Sranki Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 V nemeckom Auto Motor uns Sport vysiel velky test 12 SUV. A hadajte kto vyhral AMS_SUV.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Tahle Škoda Yeti 1,6 TDI má 210 koní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 V číně udělali černý i B sloupek a takhle to vypadá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Škoda Yeti existuje v půl milionu kusech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Změny od 22KT: modifikace KESSY (dvakrát za kliku = otevření všech dveří) rozšíření (!!!) protihlukových opatření zrušení světýlek v předních dveřích volitelně LED osvětlení RZ některé výbavy nově povinně kombinované s jinou MV drobná modifikace řadících pák (více-méně chromu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiahtp Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 To by mě zajímalo jak rozšíří protihlukové opatření, třeba přidají izolaci kapoty k TSI i když třeba u Fabií 1,2TSi budou od 22KT tyto izolace kapoty pro změnu zase odebrány... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Dívám se dívám a vypadá to, že Yeti II bude i na CNG. Protože Ateca má prý v plánech CNG verzi se SOP 22KT 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneek Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 (editace) V číně udělali černý i B sloupek a takhle to vypadá. highlight-bg2.jpg Také nechápu, proč tady ho nechávají v barvě karoserie, vždyť to je jako pěst na oko, nechat jeden sloupek v barvě a ostatní černé. První co bych po koupi nechal udělat, nalepit tam černou folii. Ale střechu bych nechal normálně v barvě karoserie. Editováno: 30. Květen 2016, autor: Zdeneek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Černý sloupek je pěkný jen v případě že má yeti sunset v opačné případě by to vypadalo hůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneek Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Kdyz jsou vsechny sloupky krom jednoho cerne, tak to vypada fakt divne, zvlast u svetlych karoserii, je to jako pest na oko. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Nově výbava Trumf místo Active: yeti-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 160916 SKODA YETI prichazi s akcnim modelem Trumf.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 To jako ze verze Active uz nebudou vyrabet? Ja minuly tyden Yeti Active odjednal, co mi tedy dodaji? Yeti Trumf? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Active skončila. Co ti dodají nevím, to přece musí vědět tvůj prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 To je dobre tedy. A nikdo tu nema zkusenost, jak to v takovem pripade chodi? Mam obavu, ze prodejce bude treba chtit od smlouvy odstoupit nebo take treba bude chtit zvysit cenu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 a tak nebudes mit lepsi, když zavoláš dealerovi, a nezeptáš se ho? on to bude nejspis vedet nejlepe ... nicmene to, ze ted zmenili cenik, neznamena, ze ode dneska budou dodavat vybavu trumf. IMHO proste dobehnou objednávky activu, a az dobehnou, nabehne do vyroby trumf. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Diky, tos me uklidnil, ja myslel, ze Active zaroven prestali vyrabet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Yeti - bazar.pdf 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palino_m Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Super článek. Díky. Já řeším poškození laku na všech dveřích a prazích. Bohužel už po 2. zamítnuté. Mechanické poškození od kamínku. Škoda na to se.e. jedna zima a cca 10000km a auto jak po 200000km. Folie jsem nestihl nalepit, začala zima. Auto koupene 8.měsíc 2017 jako nové. Hold špatný výběr nového vozu. Už nevím co dál. Psal jsem další email na zamaznicke centrum, ale už teď vím, že další auto škoda nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Zdravím a mám dotaz, máš od prvopočátku namontované zástěrky ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palino_m Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Přední zástěrky jsem montoval 18.10.2017, auto bylo kupované 14.8.2017. Takže 2 měsíce na autě nebyly, ale na žádném autě jsem neměl zástěrky a nikdy to nevypadalo tak jak na yetim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palino_m Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Možná, že kdybych je namontoval hned, tak by se to nestalo. Bohužel, to už nedokážu zjistit ani vrátit. Auto mělo v době montáže předních zástěrek na tachometru 3598 km. Já jsem na poničený lak přišel až na jaře tohoto roku . Po prvním umytí. A to mělo auto najeto odhadem 12 - 13000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Jestli tedy v tom Niznem Novgorodu nemaji nejakou nekvalitni lakyrnu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palino_m Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Možná, ale auto je vyrobeno u nás v ČR. Je vyrobené v roce 2016 někdy ke konci roku a byl to vystavený vůz v salonu ( 5km při koupi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.