raca Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 to nevim jestli cena utěchy ale vítěz mi může umejt auto .-)))))))............................tak nic prdim nato ven už mě nikdo nedostane před chvili jsem dorazil domu a ted se už nahřejvam u krbovek :-),dneska jsem byl donucenej jít na novyho heeerýho plotra a větší bejkarnu jsem neviděl.dokonce jsem si u toho trochu schrupnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 dneska jsem byl donucenej jít na novyho heeerýho plotra a větší bejkarnu jsem neviděl.dokonce jsem si u toho trochu schrupnul. nevim hele, upoutávky na Harryho Poterra nevypadaj vůbec zle?? Přemejšlim že bych na něj zašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 no ty woe....jestli to nebude tím že sme byli od tří hodin :-))) pro fajnšmekry se tohle vysíla asi až večer :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 nesmíš taky chodit v "dětské hodiny"...i když Harry to nezachrání asi ani v ty večerní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Tak to jsem si všim týhle soutěže brzo :D Tak asi taky přidám na poslední chvilku pár fotek JInak Jendo, ty fakt najdeš fotky ke všemu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 je trošku zapadlá no jen dej...čím víc fotek, tím víc adidas někdy se daří..a Harryho a Ohnivou Sašu sem nedat by byl hřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 trošku víc:D:D To by byl velkej hřích teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Krása, na poslední chvilku se nám to rozrostlo, kdo se přidá ještě dnes, máme tu poslední možnost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Hezky pěkně, už je nás tam 18. Tak co, ještě alespoň 2, ať dáme tu dvacítku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Kdy uz bude spustene hlasovani druhej den po skonceni a nic:-D ja uz chci hlasovat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 dej jim čas, zotavení po novém roce je časově náročný...takový játra a ledviny dostávaj děsně zabrat, o mozku nemluvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Tak ja byl o silvestru na 22 hodinove sichte, prvniho nocni a dnes opet 12 hodin nocni a ja bych to stihl:-D delam si srandu, jen uz chci hlasovat a videt vysledky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Zejtra se do toho snad pustím,ještě musím probrat s admin,jak to hlasování udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 odhlasováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Taky taky Ale chtělo to udělat, aby se nedalo hlasovat pro svoje, ale snad tady nikdo takovej nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2011 (editace) Jenom dodatek k pravidlum,oceněno plaketkou bude 8 postupujicich,hlasovat by mělo jit pouze každému jednou,pokud by měl někdo problémy to napište sem a bude to řešeno,příjemné hlasování. Ještě k adminum,možná by to chtělo nějak vyvěsit,aby hlasovalo co nejvíc lidí. Editováno: 2. leden 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 chtělo to udělat, aby se nedalo hlasovat pro svoje, ale snad tady nikdo takovej nebude jááák nebude...co si sám neudělám to nemám, takže jasný že bod pro pana kibiho kecám, mám tajnýho favorita a tím pádem odhlasováno Vlasta: musí se nechat, že soutěž je hodně zazděná...dát jí kamkoliv jinam, tak jde vidět lépe...zde si odhlasujou max Fabiáři a to ještě ty nejskalnější (= ti co to najdou ) chtělo by to trochu vyvěsit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 jj honzo máš recht já už na to tady upozornova,l ale asi to nikdo kompetentní tady nenašel :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Tak jsem odhlasoval jako nezúčastněný, snad takových bude víc, aby všichni nakonec neměli jeden hlas. Vybíral jsem čistě dle auta, ne dle majitele. Ale teda pánové... máte to pěkný, nebylo to lehký, ale nakonec jsem vybral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 tak snad je tato sekce dostatečně zviditelněna, nebo jste si to představovaly jinak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 tak jsem taky odhlasoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Já už taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 tak snad je tato sekce dostatečně zviditelněna, nebo jste si to představovaly jinak??? Pokud se pletu, tak prosím o opravu, ale já tu soutěž (to téma) vidím pouze v sekci Vaše Fabia, takže si myslím, že to moc lidí nenajde... Kdyby to třeba šlo udělat jako oznámení, které bude někde na titulní stránce fora, tak by to bylo lepší... Ale to jest jen můj názor, nechci se do toho nějak adminům motat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Jinak, též už jsem odhlasoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Pokud se pletu, tak prosím o opravu, ale já tu soutěž (to téma) vidím pouze v sekci Vaše Fabia, takže si myslím, že to moc lidí nenajde... Kdyby to třeba šlo udělat jako oznámení, které bude někde na titulní stránce fora, tak by to bylo lepší... Ale to jest jen můj názor, nechci se do toho nějak adminům motat :-) jo tohle téma máš na mysli, to je jen u sekce vaše auta Fl a u Fll a R zkusím popřemýšlet zda by nebylo do věco dát třeba jedno téma do novinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.