Srpen 2, 200619 r Camillo_cz: to je velice slušné na 1,6 a větší váhu auta... Já mám u 1,2 HTP kombinovanou 7,0, když to ženu po dálnici tachometrových 140 a naložené, tak 7,9, což beru jako dobré, ale pokud to zkusím drtit třeba 160-170, tak to už je moc, nějakých 9,8 - 10,5, to už nejsou rychlosti, které by HTPéčku slušely, ale to jsem mu mockrát nedělal... U té OII TDi asi bude k závidění hlavně krouťák, to dělá ze svezení žůžo, ale provozními náklady, vyššími pořizovacími náklady a vyšším povinným ručením to oproti LPG asi nevyhraje...
Srpen 2, 200619 r Tak letos jsem měl nejhladčejší průjezd Chorvatskem, jel jsem ze čt na pá, takže nulové kolony, rekord jak jsme se dozvěděli padl hned v sobotu (místní noviny psaly o 141 km dlouhé koloně asi 44tis aut). Poznali jsme to také na sobotních přijíždějících když dorazili kolem páté večer otráveni až na kost. Nazpátky jsem jel ve čt ráno a rovněž bez sebemenší kolony, jak Sveti Rok, tak i Mala Kapela. I Vídeň byla letos supr, absolutně bez kolon. Cílová destinace byla nakonec Brela, 10 km před Makarskou. Shodli jsme se s manželkou, že supr koupání, ale už bych se tak dolů nehnal. Byli jsme se podívat i v Makarské, no tam by mě nikdo nedostal, totálně hlava na hlavě. Takže pokud bude ještě někdy příště Chorvatsko tak Severní Dalmácie (Pag), možná by jsme zkusili Pakoštane.
Srpen 2, 200619 r Tak to jste měli super, gratuluji Já jel cestou tam ze čt na pá a v pohodě, ale cestou zpět byla nějaká těžká nahoda v těch dědinkách ve Slovinsku a to bylo dost nepříjemné zdržení, ale to když se někde cestou něco takového vyvrbí, tak je to v pytli tak jako tak... Předloni jsme to zažili na dálnici v Rakousku, ještě cestou do HR a objíždění po alpských dědinkách uprostřed noci nebylo nic moc BTW: Pakoštane mohu doporučit, je tam pěkně, hned vedle Biograd na moru, Drage, Sv. Filip i Jakov. Před cca 5-6 lety jsme to tam projížděli, na těch letoviscích bylo super, že co dědina, to jiný typ pláže a přístup do vody, takže si vybral každý, dle svého gusta. A hlavně klid a ne žádná hlava na hlavě, což je taky důvod, proč mě neoslovují letoviska typa Makarská... Ikdyž je s podivem, že něktří lidé, když se řekne dovolená v Chorvatsku, tak si vybaví akorát Makarskou, jakoby tam ani nic jiného neexistovalo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.