Únor 18, 200916 r Otázka trochu mimo témy - chystá sa niekto do Ženevy osobne? Ak áno, poprosím, keby sa mi ozval cez SZ
Únor 19, 200916 r Mam menší informace...no takže... svtětla budou jako u studie, kamoš řikal že tam ale začli cpat věci ze starších modelů asi aby ušetřily.Takže hagusy zustavaji stejně jako ustudie, kliky u dveři normalni jakbyva u škodovky zvykem, zrcátka ovšem taky jina, nárazník je v barvě auta, proskleni střechy bude stejne jako u roomstera takže ne pruh jako u studie, zadní světla zustavají stejná jako ustudie... velikost je pry zhruba velka jako na obrazku to neni jiste .Asi tak prozatim no:)
Únor 19, 200916 r Mam menší informace...no takže... svtětla budou jako u studie, kamoš řikal že tam ale začli cpat věci ze starších modelů asi aby ušetřily.Takže hagusy zustavaji stejně jako ustudie, kliky u dveři normalni jakbyva u škodovky zvykem, zrcátka ovšem taky jina, nárazník je v barvě auta, proskleni střechy bude stejne jako u roomstera takže ne pruh jako u studie, zadní světla zustavají stejná jako ustudie... velikost je pry zhruba velka jako na obrazku to neni jiste .Asi tak prozatim no:) světla stejná ne, ale podobná ano hagusy jsou u studie součástí A a D sloupků, což u skutečného vozu nejsou panorama dach je snad jasné, že bude stejný jako již u vyráběných modelů (sjednocení dílů)
Únor 19, 200916 r SKAJA: Světla budou podobné jako u studie. Ještě ale říct u jaké studie, Yetíci byli dva.
Únor 19, 200916 r SKAJA: Světla budou podobné jako u studie. Ještě ale říct u jaké studie, Yetíci byli dva. Ctěte poslední Svět motorů.Yety 1.2 TSI 77KW cca 300000 peněs.
Únor 19, 200916 r Aha a tech 300000 peněs je v jakym kurzu na naše české koruny ? Me by spis zajimala cena 1,8TSI 4x4 DSG
Únor 19, 200916 r To MichalF: máme stejný chutě. (já bych přidal ještě v provedení kabrio - viz oranžová maketa)
Únor 19, 200916 r Ty wole...proč děláte takové drahoty? Myslíte že Yety půjde na dračku? O tom silně pochybuju.
Únor 19, 200916 r jestli bude Yeti konkurovat cenou napriklad SX4, tak se bude urcite prodavat vic nez dobre! nejvic aut s pohonem 4x4 se loni prodalo O II., pak snad SX4... a ja si myslim, ze prave na tyto pozice by se Yeti mohl dostat... pro O II bude stale hrat vetsi kufr... ale jestli bude Yeti stylovka ... tak to bude adept na novyho brasku do rodiny
Únor 19, 200916 r Ty wole...proč děláte takové drahoty? Myslíte že Yety půjde na dračku? O tom silně pochybuju. Ja doufam, ze nepujde a aspon to nebude toctovka jako OII FII apod.
Únor 20, 200916 r Taky hodně záleži s jakou cenou vylezou na současný trh.To bude taky asi hodně rozhodujici v této nejisté době.
Únor 20, 200916 r SKAJA: Světla budou podobné jako u studie. Ještě ale říct u jaké studie, Yetíci byli dva. Tuším, na co narážíš. V diskuzi na auto.cz jsem četl, že zadní světla by měla být jako u oranžovýho Yetíka a nad nimi údajně černý sloupek.
Únor 22, 200916 r světla stejná ne, ale podobná anohagusy jsou u studie součástí A a D sloupků, což u skutečného vozu nejsou panorama dach je snad jasné, že bude stejný jako již u vyráběných modelů (sjednocení dílů) Mám pocit, že Panoramatická střecha (dach) bude ½ odklápěcí, Toto by se mělo objevit i u SII combi.
Únor 22, 200916 r mala predpremiera Todle uz je finalni verze ? Pokud ano tak se mi to ze zadu libi !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.