Error Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Takze ty vicebodovy delaji to cukani jo? ptz mi to cuka a docela me to stve!!!!! tak jestli to bude tim tak to bue super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Takze ty vicebodovy delaji to cukani jo? ptz mi to cuka a docela me to stve!!!!! tak jestli to bude tim tak to bue super! Mě to dělalo po výměně klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvaM Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Dost se to probiralo tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry505515 a tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;p=entry ale pokud to mam shrnout, tak jedine NGK PFR6Q nebo jejich ekvivalent Champion RC10PYP4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) Zdarec kolik stojí cca. ty Champion RC10PYP4 nemužu je na netu nikde najít Editováno: 12. Únor 2008, autor: evzene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvaM Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Zdarec kolik stojí cca. ty Champion RC10PYP4 nemužu je na netu nikde najít Mely by stat zhruba tolik, co ty NGK - a ty se daji sehnat do 400 Kc. Myslim si totiz, ze to jsou uplne stejne svicky... . Ja jsem ty NGK kupoval od Seba a naprosta spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Takovej dotázek - Jaké používáte svíčky u 1,8 20V turbo 110 kW AGU ? Nemám ani tak na mysli značku, ale spíš zda tříbodové, dvoubodové, nebo jednobodové platinky jako má RS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 jednobod-platina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Bosch- jednobodové platinové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Sem si to myslel, při koupi vozu mi tam šoupli ve škodovce origo 3bodové, já je teď měnil za 2bodové BOSCH co tam maj bejt dle katalogu od BOSCH, ale v garáži mám připravené origo škoda RS platinové jednobodovky - jen sem váhal je tam dát - takže to hned zítra napravim. Dík za info - ukončilo mé rozhodování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 NGK platinumky a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Bosch- jednobodové platinové Tak ty bych tam nedal Bosch ne ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 ja tam mam pokial si dobre pametam trojbodove, to tam daval este otec. niekde som tu cital ze to neni dobre. Preco su jednobodove lepsie??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potok Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 ja mel vicebodove a kolisali mi otacky,dal sem proto jednobodove platinove bosch a je po problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 zdarec, můžu otázku po kolika km je dobrý měnit u 1.8T svíčky? Jo a co takhle Denso Iridium Power F1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 zdarec, můžu otázku po kolika km je dobrý měnit u 1.8T svíčky? Jo a co takhle Denso Iridium Power F1 ? Nevim kolik je interval, ale u svíček je to vždy napsané - někde sem viděl po 30 a někde po 60 tis km. Já osobně je měnim do 30 tis km. V servisce je mám pocit po 60 tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ta sem je tam dnes šoupnul - origo škoda jednobodové platinky NGK a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ta sem je tam dnes šoupnul - origo škoda jednobodové platinky NGK a pohoda. Přesně tito jsem tam dal taky a pohoda předtím tam byl tříbodový a v malích otáčkách to někdy škublo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 asi tyzden jednobodove champion....predtym 3 bodove..tieto idu v pohode,ale ani z 3 bodovymi som problem nemal...nastal cas vymeny,tak sli do kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Ta sem je tam dnes šoupnul - origo škoda jednobodové platinky NGK a pohoda. Nemas niekde ich presny popis, pripadne cislo skoda dielu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Nemas niekde ich presny popis, pripadne cislo skoda dielu ? Večer juknu a hodim to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvaM Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Večer juknu a hodim to sem. Jsou to NGK PFR6Q... uz se to tu mnohokrat resilo http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry505515 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;p=entry Editováno: 1. Duben 2008, autor: LudvaM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Jsou to NGK PFR6Q... uz se to tu mnohokrat resilo http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry505515 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;p=entry Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Svíčky měním pravidelně po 60 000km, teď DENSO Iridium -zatím v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Chlapi, soukromý, ale důležitý dotaz: hodí se ty jednobodové PLATINUM i pro vozy s motorizací 1.8 20V??? V chytré knize jsou pro oba motory (1.8 20V a 1.8T) od Bosche shodné identifikace: kód F 7 LTCR. Poradíte? Dík všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) Takovej dotázek - Jaké používáte svíčky u 1,8 20V turbo 110 kW AGU ? Nemám ani tak na mysli značku, ale spíš zda tříbodové, dvoubodové, nebo jednobodové platinky jako má RS ? Brisk Platinka dvouobodova Editováno: 8. Květen 2008, autor: Jenik3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.