Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Takze ty vicebodovy delaji to cukani jo? ptz mi to cuka a docela me to stve!!!!! tak jestli to bude tim tak to bue super!

Takze ty vicebodovy delaji to cukani jo? ptz mi to cuka a docela me to stve!!!!! tak jestli to bude tim tak to bue super!

Mě to dělalo po výměně klid :palec2:

Zdarec kolik stojí cca. ty Champion RC10PYP4 :kol-60: nemužu je na netu nikde najít

Upraveno od evzene

Zdarec kolik stojí cca. ty Champion RC10PYP4 :kol-60: nemužu je na netu nikde najít

Mely by stat zhruba tolik, co ty NGK - a ty se daji sehnat do 400 Kc.

Myslim si totiz, ze to jsou uplne stejne svicky... .

Ja jsem ty NGK kupoval od Seba a naprosta spokojenost.

• 1 měsíc později...

Takovej dotázek - Jaké používáte svíčky u 1,8 20V turbo 110 kW AGU ? Nemám ani tak na mysli značku, ale spíš zda tříbodové, dvoubodové, nebo jednobodové platinky jako má RS ?

jednobod-platina

Bosch- jednobodové platinové

Sem si to myslel, při koupi vozu mi tam šoupli ve škodovce origo 3bodové, já je teď měnil za 2bodové BOSCH co tam maj bejt dle katalogu od BOSCH, ale v garáži mám připravené origo škoda RS platinové jednobodovky - jen sem váhal je tam dát - takže to hned zítra napravim. Dík za info - ukončilo mé rozhodování.

NGK platinumky a pohoda

Bosch- jednobodové platinové

Tak ty bych tam nedal ;) Bosch ne ne

ja tam mam pokial si dobre pametam trojbodove, to tam daval este otec. niekde som tu cital ze to neni dobre. Preco su jednobodove lepsie???

ja mel vicebodove a kolisali mi otacky,dal sem proto jednobodove platinove bosch a je po problemu.

zdarec, můžu otázku po kolika km je dobrý měnit u 1.8T svíčky? Jo a co takhle Denso Iridium Power F1 ? :)

zdarec, můžu otázku po kolika km je dobrý měnit u 1.8T svíčky? Jo a co takhle Denso Iridium Power F1 ? :)

Nevim kolik je interval, ale u svíček je to vždy napsané - někde sem viděl po 30 a někde po 60 tis km. Já osobně je měnim do 30 tis km. V servisce je mám pocit po 60 tis km.

Ta sem je tam dnes šoupnul - origo škoda jednobodové platinky NGK a pohoda.

Přesně tito jsem tam dal taky a pohoda předtím tam byl tříbodový a v malích otáčkách to někdy škublo

asi tyzden jednobodove champion....predtym 3 bodove..tieto idu v pohode,ale ani z 3 bodovymi som problem nemal...nastal cas vymeny,tak sli do kosa

Nemas niekde ich presny popis, pripadne cislo skoda dielu ?

Nemas niekde ich presny popis, pripadne cislo skoda dielu ?

Večer juknu a hodim to sem.

Svíčky měním pravidelně po 60 000km, teď DENSO Iridium -zatím v pohodě

• 1 měsíc později...

Chlapi, soukromý, ale důležitý dotaz:

hodí se ty jednobodové PLATINUM i pro vozy s motorizací 1.8 20V???

V chytré knize jsou pro oba motory (1.8 20V a 1.8T) od Bosche shodné identifikace:

kód F 7 LTCR.

Poradíte? Dík všem! :palec2:

Takovej dotázek - Jaké používáte svíčky u 1,8 20V turbo 110 kW AGU ? Nemám ani tak na mysli značku, ale spíš zda tříbodové, dvoubodové, nebo jednobodové platinky jako má RS ?

Brisk Platinka dvouobodova

Upraveno od Jenik3

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.