáno. No už se těším jak malej Jarda. Člověče, já ti závidím ani netušíš jak. Na začátku týdne jsem slíbil, že nebudu otravovat prodejce a počkám do pátku. Dnes po obědě jsem to už nevydržel a napsal dotaz, jen jednu větu, ale napsal. Zatím nikdo neodpověděl, tak uvidím zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moravak13 Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Zdravím, tak v pátek se snad konečně dočkám. Původně jsem chtěl počkat na 1.4 tsi, ale teď se naskytla nabídka, které jsem neododal. Předem chci říct, že nejsem závodník, auto bude zatíženo dohromady 130 kg (2 osoby) a po dálnici mi stačí 130 km/h. 4x4 by bylo lepší, ale kde na to má chudý student vzít prachy, že :-). Takže bude to Yeti 1.2 tsi experience, červená corrida, záruka 4 roky/120 tis. km, půl roku staré a najeto 14.000 km. PC přes 500, sleva tolik, kolik stojí nový Renault Thalia :-). Auto vypadá jak nové, jen pěkně zajeté. Zatím jsem měl možnost jet jen s automatem, ale v tom snad rozdíl nebude. Tak teď najít zimáky, nevíte někdo kde mají 215ky skladem? Nejlépe Conti nebo Dunlop. Nikde jsem nenašel, všude vyprodáno. No už se těším jak malej Jarda. Ahoj. Taky jsem je minulý týden sháněl po celé republice. Nikde nebyly skladem, ale jeden prodejce mi odepsal, že je zkusí sehnat v Německu. Sehnal posledních 12ks, tak jsem obratem sadu 4ks objednal a už je mám doma. Uvádím adresu: http://www.pneusoukup.cz/pneumatiky-dle-parametru/detail/dunlop-215-60-r16-sp-winter-sport-3d-99h-xl-t1/16-palcu-3/. Už má jen poslední 4ks. Jsou sice na větší zátěž, ale nemůžeme si vybírat. ČUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robilad Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 díky za info o pneu, na tuhle stránku jsem se koukal a jsou jediný. Našel jsem i Continental skladem taky kolem 3200,- takže nějaký z nich objednám určitě. Malý dotaz - ráfek na tyto pneu 215/60 R16 musí být předpokládám 7Jx16 (6Jx16 je pro 205 R16???) např. tyto http://www.pneunet.cz/kosik/?action=add&id=d1220&pocet=4&x=28&y=9 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Na tu vlhkost v aute prej pomaha nechat v aute otevreny balik se soli (rikala manzelka ) jeste jsem to nezkousel...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moravak13 Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 díky za info o pneu, na tuhle stránku jsem se koukal a jsou jediný. Našel jsem i Continental skladem taky kolem 3200,- takže nějaký z nich objednám určitě. Malý dotaz - ráfek na tyto pneu 215/60 R16 musí být předpokládám 7Jx16 (6Jx16 je pro 205 R16???) např. tyto http://www.pneunet.cz/kosik/?action=add&id=d1220&pocet=4&x=28&y=9 ?? Ano. V techničáku je uvedeno, že na disk 7J x 16 ET45 patří pneu 215/60 R16. U pneu 205/55 R16 jsou uvedeny dva disky: 6J x 16 ET50 a 7J x 16 ET45. Já budu mít na zimu MONY 7J x 16, viz. http://shop.autosport-kucera.cz/products/moon/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 14. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Před chvilkou mi bylo potvrzeno, že auto šlo včera v pozdních odpoledních hodinách do výroby. Tak já se snad už konečně dočkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Na tu vlhkost v aute prej pomaha nechat v aute otevreny balik se soli (rikala manzelka ) jeste jsem to nezkousel...? To by se pak spotřeba v zimě udávala i v kilogramech soli na den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm5 Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Tak dnes jsem si take objednal sveho JaTyho: 2.0 TDi 81kW 4x4 Experience v hnede Mato metalize. Termin dodani zacatek dubna. Uz se na nej moc tesim. Vubec nevim, jak to ty skoro 3 mesice vydrzim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 15. