Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Muzete mi nekdo rict prosim kod vybaveny vyhrivanych trysek ostrikovacu pripadne poradit jiny zpusob jak poznat jestli je mam.

kod vybavy pro Fabii je 9T1

• Autor

Mam tu jen nejake 9P1. To neni ono? Ptam se na to proto, ze mi ke kazde trysce vedou 2 draty, coz je divne. :o)

mě by zajímalo kam jsou ty trysky zapojené? už jsem si je koupil, ale do dneška nevím na co jsou napojené :disgust:

• Autor

No dyt rikam ze tam k tomu vedou 2 draty, prestoze je podle kodu vybavy nemam :o)

nemáš to tam dodělávané? je to v origo svazku?

Hod foto...

• Autor

To ja nevim odkud to vede, ale kdyz se kouknu pres tu mrizku mezi sklem a kapotou, tak je tam videt, jak vedou ke kazdemu ostrikovaci dva draty.

podle mě hřejou pořád, tedy po zapnutí zapalování nebo nastartování

to ne . já myslím, že je to zapojené na motorek ostřikovačů.

Ja myslim, ze ma pravdu JaKr. Hrejou stale po nastartovani. Kdyby hraly az po aktivaci ostrikovacu, tak to uz je pozde....

Presne tak, kdyby to melo hrat az pri potrebe ostrikovat, muselo by to mit vykon temelina, aby to bylo ucinny...

no jo ale vyhříva to prostor možná 0,5 cm3 a proč by to mělo vyhřívat i v létě??

kdyz se mrknete do schemat zjistite ze to hreje porad...

a protoze to drzi v plastu musi to mit dva draty

post-10-1149678973.jpg

no jo asi máte pravdu ;) asi fakt hřeje pořád

Protoze to vyhriva malym vykonem, proto je uplne jedno jestli to bezi furt nebo nebezi :)

• Autor

Da se to nejak poznat pres WAG ze tam ty vyhrivane trysky jsou? Me tam fakt evidentne vedou 2 draty ke kazde trysce a koukal jsem se ze ostatnim fabkam ne, ale v kodech vybavy to neni a jsem druhy majitel, tak nevim, co se tam dodelavalo.

Da se to nejak poznat pres WAG ze tam ty vyhrivane trysky jsou? Me tam fakt evidentne vedou 2 draty ke kazde trysce a koukal jsem se ze ostatnim fabkam ne, ale v kodech vybavy to neni a jsem druhy majitel, tak nevim, co se tam dodelavalo.

Podle toho schématu vidíš že to není připojené na ŘJ - tj. naco bazoku (VAG) na komára - stačí použít voltmetr a dvě jehly a pokud tam mas po startu 12V tak to hřeje ;)

BTW: to ohřívání není jenom o odporovém drátu - myslím že jsou tam (ted nevim jak se to odborně jmenuje) teplotně závislé odpory (čím větší teplo, tím větší odpor). Tj. udržuje se konstantní teplota a v horku to skoro nehřeje ;)

Samozrejme, veď je to v tej schéme aj uvedené, že ten odporový prvok mení svoj odpor v závislosti na teplote.

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak jsem to dneska trosku pozoroval, kdyz bylo venku 18 stupnu, tak ty trysky byly na dotyk fakt jemne vlazne a na rozdil od vseho okolo zcela suche.

• 6 let později...

Zdravím chlapy, dodělával si někdo vyhřívané trysky předního skla, má to někdo?!:-) nevíte např. jak vypadají,popřípadě číslo dílu vyhřívaných trysek?!:-)

F1rs to má .

fakt jo,to bych chtěl vidět,já to teda nemám..:-(

Tak se omlouvám-popletl jsem si to z golfem.Ale až se mi bude chtít,tak rozeberu to torpedo a podívám se jestli k tomu vedou dráty.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.