Publikováno Červen 6, 200619 r Muzete mi nekdo rict prosim kod vybaveny vyhrivanych trysek ostrikovacu pripadne poradit jiny zpusob jak poznat jestli je mam.
Červen 6, 200619 r Autor Mam tu jen nejake 9P1. To neni ono? Ptam se na to proto, ze mi ke kazde trysce vedou 2 draty, coz je divne. )
Červen 6, 200619 r 9P1 je kontrolka zapnuti bezpecnostniho pasu. Vice info tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4505
Červen 6, 200619 r mě by zajímalo kam jsou ty trysky zapojené? už jsem si je koupil, ale do dneška nevím na co jsou napojené
Červen 6, 200619 r Autor No dyt rikam ze tam k tomu vedou 2 draty, prestoze je podle kodu vybavy nemam )
Červen 6, 200619 r Autor To ja nevim odkud to vede, ale kdyz se kouknu pres tu mrizku mezi sklem a kapotou, tak je tam videt, jak vedou ke kazdemu ostrikovaci dva draty.
Červen 7, 200619 r Ja myslim, ze ma pravdu JaKr. Hrejou stale po nastartovani. Kdyby hraly az po aktivaci ostrikovacu, tak to uz je pozde....
Červen 7, 200619 r Presne tak, kdyby to melo hrat az pri potrebe ostrikovat, muselo by to mit vykon temelina, aby to bylo ucinny...
Červen 7, 200619 r kdyz se mrknete do schemat zjistite ze to hreje porad... a protoze to drzi v plastu musi to mit dva draty
Červen 7, 200619 r Protoze to vyhriva malym vykonem, proto je uplne jedno jestli to bezi furt nebo nebezi
Červen 11, 200619 r Autor Da se to nejak poznat pres WAG ze tam ty vyhrivane trysky jsou? Me tam fakt evidentne vedou 2 draty ke kazde trysce a koukal jsem se ze ostatnim fabkam ne, ale v kodech vybavy to neni a jsem druhy majitel, tak nevim, co se tam dodelavalo.
Červen 12, 200619 r Da se to nejak poznat pres WAG ze tam ty vyhrivane trysky jsou? Me tam fakt evidentne vedou 2 draty ke kazde trysce a koukal jsem se ze ostatnim fabkam ne, ale v kodech vybavy to neni a jsem druhy majitel, tak nevim, co se tam dodelavalo. Podle toho schématu vidíš že to není připojené na ŘJ - tj. naco bazoku (VAG) na komára - stačí použít voltmetr a dvě jehly a pokud tam mas po startu 12V tak to hřeje BTW: to ohřívání není jenom o odporovém drátu - myslím že jsou tam (ted nevim jak se to odborně jmenuje) teplotně závislé odpory (čím větší teplo, tím větší odpor). Tj. udržuje se konstantní teplota a v horku to skoro nehřeje
Červen 18, 200619 r Samozrejme, veď je to v tej schéme aj uvedené, že ten odporový prvok mení svoj odpor v závislosti na teplote.
Červen 30, 200619 r Autor Tak jsem to dneska trosku pozoroval, kdyz bylo venku 18 stupnu, tak ty trysky byly na dotyk fakt jemne vlazne a na rozdil od vseho okolo zcela suche.
Červen 7, 201312 r Zdravím chlapy, dodělával si někdo vyhřívané trysky předního skla, má to někdo?!:-) nevíte např. jak vypadají,popřípadě číslo dílu vyhřívaných trysek?!:-)
Červen 7, 201312 r Tak se omlouvám-popletl jsem si to z golfem.Ale až se mi bude chtít,tak rozeberu to torpedo a podívám se jestli k tomu vedou dráty.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.