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Tak dnes jsem si take objednal sveho JaTyho: 2.0 TDi 81kW 4x4 Experience v hnede Mato metalize. Termin dodani zacatek dubna. Uz se na nej moc tesim. Vubec nevim, jak to ty skoro 3 mesice vydrzim... Neboj, čas letí jako voda. Hůř jako já nedopadneš. Díky své umíněnosti, že chci rok výroby 2011, čekám na auto cca od srpen - září, objednávka podepsaná pak 15.10 a teprve včera mi prodejce prozradil, že je auto vyrobené. Dovoz, převod peněz… no snad ho do konce dalšího týdne převezmu. Ale už aby to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Neboj, čas letí jako voda. Hůř jako já nedopadneš. Díky své umíněnosti, že chci rok výroby 2011, čekám na auto cca od srpen - září, objednávka podepsaná pak 15.10 a teprve včera mi prodejce prozradil, že je auto vyrobené. Dovoz, převod peněz… no snad ho do konce dalšího týdne převezmu. Ale už aby to bylo. Tak to jsme na tom stejně, taky mi stojí na place v Boleslavi (třeba hned vedle toho Tvýho) a čekám na expedici na severní moravu. Ve čtvrtek byl vyrobený a prý v pondělí, nejpozdějí v úterý je můj. Už se nemůžu dočkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 15. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Tak to jsme na tom stejně, taky mi stojí na place v Boleslavi (třeba hned vedle toho Tvýho) a čekám na expedici na severní moravu. Ve čtvrtek byl vyrobený a prý v pondělí, nejpozdějí v úterý je můj. Už se nemůžu dočkat... Možná opravdu nestojí daleko od sebe, ale můj prodejce předpokládá, že pondělí – úterý mi pošle údaje na převod peněz, tří – čtyři dni než budou peníze na účtu prodejce, skoro ani nevidím reálně, že auto příští týden převezmu. Ale co je hlavní, vím, že už se zrodil…. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm5 Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 No jo no, holt borci nestihaji. Ale divite se? Takovy krasny auticko? To je prece jasny, ze ho chce (skoro) kazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 16. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2011 Kudy chodím, tudy myslím, kde asi své auto mám, jestli se k němu někdo špatně nechová a příkoří mu tak nedělá. Ve tři ráno jsem se probudil a hned na Yetiho pomyslil a abych se celý den netrápil, hned po ránu jsem tři staré stromy na zahradě vyvrátil, na polena pokrátil, na špalku rozsekal, do hranice vyrovnal… No, moc to nepomohlo, celé tělo mě sice bolí, ale myšlenky kolem Yetiho stále bloudí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 (editace) Artigasi ty jsi básník. Slož nějakou báseň o Yetim třeba by se něco takovýho šiklo. Editováno: 17. leden 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 17. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Se slzou v oku opouštím toto vlákno.Už sem nepatřím. Strávil jsem tu hodně času, ale nelituji toho, tak nějak mi ten čas lépe utíkal. Uznávám, že hodně mých příspěvků bylo nevalné hodnoty. Pár zveřejněných poznatků pramenilo z krátkých předváděcích jízd a jednoho víkendového zapůjčení Yetiho od prodejce. Pokud jsem zde jen jednomu v něčem pomohl, budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 17. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Tak to jsme na tom stejně, taky mi stojí na place v Boleslavi (třeba hned vedle toho Tvýho) a čekám na expedici na severní moravu. Ve čtvrtek byl vyrobený a prý v pondělí, nejpozdějí v úterý je můj. Už se nemůžu dočkat... Maty, jak jsi na tom s autem? Neříkej, že už ho máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Maty, jak jsi na tom s autem? Neříkej, že už ho máš. Ještě nemám, už je sice u prodejce, ale ještě musí proběhnout vstupní prohlídka v servisu a registrace. Jelikož k němu nemám veliký techničák, tak na něho můžu koukat jen skrz plot. Ale ve středu, pokud vše klapne, je můj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Ještě nemám, už je sice u prodejce, ale ještě musí proběhnout vstupní prohlídka v servisu a registrace. Jelikož k němu nemám veliký techničák, tak na něho můžu koukat jen skrz plot. Ale ve středu, pokud vše klapne, je můj... Včera, na noční směně, mě teprve došla faktura. Hned jsem jí zaplatil, ale slibům prodejce, že do pátku předání stihneme moc nevěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robilad Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 já zaplatil včera, tak doufám, že dnes nebo zítra už bude k převzetí. Taky se nemůžu dočkat. Jen ještě řeším, zda má cenu tam dávat nějaké zabezpečení, škodováckej zámek řadící páky je moc profláklej mezi zloději, GPS taky k ničemu když už maj všichni rušičky, páka na volant je záležitost na 10 s. Tak co sakra??? Asi to nechám jen pojištěný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Zkusil bych toto - http://www.zederlock.sk/ http://www.zederlock-tym.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.